Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Naši psi i komšije

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Naši psi i komšije
DakiNS
 Grešiš šinko šilno grešišGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Tomash
 Meni pas zivi u stanu, jako je miran, tako da nemam problema sa komsijama.

Medjutim...

posto mi je zena trudna, sada trazimo kucu sa dvoristem da iznajmimo, i tu se javlja problem, cim cuju za psa, odmah vrdaju. Te komsija ima macku, te dvoriste nije ogradjeno, pa jos ako je dvorisni stan, a nije jedini u dvoristu...imamo i mi psa pa ne znamo kako ce se slagati, ili imaju zivinu, te nervozne osobe koje ne vole lavez, ili jednostavno ne vole pse...
E to je vec gimnastika.

Kile_
 E i ja sam imao problema sto se ovoga tice.

Mog prvog NKD koga smajako voleo i koji je bio jako dobar i miran i izvrstan lovac,njega su mi ukrali ( pretpostavljam) jer je jednostavno nestao iz svog boksa i zadnjeg dvorista.

Dok je moj drugi NDK stvarno bio blentav sto se kaze i stalno je lajao sto jeste i meni smetalo ali sta je tu je... zalile se komsije,moji ukucani svi su bili protiv njega i svi se zalili a zbog cele situacije nisam smeo nikom da se zameram i bio sam prinudjen da ga poklonim jednom lovcu sa sela... :S

Jbg sta ces,jeste bio dosadan sa tim lajanjem ali opet bio je dobar pas..moje ukucane sam mogao da dovedem u red Smile sto se toga tice ali komsije su se jako zalile a sa njima nema dogovoroa a posto sam lovac i zbog oruzija nisam hteo da se zameram,pa na miran nacin resio stvar
Samo 300 i 4x4

nidzamotocross
 Moj je slucaj mozda malo drugaciji. Ja imam problem sa komsijskim psima. Naime tu je jedan komsija koji cuva dzukele, ima cetiri komada. Kako mi dvoriste u selu gde su mi psi nije ogradjeno. Ove dzukele posto doticni koji nije lovac, i prezire lovce, ne ume da ih veze kako treba, dodju preko noci i uznemiravaju moje pse. A oni kad krenu, njih 5, da laju ne umeju da se zaustave. Desavalo se mnogo puta, posto mi kerovi nisu svi u boksevima, vec imam i dva na lancu, da ove dzukele dodju nocu i zbog hrane koja ostane, dodju u konflikt sa mojim psima. Tu onda bude gusto. Confused
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Aca Velika Plana
 Kod mene situacija sto se tice pasa i macaka sa komsijskih strana malko zajebana,imam dva DD-a i burazer AST-a od 3 godine,svi u boxevima sem sto AST bude nekad pusten uvece,kapija sirom otvorena i mala i velika,imanje 4 ha oko kuce ili maltene cela desna strana ulice,vecinom neogradjeno imanje,njegov moto je ko udje na teritoriju u 3 dela zavrsavaju pogotovo macke i lutalice,a van dvorista nikoga ne diraju. Confused DD isto tako u kavezu,ko nogom zagazi u dvoriste odmah ga oglasavaju,sto nikako ne mogu da shvatim kako osete prisustvo uljeza u svom prostoru,bilo da je macka ,pas,covek.a neretko i lisica uz koju obavezno lome boks da izadju. posle naCenzurisanom da popravljam vrata i mrezu na boksevima! Shock

Znaju za sta jedu lebac zato i ne brinem za sebe i svoje dvoriste Smile ika

nidzamotocross
 Kako oduciti mladog psa da ne dira komsijske kokoske? U pitanju je Balkanac. Ne prodje pusten seoskim putem a da ne ocerupa neku!
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

duskov
 "odlika" pasa koji će biti vrhunski da prvo pojure nešto pernato.-to su mi stalno govorili oni stari lovci koji nijesu više među živima. Tako kada mi štenete poćera kokošku, znam da će biti nešto od njega. Kasnije, kada se pred njim počne ubijati divljač-sve se promijeni! Na bolje!
A komšije neka se malo strpe. Da kokoškama poraste perje!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,994,738 posete www.srbijalov.com