LU Bojnik
|
djosa69 |
Objavljen 28.06.2011. 00:07
|

Član

Upisa: 121
Pristupio: 16.02.2011. 17:15
|
pa kolega bturjane ne bore se svi predsednici zbog italijana i evrica neki su na te funkcije i iz uverenja i zato sto vole lov i zele da unaprede lovstvo takvih problema ima svuda ali niko sa strane nece doci da resi problem bio je takav problem i u vlasotincu pa smo se izborili nas nekolicina niko nije nedodirljiv pa makar i bio lokalni serif |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 28.06.2011. 11:13
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
djosa69 kaže:
pa kolega bturjane ne bore se svi predsednici zbog italijana i evrica neki su na te funkcije i iz uverenja i zato sto vole lov i zele da unaprede lovstvo takvih problema ima svuda ali niko sa strane nece doci da resi problem bio je takav problem i u vlasotincu pa smo se izborili nas nekolicina niko nije nedodirljiv pa makar i bio lokalni serif
Djoso69 dok se suprotno ne dokaze. Naravno u tvom slucaju toga nije bilo i nadam se da ga nece ni biti.
Kolega bturjane, neko rece da je takvih pojava bilo ili ih jos uvek ima u znatnom broju udruzenja.
Ukoliko je tacno to sto si izneo na ovom portalu, podseca me na identicnu situaciju u lovackom udruzenju iz Vlasotinca do 2009. godine. Uprava koja je bila izabrana na identican nacin, trajala je samo sedam dana, a onda se "dobrovoljno razbezala".
Nemojte da ocekujete pomoc od LSS ili lovne inspekcije, jer veruj mi da je necete dobiti. Moracete sami da sakupite osnovane dokumente za ponistenje tog nelegalnog izbora clanova skupstine i upravnog odbora preko suda a istovremeno da uvidom u poslovnu dokumentaciju udruzenja, nadjete osnovane argumente za aktiviranje organa unutrasnjih poslova.
Videces da ce oni doci jer se ti na lokalnom nivou boje onih u Beogradu.
Ukoliko ti nije problem, mozes doci u Lovacko udruzenje iz Vlasotinca, gde mozes videti Izvestaj Nadzornog odbora o kontroli poslovanja ovog udruzenja u 2008 i 2009. godini, na osnovu koga su razjureni svi ti koji vole evrice.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
djosa69 |
Objavljen 28.06.2011. 20:43
|

Član

Upisa: 121
Pristupio: 16.02.2011. 17:15
|
mislio sam da sinoc ponudim pomoc komsijami iz l. u. bojnik pa nisam smeo u ime gedze66 jer on je ekspert u tu oblast(mislim na nadzor)nema sta ne moze da se resi samo da postoji volja. |
|
|
|
tikaspic66 |
Objavljen 04.07.2011. 14:23
|

Pripravnik

Upisa: 9
Pristupio: 04.07.2011. 00:12
|
kolega bturjane gedza jeste ekspert za vreme njegovog boravka u lu vlasotince ne tako davno spaljena je sva dokumentacija a sad je vaskrso i nudi pomoc drugima interesantno
Pravilo Foruma je da se prvo predstavite na temi "Predstavite se"!
Ukoliko to ne učinite sledeći upis će biti brisan, a nakon toga ćete biti i banovani!
Srbijalov Admin Tim!* |
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.07.2011. 15:06
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ovo postaje zanimljivo!
Liči mi na jedan slučaj iz jednog vojvodjanskog LD
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 04.07.2011. 22:00
|

Veteran

|
tikaspic66 kaže:
kolega bturjane gedza jeste ekspert za vreme njegovog boravka u lu vlasotince ne tako davno spaljena je sva dokumentacija a sad je vaskrso i nudi pomoc drugima interesantno
Pravilo Foruma je da se prvo predstavite na temi "Predstavite se"!
Ukoliko to ne učinite sledeći upis će biti brisan, a nakon toga ćete biti i banovani!
Srbijalov Admin Tim!*
Kolega vidim da si dobro obavesten pa bi bilo korektno da izneses i neke konkretnije podatke. Na primer, koja dokumentacija je upaljena, kada je upaljena, ko je vrsio paljenje, odnosno ako je zaista bilo paljenja, ko bi mogao imati koristi od toga i zbog cega.
Za tvoju informaciju, obzirom da si "nov" na forumu, ovo nije trac portal, pa bi za svaku tvoju tvrdnju,ukoliko zelis da ti neko poveruje, trebao dati nesto opipljivije, neki broj dokumenta, neku sliku dokumenta, itd.
Kazu moje gedze " ko laze taj i krade ili je krao"
|
|
|
|
tikaspic66 |
Objavljen 04.07.2011. 22:31
|

Pripravnik

|
u pepelu se brojevi i slike ne vide a slazem se da ko laze taj i krade ili je krao, to gedza bolje zna on je "ekspert" |
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.07.2011. 22:37
|

