Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Turski poluautomat Armsan A612

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Turski poluautomat Armsan A612
Podunavac
 Da vi niste došli po Anu Ivanović?
Podunavac priložio:
ana.jpg

Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 Ma da je srece da je ovakva neka bila pa da mi ne bude i zao...Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Dalibor89
 mirko, meni da nude tog turcina dzabe pa ga nebih uzeo.Frown . . prije bi onda uzeo zastavinu 16 30 godina staru nego tog turcina. ali svako ima svoj ukus. .. Bye

Jank

Dalibor89 kaže:
mirko, meni da nude tog turcina dzabe pa ga nebih uzeo.Frown . . prije bi onda uzeo zastavinu 16 30 godina staru nego tog turcina. ali svako ima svoj ukus. .. Bye

Ni ja nebi turčina ali da mi ponude neku turkinju eeeee to je već nešto...jesi li gledao ove njihove serije...ja to ne gledam ali mi koleginice u kancelariji dosadiše....ma nisu loše video sam...ha ha ha...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

mirko knezevic
 Tvoje misljenje Dalibore druze. Kada bih probao i nosio neko vreme mozda bi promenio misljenje...B) Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Dalibor89
 nebih sigurno. Smeko ali dobro, bitno je da radi, ali dokle ce to se nikad nezna ni za jednu pusku. ali sa Jankom se u potpunosti slazem da bih prije hteo turkinju, brzo bi ja nju razradio . . .Smean

Jank

Dalibor89 kaže:
nebih sigurno. Smeko ali dobro, bitno je da radi, ali dokle ce to se nikad nezna ni za jednu pusku. ali sa Jankom se u potpunosti slazem da bih prije hteo turkinju, brzo bi ja nju razradio . . .Smean

Tako je dalibore ...a u ruke mandušića .....i turkinja svaka biće obrađena....Grin
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

mirko knezevic
 Ma ne sumnjam da bi je extra razradili i to sa magnum punjenjem....Grin Grin Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

aca
 hahaSmeko

Dalibor89
 videla bi kad bi videla 22 bez glave kako se razradjuje brzo .. . SmeanSmeko

VLADE
 ja sam radio coveku kundak na eskortu turskom i on je odusevljen tom puskom verujte da sam i ja promenio misljenje covek mnogo puca i nemoze joj nista
jankovic vladimir

mirko knezevic
 Ja kazem da su dobre puske...Smile Vlado imam istu pusku,dal nisi kojim slucajem slikao taj kundak sto si mu radio da vidim samo kako izgleda.
Puske su u odnosu cena kvalitet odlicne,barem kod mene a te sto su se kvarile stvarno ne znam... Mene moja sluzi..Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

vuk71
 ja imam amsan A612 i veom sam zadovoljan, pucam od trapa do kugle jos nemam nijedan zastoj...ako bude pisat cu o tome.. Izvanredna puska sa odlicnom zavrsnom obradom za razliku od uvek hvaljenih ruskih pusaka...

DakiNS

Dalibor89 kaže:
Kolega još si mlad i neiskusan da te pitam jednu stvar kada te svrbi uvo ,uzmeš prst i počešeš se, e sad mi reci kome je bolje prstu ili uvetu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

vuk71
 vecinski vlasnik armsana ja americki weartheby i sa njegovim potpisom puske iz iste fabrike idu za americko trziste...

sremskesume
 Ovde se moze videti kakva je puska i kako ih prave.

http://www.youtub...re=related
homo homini lupus est!

aleksa
 Evo i zvanicnog sajta Armsana:

http://www.armsan...

Ako su puske kvalitetne onoliko koliko dobro izgledaju onda bi ovo mogao da bude odlican izbor za one koji nisu gadljivi na poluautomate.

vuk71
 aleksa lepo je pogledat sajt armsana ali je ipak vaznije ako imas nekoga sa puskom pa pravac strelise, uzmes u ruke probas balans, lezanje, pucanje... tek onda imas neku viziju...

hamerles
 Ima li neko Armsan A620w taj je u kalibru 20/76??? Ili neki drugi turski PA u tom kalibru??? Ili da nam neko nesto malo vise kaze o ovom A612w od ovih kolega sto imaju takav PA?B)Bye

vuk71
 hamerles A620w je imao novosadski Magnum i imat ce ga opet za sajam tako bar obecava... mozes proveriti na sajtu magnum.rs

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Poluautomat - Rus ili Turčin? LOVCI POČETNICI 214 16.10.2012. 22:51
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,293 posete www.srbijalov.com