Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nestao pas - prijava!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nestao pas - prijava!
huntinggirl1
 dajte imena, br rodovnika i čip broj, koju fotku....
koji je kraj tačno, pa da se traži, strašno, da ne vejum toliko krađa, užas.....
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lovac Stari

slavko75 kaže:
neverujem da su presli tamo ili ih je neko pokupio ili ili ili nemam blage veze ,dase tako izgube prosto neverujem

Ima li Vuka u terenu?
Daj boze Slavko da ih nadjes!

U decembru prosle godine odemo u lov na Fazana(komercijala). Pustimo Kerove, oni onako nervozni iz auta se razleteli. Posle par minuta nestadose obe Nemice(NKP) od kolege. Zovi, zvizdi nista,oni na jednu stranu ja na drugu i nista. Kad posle malo cujem cvilenje, krenem napred kad one obadve u zapustenom Bunaru. Mislim sreca sta reci.
Za nagradu sam dobio flasu Jgermaistera iveli 3.
Dobar pogled.

arnotije
 Slavko ima li kakavih novosti?
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

slavko75
 jedna radosna vest vratio mi se trobojac posle cetiri dana ramlje na jednu nogu sav nikakav koda ga je poplava izbacila kicma i rebra mu ispala od gladiali,dvojica kolega su ga trazila jutros i posle neuspele pretrage kad su dosli kuci on se vec zavuko u kucicu i drhti ko jasikova liska, ali od nemca jos ni traga
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

slavko75

Lovac Stari kaže:

slavko75 kaže:
neverujem da su presli tamo ili ih je neko pokupio ili ili ili nemam blage veze ,dase tako izgube prosto neverujem

Ima li Vuka u terenu?
Daj boze Slavko da ih nadjes!

U decembru prosle godine odemo u lov na Fazana(komercijala). Pustimo Kerove, oni onako nervozni iz auta se razleteli. Posle par minuta nestadose obe Nemice(NKP) od kolege. Zovi, zvizdi nista,oni na jednu stranu ja na drugu i nista. Kad posle malo cujem cvilenje, krenem napred kad one obadve u zapustenom Bunaru. Mislim sreca sta reci.
Za nagradu sam dobio flasu Jgermaistera iveli 3.

nema vukova na nasem kraju sada sumnjam da nisu nasli kakve kucnice da se kucaju pa su otisli za nekom kujom ,jos nemogu da shvatim da mi nemac otisao tako on bre nece odmene i od caleta nikako od kako jese ostenio kod nas je

huntinggirl1
 zaista lepa vest, nadajmo se da će se i drugi pas vratiti,

slavko75
 valjda ce biti ite srece

Lala
 DObro je, Slavko, jedan se vratio, valjda će i drugi. A to što hramlje trobojac, jeli neki udarac, ili ne znaš zašto hramlje?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

arnotije
 Dobro je Slavko makar malo ti je lakse, vratice se i nemac. A to sto kazes za kucnicu je verovatno sa obzirom da hramlje, tu su " tuce redovne"
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Jank
 Ostaje da se nadamo da će se i drugi pas vratiti, daj bože da je i on otišao za nekom kerušum...valjda ćeš biti te sreće Slavko...Šteta je za onako dobrog mladog kera....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Boban
 Dobro je da se vratio bar jedan,nadaj se boljem.B)

zoranp
 definitivno kucaljka...i najodaniji izdaju s proleća kad krene šorom radodajka Grin Grin 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavko75

Lala kaže:
DObro je, Slavko, jedan se vratio, valjda će i drugi. A to što hramlje trobojac, jeli neki udarac, ili ne znaš zašto hramlje?

najverovatnije borba sa nekim psom jer je sav ranjav po glavi

Lala
 Onda su verovatno negde u lovištu bili 'kereći svatovi' pa se tvoji psi zaneli u ljubavnom zovu, i uleteli u čopor koji je trčkao za nekom ženkom u teranju. Pa je bilo i tuče oko 'devojke'. Vratiće se i nemac, čim je ovaj došao, doći će i on.

DakiNS
 Mislim da će se i nemac vratiti čim očisti pištolj verovatno još nije došao na red
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavko75
 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Vratio se svaler sunce mu j....m njegovo ,sad me stari zove kaze osusio se sama kost i koza ode po veterinara da ga pregleda

Lala
 Pas
Rekosmo ti, da su kereći svatovi u pitanju Grin
Dobro je, sve se srećno završilo. Sad neka nemac malo o'ladi pištolj Grin

slavko75
 uf pa nisam spavo skoro nikako dve veceri znas i sam kako je skoro si doziveo slicnoSmekoSmekoSmekoSmekoSmeko

huntinggirl1
 radosna vest, hvala Bogu da se vratio, sada ih malo pričuvajte od .....

kelt
 ma zensko je uvek krivo za sve rekoh ja Love
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,683,872 posete www.srbijalov.com