Uskoro PREDATOR organizuje emisije na lokalnim tevizijama gde su problemi u lovstvu na nivou kriminalnih ranji kako bi lovci uvideli sta se u njihovim sredinama radi !!!Pozdravljam tu ideju i nudim pomoc oko organizovanja i logistike!!!!
270 kaže:
Tačnije i pouzdanije informacije daje "baba Živka" kad baci pasulj od onih senzualističkih koje izlaze iz redakcijske kuhinje lista "Kurir"
Al ko voli takvo novinarstvo nek izvoli!
270 ti si u N.O. U Velikoj Plani pa sve sto je napisano ili javno objavljeno i od strane novina i mene na ovom forumu mozes da vrlo lako proveris ako zelis????
Tek onda imas pravo da dokumentovanim cinjenicama kazes da nesto nije ili jeste tacno????
U Utorak je U.O. u Plani na kome se usvaja poslovanje udruzenja za 2012\13 i finasiski plan za 2013\14god???
Evo dokaza da se zavsni racun usvaja na nezakonit nacin gde u istom stoji PRIHOD OD STETE SEKCIJA???Napominjem da po nasem statutu SEKCIJA NEMA SVOJSTVO PRAVNOG LICA i da ista ne moze biti zaduzena kao poverilac,firma ili fizicko lice???Ovo je peglanje minusa u kazi od prosle godine koje APR NIKADA NIJE PRIHVATIO POSLE ISPRAVKE U JUNU MESECU!!!Zato Zule i nije hteo da potpise poslovanje za proslu godinu koje do dana danasnjeg niko nije kontrolisao???
Ako N.O. SMATRA DA TREBA POZOVITE ME DA VAM PREZENTUJEM SVE CINJENICE?????
Ja veoma dobro znam šta se dešava u LU Pomoravlje i znao sam to i pre nego je objavljeno na ovom forumu!
Činjenica je da je bez obzira koliko većina tvojih tvrdnji bila na mestu ovde pomognuto i ostalim administratorima dignuta prava hajka i na nivo "Ratnog Zločina" podignuto loše gazdovanje i prekršaji i privredni prestupi! Samo još fali tema "Lovačka Mafija"!!!
Da se pod lupu javnosti i nadležnih organa stave sva LU u ovoj državi mišljenja sam da bi u 90% njih bile utvrđene mnogo veće nepravilnosti a i sam znaš kakvih nepravilnosti sve ima samo u par LU u okruženju, a tek šire...!!!
Uglavnom, LU "Pomoravlje" preživljava svoje zadnje trenutke pa nemam nameru da pucam u mrtvaca a i ja i ti znamo da je sa njim veoma, veoma brzo završena priča i da prestaje da postoji!!!
Moje mišljenje da izdavačko novinarska kuća lista "Kurir" nema objektivno informisanje zasnovana je na nekim saznanjima, koja iz ličnih i profesionalnih razloga ne mogu javno da iznosim i moj je lični stav, a taj moj stav je ovde dočekan kao da sam nekima opsovao sve po spisku
Od ranije sam primetio, što moram da kažem jer nemam dlake na jeziku, pa ma koliko mi zamerili da kod nekih učesnika na ovim temama ne provejavaju samo briga za divljač lovstvo i lovce već i te kako velike lične ambicije!!!
Zbog evidentne netolerantnosti prema drugačijem mišljenju ja na ovakvim temama više neću da učestvujem!
Vam sve naj bolje u daljem radu i ostvarenju ličnih ambicija u LSV, LSCS, LSS, i možda nekih novih LS... razna LU komore, agencije... !
Pozz...
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!
Klasična priča kad nemaju neke argumente, onda kažu kako ovde na forumu napadamo sve neistomišljenike i imamo neke lične ambicije, pa zatim sve kao nešto oštećeni i nadureni napuštaju teme i forum..pa OK, možda je tako i najbolje, svako svojim putem...pozdrav 270, baš nam je bilo lepo sa tobom!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
zoranp kaže:
Klasična priča kad nemaju neke argumente, onda kažu kako ovde na forumu napadamo sve neistomišljenike i imamo neke lične ambicije, pa zatim sve kao nešto oštećeni i nadureni napuštaju teme i forum..pa OK, možda je tako i najbolje, svako svojim putem...pozdrav 270, baš nam je bilo lepo sa tobom!!
