Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susret forumaša u Bečeju

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susret forumaša u Bečeju
Sniper Hunter
 Evo najzad da se smirim izmedju 2 izlazka na prepelice ,i da postavim koju sliku sa jucerasnjeg fenomenalnog druzenja ,jos me bole vilice odGrin i ROFL ko nije bio nezna sta je propustio , a koga nema bez njega se mozeSadu lovu nisam slikao ali ima snimci koji ce posle uredjivanja da se postave ,slike su uglavnom posle lova u drugom poluvremenu koje je bilo fenomenalno!
i54.tinypic.com/2lc3cyo.jpg
deo "parcelice" na kojoj smo lovili

i56.tinypic.com/htfakh.jpg
DakiNS, sa svojom Akom

i56.tinypic.com/14bi8aa.jpg
briga o izmorenom i zednom psu za svaku pohvalu

Lala
 Posle lova, doručka, glinenih golubova i zezanja u ataru, došlo je vreme da podjemo na ručak - ljudi iz restorana 'Largos' u Bečeju su se potrudili da nas lepo dočekaju, a naročito nam je prijala klimatizovana sala, posle velike vrućine!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 U izvidnicu i inspekciju restorana smo poslali Zoranap - Bejbija, na slici sa predsednikom LU Bečej, g.Tamašom Lastovičem.
Kad pominjem njih dvojicu, ne mogu da ne kažem, da je svojevremeno, kada je Zoran došao u Vojvodinu iz svog zavičaja ('Oluja' ), g.Tamaš je bio taj koji je Zoranu, iako ga nikad pre toga nije video, poklonio mladog psa vižlana, da mu pomogne da nastavi da se bavi lovom i ovde. Iz Zoranove priče znam za taj dogadjaj, a priču sam čuo pre oko godinu dana. Zoran mu taj gest neće zaboraviti, znam sigurno!
Znam da Tamaš ne voli da se mnogo priča o tome, ali moram da navedem to, kao primer lovačke kolegijalnosti! Naravno, u svemu tome je nezaobilazna bila i Sanja, i njena uloga.

Lala
 Ovo je jedan koji se stalno nešto buni, potencijalni akter sudjenja u Hagu (kao advokat, naravno), mogući kandidat za zakup lovišta (čim mu stigne honorar iz Haga Grin), jedna persona koja ima dar da napravi dar-mar svugde gde ima mutljavina i gluposti, čovek sa nadimkom 'Terminator lopovluka' - Sremac75, u elementu!
Sliku objavljujem na zahtev njegovog anonimnog obožavatelja sa bradicom, iz BAP! Smeko ROFL

Lala
 Ova slika zahteva malo objašnjenje:
Forumaši sa dužim stažom se možda sećaju, da su se kroz pisanje na forumu, prepoznali dvojica zemljaka, Ličana!!! Iako se u životu nisu videli, na neki način su skontali da su zemljaci - 'bem li ga kako, to je čista alhemija! Uglavnom, konačno su se sreli Zoranp i Nenadx!!!!
Susret, klasičan lički!!! Nenadx je malo kasnije došao, i kad je ušao u restoran, Zoran nije odmah skontao ko je to, ali je u par sekundi ukapirao, i lepo svog zemljaka oslovio klasično lički, zaurlavši: 'Dje si, medjede!!!!'
Svi, koliko nas je bilo, smo popadali od smeha, a njih dvojica, kao da su braća i rod rodjeni!!!!
Šalu na stranu, dva čoveka sa zavidnim znanjem o lovu: Zoranp i Nenadx.

Lala
 Dajte ljudi da jedemo, ogladnismo!
Ja sam tražio, kao što se vidi, specijalni jelovnik: kafa i cigareta, crk'o dabogda....Grin

Sniper Hunter
 i53.tinypic.com/xnvtiu.jpg
sa domacinom za vreme dorucka koji je stalno bio uz nas i brinuo o nama
i54.tinypic.com/293c3es.jpg
i54.tinypic.com/4glnb4.jpg
Dopisao Lala: U prvom planu je naša draga Julijana-Juliška, sekretarica iz LU Bečej! Žena u konkurenciji za najšarmantniji osmeh Bečeja, a i šire, samo je malo stidljiva, ili su je bečejski lovci isprepadali!?Confused
Uglavnom, na kraju smo uspeli da je uključimo u šalu i zezanje.
Juliška - Kiss

Dopisao Sremac75 :
Lalo biće tebi ena zbog Kiss

Lala
 Čovek koji se pojavio odjednom, i pobrao simpatije drugih, a usput i 'izvadio stvar' sa mašinom za glinene, i neumorno natezao i puštao golubove kolegama, Lovac74 -Goran! Bravo 2

