Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Ekipe Srbijalov u sportskom streljaštvu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Ekipe Srbijalov u sportskom streljaštvu
Lala

ohotnik kaže:
...zaista vrhunsku municiju B&P Migra koja kosta 80 din po patronu.Mada ja licno vise volim pehar koji traje i podseca na odstvaren uspeh.Trudili smo se koliko smomogli i nadam se da smo forum Srbijalov predstavili u najboljem svetlu.

Ne mislim da je bilo kome od vas koji ste zaista sjajno predstavili Srbijalov, stalo do dve kutije patrona, bez obzira na cenu.
Neka trajna uspomena nema cenu! 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ohotnik
 www.dodaj.rs/t/45/lC/2oaBRT0z/sdc10107.jpg
www.dodaj.rs/t/40/uH/JCO3qVl/sdc10108.jpg
www.dodaj.rs/t/3E/Rw/2ngvwHqD/sdc10111.jpg
www.dodaj.rs/t/32/zW/3zcuEDXf/sdc10112.jpg
www.dodaj.rs/t/1p/BY/3JdNCvm8/sdc10113.jpg
www.dodaj.rs/t/2p/11V/4LPfIO48/1/sdc10114.jpg

ohotnik

Lala kaže:

ohotnik kaže:
...zaista vrhunsku municiju B&P Migra koja kosta 80 din po patronu.Mada ja licno vise volim pehar koji traje i podseca na odstvaren uspeh.Trudili smo se koliko smomogli i nadam se da smo forum Srbijalov predstavili u najboljem svetlu.

Ne mislim da je bilo kome od vas koji ste zaista sjajno predstavili Srbijalov, stalo do dve kutije patrona, bez obzira na cenu.
Neka trajna uspomena nema cenu!
Naravno da ne zato sam i rekao da je pehar stvar koja se pamti i podseca na neki uspeh i druzenje prilikom takmicenja A municija se ispuca za par minuta i covek nema podsetnik na neki uspeh koji je postigao dal pojedinacno ili ekipno.Zato uvek vise volim pehar od ma koje robne nagrade.

Sniper Hunter
 Svaka vam čast momciBravo 2 čestitke na uspehu,jedna molba ako može da se napiše ko je ko na slici Smileda bih prepoznao kolege ,još jednom svaka čast,a organizacija...ma biće valjda bolje sledeći put,Hvala puno članovima naših ekipaSrbijalov 

Jank
 E baš lepo, sve čestitke za ekipu SRBIJALOV, lepše bi bilo da je još dodeljen pehar ili neka diploma za uspomenu i dugo sećanje....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 LIčno sam počašćen što sam član ovog portala zajedno sa ovim momcima. Još jednom sve čestitke .iveliBravo 2KolceSrbijalov
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 deo ekipe srbijalov okupljen oko ohotnika, dok je drugi deo pucao ovaj deo je ubijao golubove pogledomSrbijaloviveli 4
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

ohotnik
 Da zahvalimo kolegi Keltu koji je nasao vremena dan dodje da nas podrzi i navija za nas.B)

Lala
 Nisam ni sumnjao u Kelta - burazeru, svaka ti dala!!! Osmeh 2

Nisam sumnjao ni u Janka, da neće doći... Imaš već 2 minusa, generacijo! Nisi bio takav u obdaništu.No no no

Na Keltovoj slici, znam da je drugi sa leva Bsandor, a drugi sa desna Csiky. Ostali neka se predstave, jer ne znam likove.
A gde je ostatak takmičara?

kelt
 nista drugar. hvala tebi i citavom timu Srbijalov pucaca koji su danas majstorski odradili, ponosimo se vamaHoemo jo
p.s.u sredini je ohotnik a prvi s desna je dulle
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

kimi
 Čestitke svim momcima koji su učestvovali i predstavljali portal.
Želeo bih samo da kažem da je vreme bilo dosta loše a stvar je pogoršavao i vetar koji je povremeno duvao.
Mene lično je iznenadio mali broj publike kao i mali broj pucača, čini mi se da je učestvovalo svega 24 takmičara.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Lala
 Hladno vreme je sigurno uticalo na izostanak većeg broja posmatrača.
A što se tiče takmičara, njih je rasterala poprilično visoka kotizacija - 30 evra po strelcu.
Preterali su sa visinom kotizacije. Pucalo se 75 glinenih golubova, za te pare, ispada da je preko 40 dinara koštao svaki lansiran golub. A svaki takmičar kad na to doda još i cenu svoje ispucane municije, bude najmanje još toliko, pa kad se doda trošak dolaska (gorivo), pa moraš nešto i popiti tamo, čas posla izadje trošak na skoro 100 evra!
Eto zašto nije bilo više takmičara. Nije to jeftin sport, još kad imaš neumereno visoku kotizaciju, ljudi odustanu.

slavaplana
 B)

Indjijanac
 momci svaka čast,bez obzira na sve krajnji cilj je postignut a to je DRUŽENJE koje kako vidim nije izostalo a verovatno će se i nastavitiSrbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

djuram
 Sve čestitke strelcima.Svaka čast!!
djuram

slavko75
 BRAVOOOOO momci da se i ja prikljucim cestitkama,iskreno receno nisam se nadao ,jos jednom SVAKA CASTBravo 2Kolce
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

zoranp
 MOMCI SVAKA ČAST!!!SrbijalovB)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Jank

Lala kaže:
Nisam ni sumnjao u Kelta - burazeru, svaka ti dala!!! Osmeh 2

Nisam sumnjao ni u Janka, da neće doći... Imaš već 2 minusa, generacijo! Nisi bio takav u obdaništu.No no no

U državnoj administraciji 5 dana (ne)radim za dobrobit naših naroda i narodnosti a vikend za dopunu budžeta, Lalo kakva ena, kakvi bakrači, vikendom se radi kao u doba socijalizma...Cry
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Ovo je šampion, prvi u pojedinačnoj konqrenciji: naš kolega Trap!!!

DJULE78
 Sve cestitke,svaka cast Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,628 posete www.srbijalov.com