Da bi na ovakav post odgovorio morao bi da se spustim na isto ovako nizak nivo, naročito da bi odgovorio na ono a toliko nisko je nemoguće!!! Niti sam oštećen niti naduren ali ako nisam mogao da biram rođake mogu da biram društvo! Argumenata imam koliko hoćeš, samo nemam živaca ni prstiju da se zanosim glupostima i trošim tastaturu da bi nekima uterao santimetar u glavu i ako im lakše ulazi metar u doope, u životu imam mnogo veće prioritete od toga!
Kako se ovde ponašaš, ovim zadnjim postom, vidi se kakav si čovek i lovac, i u isto društvo sa tobom sigurno neću!
A za lične ambicije, čuće se i videće se.... šta smo bili pre, a šta posle...! Ja sam što se lova tiče uvek bio, ostao i uvek ću biti samo Lovac!
Pozz...
Mislim da treba spustiti loptu na zemlju.
JA sam bio lovac pre nego su se Slava i 270 (Winčester) rodili.
Winč. je pre nas sa foruma znao za stanje u LU.
On ne kaže da Slava laže, naprotiv i on kaže da je tačno.
Što se lovne mafije tiče ona postoji,nemoj se sekirati.Samo ne idu oni sa nožem u zubima i krvavih očiju, već nalickani, našminkani, odlikovani, pijani, bahati itd.
Slažem se sa tobom Winč. da KURIR, voli senzaciju, ali se ona uglavnom, ispostavi kao činjenica.A posle svi pametni.
Nemaju forumaši nikakve "rukovodeće" ambicije (sem Temuđina) osim jednog što je hteo da bude ADMIN (Qwar).
Pa i meni su brisali upise a ja se nisam uvredio.
Ako ti imaš ARGUMENTE da Slava ne iznosi istinu, siguran sam da će te svi podržati. Ali ako ti misliš da ne treba da iznosi ISTINU, koja za neke baš nije lepa, onda ćeš ostati usamljen.
To što znaš o drugim udruženjima iznesi, slobodno, ali samo istinu.
OSTANI TI SA NAMA.
Evodija iz tebe govore godine i stečena mudrost, dok kod kolega vidimo emocije strast i malo brzopletost. Nadam se da će se strasti smiriti. Lako je reći : Znam ali neću da vam kažem! Tada je mnogo bolje ćutati. Treba prespavati jer jutro je uvek pametnije od večeri.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
270 kaže:
Od ranije sam primetio, što moram da kažem jer nemam dlake na jeziku, pa ma koliko mi zamerili da kod nekih učesnika na ovim temama ne provejavaju samo briga za divljač lovstvo i lovce već i te kako velike lične ambicije!!!
Zbog evidentne netolerantnosti prema drugačijem mišljenju ja na ovakvim temama više neću da učestvujem!
Vam sve naj bolje u daljem radu i ostvarenju ličnih ambicija u LSV, LSCS, LSS, i možda nekih novih LS... razna LU komore, agencije... !
Pozz...
Kolega, ja se nisam složio sa tvojim navodom o informisanju na 'nivou baba Živke', i to smatram neprimerenim, ali sam poštovao tvoje pravo na mišljenje.
Ako si pratio ovaj forum na nekim drugim temama osim karabinskih (gde, priznajem, poseduješ zavidan nivo znanja), mogao si da nadješ moj stav da bi ja prvi raskrstio sa bilo kime na ovom forumu, kada bih znao da neko ovde piše radi sopstvene/lične koristi.
Tvoje insinuacije o ličnim ambicijama nisu potkrepljene ničim, osim rečima kojima si to napisao, i moram da ti kažem, da mene donekle pogadja sejanje sumnje u iskrenost ljudi koji se poderaše da isteraju stvar na čistac.