Lala
 Ekipa forumaša, deo 'spiritus movens' grupe Srbijalov portala:
Lovac74 (Srbobran), Lovac53 (Mile Legenda, Svilajnac), Nenadx (Kikinda), Slavaplana (Staro Selo/V.Plana), Sremac75 (B.Palanka), Zoranp-Bejbe (B.Palanka), Rančer (Bač), Lala (Novi Sad), Huntinggirl1 (Bečej), i Admin (Svilajnac). Sniper Hunter je slikao, pa ga zato nema na slici.
Voleo bih da je na slici još ljudi, koji su puno doprineli radu Srbijalov foruma, a koji ovaj put nisu mogli da dodju.

rokvic
 Pre svega da se ovako javno, zahvalimo organizatorima jucerasnjeg prelepog druzenja. u Beceju..Teren za lov je bio prelep, ucesnici lova izuzetno disciplinovani,psi su radili kao svajcarski satovi....... Bilo nam je veliko zadovoljstvo i cast loviti sa ovim predivnim ljudima, steci nova poznanstva... Svaka cast.... poseban pozdrav za kolegu zoranp-a koji je ovaj lov ucinio jos zanimljivijim... pozdrav i za ostale kolege gardistu,corka, sremca75,DakiaNS, Lalu .......Snipera............. i tako dalje ..... Jos jednom hvala na prelepom druzenju, i nadamo se da cemo se uskoro okupiti opet negde..... i nastavljati nasa druzenja i dalje....
pozdrav i dobar pogled

misa 71
 Kolege svaka čast na dobro organizovanom i sprovedenom druženju forumaša u Bečej .Bravo 2 B)
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

duskodugousko
 Fantasticne slike a pretpostavljam jos bolje druzenje!Bravo 2
Nadam se da ce se nesto slicno organizovati i sledece god. kako bismo i mi mladji upoznali staru gardu.;) Pozdrav
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

petar
 [xhide]Super je procitati nesto lepo kao sto su izvestaji sa ovog druzenja. Sa slikama mogu da nama koji nismo bili u mogucnosti da prisustvujemo makar malo docaraju ovo prelepo druzenje. B)

P.S. Moguc i verovatan uzrok nedostatka divljaci je taj sto je deo ''parcelice'' na slici koju je postavio Sniper Hunter oprskana totalnim herbicidom za potpuno unistenje vegetacije. Divljac izbegava takva zagadjena podrucja i zato je nema u velikom broju. Naravno boravak na tim povrsinama je takodje stetan po zdravlje pasa i ljudi, a izvodjenje gostiju na tu parcelu bih naravno zamerio organizatorima lova! Sad[/xhide]
Just like old times!

stevin
 Zao mi je sto nisam prisustvovao,mada sam bio u beceju,obaveze su bile u pitanju!naj vise se izvinjavam sniperhanteru na obecanju da cemo se upoznati!ali bice dana vise nego prepelica!pozdrav i good pogled![mail][/mail]
Lisica

nenadx
 Ko kaze da nema medjeda u Vojvodini.Shock
Par sati mog druzenja sa forumasima,je bilo malo,ali dovoljno da se oseti opustenost,dobronamernost I sve sto krasi prave lovce I ljude.Ovakva okupljanja oplemenjuju,pa ih toplo preporucujem svima koji sada nisu bili u mogucnosti da dodju.Sam lov u ovom slucaju je simbolican(treba I uociti one male kokice) ali sve ostalo je ono sto daje lepotu ovakvim okupljanjima.Zahvalio bih svima koji su na bilo koji nacin doprineli da ovaj dan ostane u lepom secanju,jer znamo koliko truda,energije.je potrebno za tako nesto.A trebalo je spasiti I glavu od onog Dakijevog otrova,Sremcevih posalica.greh bi bio izdvajati - jednom recju svi ste PRAVI LOVCI-Bravo.Bravo 2.
Dobar pogodak

Lala

petar kaže:
[xhide]Super je procitati nesto lepo kao sto su izvestaji sa ovog druzenja. Sa slikama mogu da nama koji nismo bili u mogucnosti da prisustvujemo makar malo docaraju ovo prelepo druzenje. B)

P.S. Moguc i verovatan uzrok nedostatka divljaci je taj sto je deo ''parcelice'' na slici koju je postavio Sniper Hunter oprskana totalnim herbicidom za potpuno unistenje vegetacije. Divljac izbegava takva zagadjena podrucja i zato je nema u velikom broju. Naravno boravak na tim povrsinama je takodje stetan po zdravlje pasa i ljudi, a izvodjenje gostiju na tu parcelu bih naravno zamerio organizatorima lova! Sad[/xhide]

