Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: IŽ-54

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
IŽ-54
canis aureus
 SkorpiJonU iveli 3
... već joj planiram orajskog engleza i malo dublji podkundak a i na metalu mož' pa'ne neka gravura, duborez ...
juju-ju al će da biDne ...(ali o tom po tom)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

aleksa
 canis aureus,cestitam na kupovini legendarne puske!Da te dugo i kvalitetno sluzi i puno lepih lovova sa njom ti zelim!
I ja sam jedan od ljubitelja polozara,za sada nemam tu mogucnost i privilegiju da posedujem neki dobar model ali se nadam da cu u skorijoj buducnosti uspeti da se dokopam jedne.Moj ukus je malo tanja cevka ali pedesetcetvorci se nema sta zameriti!

Sniper Hunter
 Canis cestitke i jos puno pusaka !A o planovima pitanjce sta ?gde ? ko? Grin

Scorpion Hunter
 Canis odlicna puska. Razmisljao sam o slicnoj ali slaba vajda da je nadjem u dobrom stanju. Gledao sam neke 58mice ali nije to to iradjene poprilicno. Na kraju sam doneo odluku da na prolece kupim IZ-43 ali 12/70 sa fiksnim cokovima i dva obaraca daleko je sklesnija i laksa od one sa jednim obaracem i promenljivim cokovima u kalibru 12/76. Pa da joj uradim engleski kundak novi od kvatitetnog oraJa i potkundak, malo gravure da pokusam od jedne nedovrsene puske da napravim lepu i dobru pre svega novu pusku. Da nadjem dobru IZ-54 to mogu samo da sanjam svaka cast kada si je pronasao u ovako dobrom stanju stvarno je vredna paznje iveli 3

canis aureus
 Hvala drugariiveli 3
-Sniperu odgovor na pitanjce ... srpski Suhl- KragujevacYes
-aleksa najiskrenije se nadam da ćeš u najskorije vreme doći do mogućnosti i da ćeš priuštiti "a la horizontale"
-SkorpiJonU nije ti loša ideja da doradiš 43jku a ako ti se ne žuri možda ipak naleti neka bolja solucija za isto ili čak manje novacaHmmm

živi bili iveli 3
Dim

najic
 O prijatelju druze brate kolezo canise sve vi cestitke zelim !!! I da te dobro i u zdravlju sluzi !!

iveli 3

damir97
 zanima me koja je cena za iz-27.i prodavnica gde je najbolje da je kupim

Kolega, obaveza svih članova foruma je da se predstave u svom članskom profilu. Opomenuti ste, vaši upisi će biti brisani ukoliko ne poštujete pravila foruma.
Srbijalov Admin Tim

Lala
 Damir97: obavezno upiši nešto o sebi u svom članskom profilu. Klikni na 'Izmeni profil', i ispoštuj pravilo foruma.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

canis aureus

najic kaže:
O prijatelju druze brate kolezo canise sve vi cestitke zelim !!! I da te dobro i u zdravlju sluzi !!

iveli 3

O Najo brate prijatelju druže i kolezo hvala puno na čestitkama i željama!!! Da si mi živ i zdrav!!!
... a da služi -služi!! vidiš i sam koliko se hvališem i sve ove pictures ...
iveli 3
Dim

Scorpion Hunter

canis aureus kaže:
Hvala drugariiveli 3
-Sniperu odgovor na pitanjce ... srpski Suhl- KragujevacYes
-aleksa najiskrenije se nadam da ćeš u najskorije vreme doći do mogućnosti i da ćeš priuštiti "a la horizontale"
-SkorpiJonU nije ti loša ideja da doradiš 43jku a ako ti se ne žuri možda ipak naleti neka bolja solucija za isto ili čak manje novacaHmmm

živi bili iveli 3

Videcemo druze ako do proleci ne naleti nesto kvalitetno iz doba USSR-a Zadovoljicu se elegantnom doradom 43jke B) Ljubitelj sam polozara Rujka je ipak Rujka ne verujem u Turkey B)

canis aureus
 Bye
... ako naletim na nešto valjano iz "zlatnog" doba USSR a da je a la horizontale obavestiću teYes
a što se tiče Turkey i tu se slažemoB)
Dim

ivanfox
 Otvorena pomoć za kolegu Skorpiona!Nanjušio sam takvu iževsku prangiju iz doba komunizma.Prvo moram da proverim za vikend kad odem za selo pa ti javljam ako si ozbiljan kupac a i nisi mnogo daleko da skokneš da pogledaš.

krkaSova
 Bog te vido, pa ljudi se raspisali! Ja mislio da nema interesovanja za ovaj post! Smile
Znaci pazario sam dobru pusku... to je lepo cuti. 
Srbija... kakva je da je, moja je, bolju zemlju nemam, niti bolju tražim. Kad mi dođe kraj biće mi čast da me ona pokrije!
Definicija preuzeta sa vukajlija.com

canis aureus
 ma jok krkaSova
ništa to ne valja Iznenadjen
nisi pazariJo samo dobru pušku ... već odliičnuuStari
Veselo 2iveli 3
Dim

tomapaun
 [quote]canis aureus kaže:
i44.tinypic.com/35javc2.jpg
i44.tinypic.com/28tf4g3.jpg
i41.tinypic.com/35089aw.jpg
i42.tinypic.com/287gh2s.jpg
Veselo 2Harmonikaiveli 4

canis aureus ,ako nije tajna koliko kosta ova lepotica????
prvi put sam u zivotu i video i cuo za ovu pusku i mogu da kazem da je ovo ljubav na prvi pogled,nisam ljubitelj polozara,ali ovo je nesto fenomenalnoBravo 2 nek te dugo sluzi
ZivioRodjo

neca90
 Zaista lepa puska!U zdravlju da lovis njome!Evo,i ja se pridruzujem Canis aureus i Skorpion Hunteru kad je u pitanju ukus oko pusaka:-)

canis aureus
 Hvala drugari!!
iveli 3
... em mi milo em mi dragoVeselo 2

-platio sam je 25.000 dindži jer je toliko traženo! a da je traženo i duplo, kada sam je video, mislim da bih i toliko dao ... jer po ceni nove IŽ43 sigurno bih odabrao pre ovu staru nego ovu novuYes
Dim

sukic
 kolega canis puskica je vrx sto se mene tice.u zdravlju da lovis njomesrbijalov
Dragoljupe

tomapaun

canis aureus kaže:
Hvala drugari!!
iveli 3
... em mi milo em mi dragoVeselo 2

-platio sam je 25.000 dindži jer je toliko traženo! a da je traženo i duplo, kada sam je video, mislim da bih i toliko dao ... jer po ceni nove IŽ43 sigurno bih odabrao pre ovu staru nego ovu novuYes

DA NE KAZEM DZABE,AL NIJE MNOGO ZA OVU PUSKU,MNOGO MI SE SVIDELA.
AKO NA NJUSIS NESTO SLICNO,JAVI,BIO BIH TI ZAHVALANRaanj

srpko1
 Klege i ja sam vlasnik jedne IZ 54 lovio sam sa njom 5 godina i imam samo reci hvale za nju ali je vec par godina je ne nosim u lov neispravna joj je desna igla sve drugo je u solidnom stanju ali treba joj neki dobar majstor da je sredi i nalicka da bude kao nova il kao ova Canisova

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,466
Najnoviji član: Perinakci

Poslednje vesti
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta
Dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,242,711 posete www.srbijalov.com