Takodje, tvoj stav da je situacija u V.Plani ista ili slična kao u 90% drugih LU može da stoji, ali ćeš se i ti složiti sa mnom, da se od nekog mora početi, polako, ja sam optimista, i mislim da će se vremenom situacija u lovstvu Srbije srediti. Niko neće moći da se igra sa lovcima i njihovim parama, sa kršenjem zakona i svim ostalim, a da ne prodje nekažnjeno. Prevedeno: ako Pera krade a niko ga ne hapsi, da li to znači da i ja treba da kradem? Dosta mi je 'zaštićenih', 'privilegovanih', 'nedodirljivih', dosta mi je selektivne primene zakona, dosta mi je lažnih lovačkih veličina koji su to postali zahvaljujući zatucanosti lovaca, ma pun mi je kufer svih muljatora. Ali bi mi najteže palo, ako bi neko sa ovog foruma imao ličnu korist. Ja do sada nisam video da je bilo ko od admina imao neke vajde, osim možda moralne satisfakcije; naprotiv, većina nas od ovoga ima samo glavobolju, ali to nadoknadjujemo prilikom medjusbnih susreta, jer takvo zezanje i opuštanje retko gde može da se nadje.
Ako ti imaš svoje razloge (lične i profesionalne) za svoj stav, onda dozvoli da i drugi imaju svoje razloge (ali ne profesionalne) za svoje stavove. Na kraju krajeva, možda neke stvari i ne znaš o situaciji, pa ostavi uvek rezervu da ipak ne budeš u pravu. Niko od nas ne zna sve.
Gospodine Evodija, ovde je tema kvalitet jednog lista a ne LU Pomoravlje, ja i Slava se slažemo u 95% stvari i privatno van ovog foruma a onih 5% razlike ne odnose se na nepobitne činjenice nego na sam pristup konkretnom problemu!
Pratim nekoliko stranih lovačkih izdanja i šta tamo vidim: 99% je posvećeno divljači, načinima lova, oružju, opremi, kinologiji, prezentaciji raznih lovišta u zemlji i inostranstvu.... a samo u ponekom i samo po nekad na samo jednoj strani dotaknu se politike u lovstvu!!!!!
Kad uzmem bilo koji naš časopis kao da sam uzeo dnevne novine, nedeljnik ili politički magazin, samo akteri nisu Vlada, Skupština, Ministri, Državni činovnici, već rukovodeći kadrovi i "Krupni" i "Sitni" iz oblasti lovstva a ono što je bitno lovcima koje ne zanima politika u lovstvu može da stane na jednu stranu!!!!!!
Ja takav časopis ne smatram za Lovački niti ću ikad, sviđalo se to nekom ili ne!
Ono Gospodine briši, ne samo meni nego svim forumašima.
Slažem se sa tobom, ali KURIR-PREDATOR, ja doživljavam,kao glasilo koje će da se posveti baš onom 1% procentu, koji na ovom forumu diže tenziju.Ne samo nama nego i "dežurnim čitačima"
Ako se ispostavi da ga je IDO kupio, ništa, ali za sada obećava da će biti yebe.
A sad ponoć kuca,sami smo idemo i mi uleg. Što kaže Daki ametnije jutro od večeri.
zoranp kaže:
Da bi na ovakav post odgovorio morao bi da se spustim na isto ovako nizak nivo, naročito da bi odgovorio na ono a toliko nisko je nemoguće!!! Niti sam oštećen niti naduren ali ako nisam mogao da biram rođake mogu da biram društvo! Argumenata imam koliko hoćeš, samo nemam živaca ni prstiju da se zanosim glupostima i trošim tastaturu da bi nekima uterao santimetar u glavu i ako im lakše ulazi metar u doope, u životu imam mnogo veće prioritete od toga!
Kako se ovde ponašaš, ovim zadnjim postom, vidi se kakav si čovek i lovac, i u isto društvo sa tobom sigurno neću!
A za lične ambicije, čuće se i videće se.... šta smo bili pre, a šta posle...! Ja sam što se lova tiče uvek bio, ostao i uvek ću biti samo Lovac!
Pozz...