Petre, nema govora da je parcela prskana nečim! Ako pogledaš slike, videćeš da na parceli još uvek stoje bale slame, posle žetve, koje će se kasnije koristiti. Drugo, niko normalan ne bi pustio ljude i pse na prskanu parcelu. Treće, što bi neko uopšte prskao čistu parcelu 'totalom'?

zoranp
 Hteo bih opet napomenuti da su me posebno oduševile mlade kolege sa foruma koje nisu ovde na fotografijama iz razloga što su imali neodložive obaveze u daljnjem delu dana, ali ih to nije sprečilo da dođu i učine ovo druženje vrhunskim!!!!Bravo 2Bravo 2

Kolega rokvic hvala B) i da Bog da da se opet okupimo u još većem broju na nekom ovako lepom druženjuMolitvaB)Bravo 2!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Ja još samo moram da dodam da sam se od sve sreće i zadovoljstva koje sam osećao po povratku sa ovog divnog druženja, osećao i pomalo poraženim i poniženim zog dešavanja u mom LD!

Kada sam video šta su ljudi u Bečeju napravili od lova i za lov, nije mi bilo dobro.....neka mi jeza ušla u srce.
Lovački dom, sa resotoranom, boksovima za pse, sobama, službenim prostorijama, i to u parku u centru grada, fazanerija, i to puna, sa 3-4000 fazana, mobilna/pokretna hranilišta, stolovi i klupe za goste, čuvar za pse u boksovima......!B)

A naše lovište, broj lovaca i divljači otprilike isto, ali mi nemamo baš NIŠTA od ovoga.Sad
Voleo bih kada bi lovi iz BP (oni što neće da se mešaju) malo podigli nos i dupe iz BP i obišli nekoliko ovakvih lovišta i LD, pa da vide šta nam je ukradeno za sve ove godine!

Neću više na ovu temu da ne kvarim svu lepotu druženja u Bečeju!

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Malo smo razgovarali Sanja, Tamaš, Steva, i ja, pre nedelju dana, kada smo finiširali organizaciju ovog našeg druženja. Tada sam im rekao, bez namere da im podilazim, da svako malo čujem lepe vesti, zvanične, a od lovaca priče o dogadjanjima u LU Bečej - ovaj put su to apsolutno pozitivne priče, o njihovim uspesima i napretku! Ne znam kako su se organizovali, i šta su radili i rade, ali, šta god da su uradili, rezultat je vidljiv, a i napredak LU, i lovišta kojim gazduje.
Samo sam shvatio da, po Tamaševim i Sanjinim rečima, pored toga što rade 'kao crnci' (ceo taj tim koji su formirali u LU), da imaju i razumevanje i podršku opštinskih vlasti. Izgleda da su se tamo poklopile 'srećne zvezde' - sposobni ljudi u rukovodstvu, disciplinovani lovci, razumni 'opštinari', i to je TO!
Uostalom, ko je bio u Bečeju, i video šta rade u zadnjih par godina, svaki moj komentar bi bio suvišan. I organizacija ovog našeg susreta forumaša je dokaz, kako malo dobre volje i puno rada, donosi rezultat.
Sanja, a da i o ovom pitanju smislimo neki priručnik? Npr. 'Kako voditi LU - put do uspeha', izdavač LU Bečej, autori: vaša ekipa iz rukovodstva?Grin
Eto, da pokažem, da i pored toga što često ovde na forumu kritikujemo neke poteze raznih rukovodstva, od saveza pa nadalje, da pokažemo da možemo još kako da pohvalimo i ukažemo na valjane primere rada nekog LU. Neka im ovo bude i kao reklama!
P.S.
Danas sam na RTS 2, gledao emisiju o 'Lovačkim danima' u Bečeju, autora Joce Pavličeka. Imao sam osećaj, da gledam izveštaj o dešavanju iz nekog drugog sveta. Bio sam na toj manifestaciji, video sam deo dogadjanja, ali me je ova reportaža oborila!
Drago mi je da je Sanja, kao jedan od glavnih aktera u LU Bečej, na ovom forumu administrator. Takodje, još mi je draže, da je rukovodstvo LU Bečej izašlo u susret nama forumašima, i omogućilo organizaciju našeg susreta baš u Bečeju.
DOBAR GLAS SE DALEKO ČUJE!

stevin
 Sto se tice prskanja,parcele nisu tretirane 100posto,samo su uzorani delovi gde je bilo vise vegetacije!lovim tamo i radim u toj firmi cije su parcele!drago mi je sto vam je bilo lepo,ali mi je toliko krivo sto nisam bio prisutan!
Lisica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,624 posete www.srbijalov.com