Moderator

|
Hajde da ne pričamo na ovaj način: postupiću isto kao i na temi LU Beograd! Ko iznosi optužbe, treba da ponudi i argumente.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
charuga |
Objavljen 04.07.2011. 22:44
|

Veteran

Upisa: 580
Pristupio: 26.10.2010. 13:43
|
daj lalo pusti ljude da kazu sta znaju..ovde ce biti vrlo zanimljivo do kraja,a desavanja u lu bojnik je isto kao i kod nas u pancevu..matrix navodi pravnika v... a ja sam cuo za nekog pravnika vladu u lss koji je pocepao [ili sklonio u fijoku]peticiju protiv kesica..ali kesic je ipak odleteo...
..............
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.07.2011. 23:03
|

Moderator

|
Pa nije problem da kažu šta imaju, naprotiv! Ali da ne bude samo prazna priča: ako napiše da je spaljena dokumentacija, onda treba da napiše i šta je tačno spaljeno, kada, ko je bio odgovoran za dokumentaciju, itd.
Ovo do sada što je napisano, je na nivou seoskog trača, bez dokaza.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.07.2011. 23:18
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Veliki problem je u tome da ni ti sto cine takve stvari nisu glupi pa se dobro prikriju i sigurno to rade bez svedoka , siguran sam da nema ni snimka sa nadzorne kamere, u ovim slicajevima na mogu pomoci ni Skali sa sve Molderom
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
charuga |
Objavljen 04.07.2011. 23:23
|

Veteran

Upisa: 580
Pristupio: 26.10.2010. 13:43
|
Lala kaže:
Pa nije problem da kažu šta imaju, naprotiv! Ali da ne bude samo prazna priča: ako napiše da je spaljena dokumentacija, onda treba da napiše i šta je tačno spaljeno, kada, ko je bio odgovoran za dokumentaciju, itd.
pa cekaj,ja razumeo da tikaspic okrivljuje gedzu da je spalio dokumenta a sad se nudi da drugima pomogne!!!
ili nisam dobro razumeo ili nas neko z..bava..
..............
|
|
|
|
tikaspic66 |
Objavljen 05.07.2011. 00:25
|

Pripravnik

|
evo prilike da me gedza demantuje,postoji arhiva udruzenja neka pronadje jedan usvojen finansiski izvestaj a njegovi izvestaji su bili navodim primer; prihodi 23000 rashodi 2300 saldo 0 ali bukvalno takvi ,a sto se tice paljenja nisam optuzio gedzu nego mi je prosto neverovatno da takav "ekspert" nije ucinio nista da to spreci ako se kaze da muje nadzor specijalnost , a bio je aktivno ukljucen u radu udruzenja u tom periodu
Pravilo foruma je da se korektno predstavimo ,ili u profilu ili u temi" Predstavite se"!
Srbijalov Admin Tim! |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 05.07.2011. 00:26
|

Veteran

|
charuga kaže:
Lala kaže:
pa cekaj,ja razumeo da tikaspic okrivljuje gedzu da je spalio dokumenta a sad se nudi da drugima pomogne!!!
ili nisam dobro razumeo ili nas neko z..bava..
Izgleda da sam prvo spalio neku dokumentaciju, pa sam onda spalio i dokumentaciju kojom je konstatovano sta je izgorelo i kada je izgorelo. Malo je neverovatno ali da sam "spalio" i secanja pojedinaca kada se to desilo i zbog cega sam to uradio, je bas neozbiljno.
charuga, u lovackom udruzenju u Vlasotincu je je bilo svacega. Veruj mi da takvih pojava nije bilo u nijednom udruzenju u Srbiji. Pojedinci koji su u tome ucestvovali, prate ono sto cu ja ovde izneti, jer jos uvek nije zavrseno to sto smo 2009. godine zapoceli. A zavrsice se kada budu okajali i vratili sve sto su uzeli od udruzenja.
Tacno je da su nestali izvodi banaka sa ziro racuna udruzenja od 2000 - 2003 godine, evidencije o uplati clanskih doprinosa LSS do 2009 godine i sve evidencije o polaganju lovackih ispita do 2009. godine. Dzabe su krecili. Svaka banka u svojim arhivama ima duplikate izvoda a u LSS se nalaze evidencije o uplati clanskog doprinosa i zapisnici o polaganju lovackih ispita od 1994. godine.
Gedza ne pali dokumentaciju, naprotiv on je samo sakuplja a bogami i skenira.Kazu moje gedze, ako ne steti moz' da koristi. Tikaspic moze biti "spokojan" jer je sva validna dokumentacija pronadjena.
Svoja iskustva u razotkrivanju lopova po lovackim udruzenjima nudim svakom savesnom i dobronamernom lovcu ili clanu ovog portala.
|
|
|
|
tikaspic66 |
Objavljen 05.07.2011. 00:42
|