Zemljače takvi koji se sad javljaju kao neki poznavaoci situacije u svom LU, a na licu mesta očigledno šute ko popišani (jer Slavi ništa konkretno ne odgovaraš na podpitanje), i koji sada navodno neće da se zameraju nikom, jer se sve u udruženju raspada, pa koji svaki javni istup bio to Kurir ili ovaj forum naziva "babskim vestima", i koji misle da se svaka razmena mišljenja ili neslaganje sa nečim, povodi isključivom nekim ličnim interesima (to možda kod tebe, jer od ovih članova na forumu neznam za takve..prosvetli me??) . E takvi moj jarane drugo i nezaslužuje nego i takvi će za mene uvek biti ...i samo da znaš sa takvima je ni nemogu biti nigde u društvu jer su takvi !! Živ bio poznavaoče istine koju držiš samo za sebe, neznam samo što si i dosada radio ovde na forumu, kad ti se troše prsti i tastatura!! ... i da ...za takve ću uvek biti đubre i smrad , jer drugo ni nezaslužujete!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
DakiNS kaže:
Evodija iz tebe govore godine i stečena mudrost, dok kod kolega vidimo emocije strast i malo brzopletost. Nadam se da će se strasti smiriti. Lako je reći : Znam ali neću da vam kažem! Tada je mnogo bolje ćutati. Treba prespavati jer jutro je uvek pametnije od večeri.
Daki neko ima mooda uvek, a neko ni ujutro ni uveče, nevidim razloga šta se mora neko tetošiti ko nadrndana snajka??...brate, pa nije ovo zabavište, ako se nekome nesviđa put pod noge, ima svako svoje mesto pod suncem...i sam je čovek rekao da može da bira društvo, pa neka brate bira!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
Forum prvenstveno i služi za iznošenje mišljenja i stavova,netreba da teramo jedan drugog sa foruma nego da razgovorima dolazimo do konkretnih zaključaka,još jednom da se podsetimo da je ovo samo jedan forum,a ne nikakva organizacija,vojska,specijalna jedinica ili slično što neki misle da je.Pravo pisanja imaju svi koji se uredno registruju i predstave
Niko ovde nikoga netera, samo neki misle da će neko plakati za nekim, ako ode sa foruma..čista glupost!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
ISTINA I PRAVDA, to su stvari koje u životu najviše cenim. Ali, to u Srbistanu ne prolazi, a i perspektiva po tem pitanje nije roožičasta(ako izuzmemo Pink! )!
Poštujem ja poqšaje da se nešto promeni na bolje, ali LU su mnogo manje bitna, MENI, nego situacija u samoj državi. Ali, to je neka druga tema, nego sam hteo da priupitam konkretno:
Dokle se, Indjijanac, stiglo sa onim fazaneristom sa falsifikovanom diplomom, i pripadajućom bratijom? Koliko se sećam, bilo je u pitanju više krivičnih dela? GROZIO SAM SE čitajući o tome, i nadao sam se da će eSpresno neko popiti mardelj, a ono izgleda ništa??? Još si ti dobio prijavu nekakvu, beše? I izbušene gume... Mislim, to je sve pokazatelj kakva nam je kompletna država, i kako se ništa u bližoj budućnosti neće promeniti, nažalost...
sheytan kaže:
ISTINA I PRAVDA, to su stvari koje u životu najviše cenim. Ali, to u Srbistanu ne prolazi, a i perspektiva po tem pitanje nije roožičasta(ako izuzmemo Pink! )!
Poštujem ja poqšaje da se nešto promeni na bolje, ali LU su mnogo manje bitna, MENI, nego situacija u samoj državi. Ali, to je neka druga tema, nego sam hteo da priupitam konkretno:
Dokle se, Indjijanac, stiglo sa onim fazaneristom sa falsifikovanom diplomom, i pripadajućom bratijom? Koliko se sećam, bilo je u pitanju više krivičnih dela? GROZIO SAM SE čitajući o tome, i nadao sam se da će eSpresno neko popiti mardelj, a ono izgleda ništa??? Još si ti dobio prijavu nekakvu, beše? I izbušene gume... Mislim, to je sve pokazatelj kakva nam je kompletna država, i kako se ništa u bližoj budućnosti neće promeniti, nažalost...
Manimo se politike
Srbijalov admin tim
A ŠTA JE BORBA ZA LOVAČQ VLAST OD NAJNIŽEG NIVOA DO NAJVIŠEG, NEGO POLITIKA???
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?