Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Moja prva puška!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Moja prva puška!
Podunavac

mirko knezevic kaže:
Druze pa ti si imao vise nego nato pakt sunce ti...Frown Grin Ko zna zasto je to dobro sto si to podelio ili prodao...

Druže u pravu si donekle. Nekih je i trebalo da se rešim pošto nisu ničemu služile, neke nisu mogle da se legalizuju, ali za nekima bi mogao da plačem kada ih se setim.Cry
Tri prsta 2Kolce

dexilon
 meni je prva puska bila kalasnjikov na kuglice , ili scorpion ili neki snajper Grin ne mogu tacno da se setim Smile
Hatsan 125 ili 125th , dijabole 4,5 ili 5,5 sta je bolje i za sta ?

Dare_Makedonija
 [img]<script src='http://img651.imageshack.us/shareable/?i=vozdusna.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img651.imageshack.us/img651/3838/vozdusna.jpg</noscript>[/img]

Prve ljubavi zaborava nema. Ispucao sam na tone dijabole sa ovakvu zastavu, sad ponekad opet pucam. Naredno je ili IZh-43 ili neku zastavinu polozaru pa dalje ce ici svojim tokom

matakata
 Moja prva prva puška je bila ćaletova IŽ 12 u kalibru 12/70,a prva kupljena je bila IŽ 153 u 12/76 koju sam prodao pošto se nismo "našli". Nakon toga položara Bereta u 16/70 i zastavin karabin u 30-06. Za dalje videćemo ali trenutno nemam nekih želja.

matakata

mirko knezevic kaže:
Prva puska... Dedina orozora Toz 63 u kalibru 16/70. I i dalje nisam naucio da pucam kako treba sa polozarom,a ne znam sto svi kazu da od toga nema nista lakse,na PA i bokericu sam se odlicno uvezbao...

Ja sam imao isti problem a onda sam uzeo karton otišao na njivu, privezao ga za drvo, nacrtao crni krug otprilike na sredini, odmerio nekih 35 dobrih koraka, i svaku pušku probao kako se nišani sa njom. Moja bokerica treba da puca ispod cilja (kao karabin), a položara mora sa mušicom da pokrije cilj inače puca mnogo ispod. Najbolje probaj, dva-tri metka na svaku pušku nije neki trošak a mnogo ti pokaže.Smile

223rem
 Moja prva puska IZ 27 EM 12/76,ne bih je menjao ni za jednu drugu.Srean

Marko_1986
 Moja prva i trenutna puska je Ceska CZ-USA Mallard 12/76.
srbijalov
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima Lovac 1saita. Srbijalov

duskov
 Moja prva puška je IŽ 12 kal.16. Nju i danas rado nosim u lov iako imam 27 komada pušakah i 8 ljevora....

DESPERADOS
 duskov , svaka cast za arsenal ....Bravo 2
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

manjan14
 Moja prva i za sada jedina puska je IZ-27 EM 12/76 srbijalov. Prezadovoljan sam i ne nameravam da je menjam. B)
Raanj Niko nema sto srbin imade...

hercegovac
 Prva je bila čehinja ZH 304 koju i danas najčešće koristim, pa zastava M70 u cal. 8x57 (kupljena samo zbog kalibra), onda osjetim potrebu za položarom i kupim merkel, kad sam ga oprobao i malo lovio sa njim vidim da je to prava puška i kupim još jednog (nek se nađe), a i sinovi stasaju i vole lov pa neka imaju da im nije ko meni sve od nule.

manjan14

hercegovac kaže:
Prva je bila čehinja ZH 304 koju i danas najčešće koristim, pa zastava M70 u cal. 8x57 (kupljena samo zbog kalibra), onda osjetim potrebu za položarom i kupim merkel, kad sam ga oprobao i malo lovio sa njim vidim da je to prava puška i kupim još jednog (nek se nađe), a i sinovi stasaju i vole lov pa neka imaju da im nije ko meni sve od nule.

Kupio si MERKEL za "Nek se nadje"?????? Krsti Blago tebi.
Raanj Niko nema sto srbin imade...

Aca Velika Plana

manjan14 kaže:

hercegovac kaže:

Kupio si MERKEL za "Nek se nadje"?????? Krsti Blago tebi.

Smeko Grin Grin Smeko axaxaxaxa Grin

moja prva puska je IZ12 u kalibru 16 pa edvard kettner koln u kalibru 12 a sad je u toku nabavna za jos jednu pucu karabincje poluautomat ili merkelov imam neki uzi izbor Smile B) za nek se nadje! Grin ika axaxaxa Grin uh nemog se povratim jos uvek! Grin Grin

stojkuki
 Dobra fora.
Sit se nasmejah. Smeko
Iako istini za volju sada po oglasima moze da se nadje Merkela za zaista smesan nova. Kriza pa prodaju ljudi puske koje kostaju po 3 do 4 soma za par stotina evara.
JBG, ...

Aca Velika Plana
 da imade negde da se nadje kombinovana merkel suhl b3 rado bi je uzo ako je dadu ispod 500 jevara! Grin Grin cisto onako za imati da mi se nadje! Grin

DESPERADOS
 Za 500 jevrica bi i ja rado postao vlasnik iste ....Yes
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

hercegovac

Aca Velika Plana kaže:
da imade negde da se nadje kombinovana merkel suhl b3 rado bi je uzo ako je dadu ispod 500 jevara! Grin Grin cisto onako za imati da mi se nadje! Grin

Kombinovana za 500 teško, ali sačmarica ima, barem u Bosni.
Ja sam prvu platio 800 model 147E, bijela glava sa dubokom gravurom lovačkih motiva. Druga je stvarno izletila neočekivano, za 500 osnovni model, paljena glava, stanje ekstra. Morao sam je kupiti.

hercegovac
 Bude u ponudi i jeftnijih, ali se moraju reparirati zbog dugogodišnjeg korištenja i neadekvatnog održavanja.

gardista

Aca Velika Plana kaže:
ima jedna kod nas u selu, ne znam za cenu, ZOKA zna detalje pa njega kontaktiraj...

Aca Velika Plana

gardista kaže:

Aca Velika Plana kaže:
ima jedna kod nas u selu, ne znam za cenu, ZOKA zna detalje pa njega kontaktiraj...

ako moze da mi pustis broj na PP ! Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Moja prva odstreljena divljač DIVLJAČ 91 26.10.2013. 21:19
"Prva se štenad u vodu bacaju!" KINOLOGIJA 39 29.01.2012. 16:19
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,213 posete www.srbijalov.com