Pripravnik

|
moracu da razocaram gedzu clan sam evo 25 godina nikad nisam bio u upravi udruzenja od tvoje vladavine pa nadalje nije prestalo da se unistava lu vlasotince ne amnestiram nikog mislim da ste svi isti u tvoje vreme nije bilo izvoda pare smo davali na ruke i lovili na izdatoj potvrdi tako da mislim da ti nisi taj ko treba da sud o tome , za kraj jedna pesma kaze lopov lopova uvek oseti to mozda i jeste necija prednost.
Pravilo foruma je da se korektno predstavimo ,ili u profilu ili u temi" Predstavite se"!
Srbijalov Admin Tim! |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 05.07.2011. 00:48
|

Veteran

|
tikaspic66 kaže:
evo prilike da me gedza demantuje,postoji arhiva udruzenja neka pronadje jedan usvojen finansiski izvestaj a njegovi izvestaji su bili navodim primer; prihodi 23000 rashodi 2300 saldo 0 ali bukvalno takvi ,a sto se tice paljenja nisam optuzio gedzu nego mi je prosto neverovatno da takav "ekspert" nije ucinio nista da to spreci ako se kaze da muje nadzor specijalnost , a bio je aktivno ukljucen u radu udruzenja u tom periodu
Kako to, ja spalio arhivu a sada u arhivi neki moj finansijski izvestaj. Verovatno si me pomesao sa nekim. Ja nikada u zivotu nisam bio predsednik udruzenja ili predsednik upravnog odbora. Kao predsednik lovne sekcije nisam bio u obavezi da podnosim finansijske izvestaje jer lovne sekcije nemaju ziro racune i novcanih sredstava, vec se svo poslovanje obavlja preko udruzenja.
Ako si mislio na neki finansijski izvestaj upravnog odbora udruzenja u prethodnom periodu, mozes ga objaviti na ovoj temi, da svi imamo prilike da vidimo tu matematiku.
Nisam ja nikakav ekspert niti mi je nadzor specijalnost, niti je za otkrivanje tih "zloupotreba sluzbenog polozaja" i falsifikata sluzbenih i javnih isprava bila potrebna neka ekspertiza, vec samo zdrava logika i slobodno vreme.
|
|
|
|
tikaspic66 |
Objavljen 05.07.2011. 01:07
|

Pripravnik

|
pa ajde recimo da nisi bi nista od navedenog a dobro znas o kom vremenu govorim aktivno si ucestvovao u radu udruzenja kad je tvoj otac bio presednik ili slobodno mogu reci kad ste bili vlasnici udruzenja bar je tako izgledalo znas ti dobro o kom vremenu govorim mnogo je kratak period da se to zaboravi i gle sad cuda gedza se nudi drugima u pomoc neznam stace aktuelni presednik da uradi udaljio sam se malo ali uzeci u obzir da ima takvog eksperta pored sebe nece daleko verovatno.
Poslednja opomena!
Srbijalov Admin Tim! |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 05.07.2011. 01:08
|

Veteran

|
tikaspic66 kaže:
moracu da razocaram gedzu clan sam evo 25 godina nikad nisam bio u upravi udruzenja od tvoje vladavine pa nadalje nije prestalo da se unistava lu vlasotince ne amnestiram nikog mislim da ste svi isti u tvoje vreme nije bilo izvoda pare smo davali na ruke i lovili na izdatoj potvrdi tako da mislim da ti nisi taj ko treba da sud o tome , za kraj jedna pesma kaze lopov lopova uvek oseti to mozda i jeste necija prednost.
Poceo sam da napredujem. Od kleptomana do vladara pa do lopova. Pa gde si bio 25 godina, zasto nisi sprecio to moje unistavanje udruzenja. Sta li bi tek napisao da sam, ne daj boze bio predsednik udruzenja ili upravnog odbora.
Nego, sve vise me podsecas na jednog bivseg clana ovog portala, zvali smo ga "Stole sumadinac". I on je pisao razne neistine i na kraju je "dobrovoljno" odustao.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.07.2011. 08:13
|

Moderator

|
E sad ćemo lepo da prekinemo ovaj način pisanja.
Tikaspic66, dva puta si opomenut da se korektno predstaviš, uradi to momentalno, u suprotnom sledi ti ban. Za optužbe o nestanku dokumentacije si prvo napisao da je spaljena, pa posle kažeš drugačije. Napisao si da je Gedža66 bio u upravi LU, a ispade da je bio u sekciji, što si i sam posle priznao. Napisao si da nije podnosio fin. izveštaje, a ispade da nije ni mogao ni trebao da ih podnosi on, nego predsednik LU. Pa jel ti čoveče uopšte znaš šta pišeš, ili frljočeš bzvz, pa ako prodje, prodje?
Paušalne optužbe tipa 'svi ste isti', 'lopovi', i sl. ne piju vodu. Papire na sunce, ako ih imaš.
A ako je slučajno stole/šumadinac, uzeo novi nick i logovao se, i to će se videti, da ne misli bilo ko da je previše pametan. Ili možda suflira, za ovakvo pisanje?
Daki, znam ja da se svašta dešava, i da su muljatori stručni da sakriju dokaze. Ali uvek ostane trag, uvek.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.07.2011. 08:21
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|