Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: SDLK 'Artemida'

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
SDLK 'Artemida'
Lala
 Podunavac, Jasmina Silaški je iz Bečeja, ali ne znam da li je ona članica nekog kluba ili nije. Ponavljam, takmičarke se ne takmiče za svoje klubove ili LU, nego na državnom prvenstvu nastupaju u svoje lično ime.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Ovaj deda Lala mora sve da pokvari...

Taman su se naše drage ženske koleginice malo opustile i počele druženje sa nama, kad evo ti Lale sa borbenim gardom!

Ali ja znam da tu nema ničeg osim simpatija, samo što naš drug to iskazuje na specifičan način!!!

A i siguran sam da su simpatije obostrane!

Što se mene tiče, ja sam veoma sretan što među nama imamo i žene lovce, i radujem se svakom budućem druženju!!!
A možda bi mogli da nešto u tom pravcu i organizujemo, pa da na neko buduće druženje dođu i naše koleginice!!!

Mislite o tome!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

Sremac75 kaže:
Ovaj deda Lala mora sve da pokvari...

Taman su se naše drage ženske koleginice malo opustile i počele druženje sa nama, kad evo ti Lale sa borbenim gardom!
Ali ja znam da tu nema ničeg osim simpatija, samo što naš drug to iskazuje na specifičan način!!!
A i siguran sam da su simpatije obostrane!
Što se mene tiče, ja sam veoma sretan što među nama imamo i žene lovce, i radujem se svakom budućem druženju!!!
A možda bi mogli da nešto u tom pravcu i organizujemo, pa da na neko buduće druženje dođu i naše koleginice!!!

Mislite o tome!

Nemam ja ništa, druže moj, protiv 'ženskih koleginica' (a jel ima i muških koleginica?!? HaHaHa), daleko bilo, ali kao što rekoh, ne zaboravljam.
U ovom tvom upisu, druže, tačno vidim profesionalnu deformaciju - advokatišeš mi, brate! Grin
Otvorio sam temu na forumu o njihovom klubu, pozdravio osnivanje Artemide, sve u redu, ispoštovao sam ih. Samo ne mogu ja da simpatišem ili antipatišem nekog koga ne poznajem, i ko mene ne poznaje, a još manje mogu da ne reagujem i zaboravim na pominjanje ovog foruma i priče oko Srbijalov portala u lošem kontekstu, a znam da ih je bilo, a bogami bilo je kanda i priča na moj račun i oko mene lično, 'specifično pokazivanje simpatija' možda? Pa posle da se isti taj naš Srbijalov kao najposećeniji i najčitaniji bez pardona koristi za promociju onih koji su o njemu loše pričalli? Ako to tebi Sremac ne smeta, u redu, poštujem tvoj stav, ali meni to smeta, ja tako mislim, i to je to, poštuj i ti moj stav, koji nije plod umišljanja nego rezultat priča koje su do mene stizale, a koje su plasirane i na nekim drugim forumima. Bio sam otvoren i jasan. Nije kod mene borbeni gard, da sam u tom gardu, ne bih otvarao ovu temu i brisao bih neke upise, i ne kvarim ja nikome idilu, nego postavljam stvari na svoje mesto, barem na ovom portalu.
Da li cenjene (zaista ih cenim, ne ironišem) 'ženske koleginice' misle, neke od njih, da su pogrešile u ranijim procenama, pa promenile mišljenje o Srbijalov portalu, ili ostaju pri ranijim stavovima, izjavama i pričama? Voleo bih da znam na čemu smo?

Što se mene tiče, nikakav problem nemam oko toga da se upoznajete i organizujete druženje, naprotiv, jedan od ciljeva Srbijalov portala i jeste upoznavanje lovaca i druženje. Samo napred.
Ne zaboravi Toto čokoladice! ROFL

Sremac75

Lala kaže:

Nemam ja ništa, druže moj, protiv 'ženskih koleginica' (a jel ima i muških koleginica?!? HaHaHa),

Ima, ima....sve više, na žalost!

Svako ima pravu na grešku, a ja želim da praštam, posebno ako su greške pravljene iz neznanja!

'Ajde da zaboravimo na sve i da se ubuduće družimo, bez gledanja unazad!
KissKissKiss
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Srem
 Jednostavno rečeno članice Artemide su svojim učešćem omogućile održavanje ovog Državnog prvenstva ...

Pet takmičarki od šest iz Artemide , malo li je ?

Lala
 Pa nije tačno, Srem: održavanje ovog prvenstva je omogućio KSS i Mahmud, kao i domaćini iz LU Kovin (pozdrav za Blažu Bye), a lovkinje su učestvovale, ko je hteo. Pretpostavljam da ti je poznato da žene lovci ne prolaze kvalifikacije (što je OK), nego sve prijavljene učestvuju na finalu direktno. Daj da ne obrćemo teze.

Setio sam se i naše najbolje plasirane reprezentativke sa svetskog prvenstva u Francuskoj, Mire Kuge iz Subotice, ni ona nije učestvovala ovaj put na prvenstvu.

Srem

Lala kaže:
Pa nije tačno, Srem: održavanje ovog prvenstva je omogućio KSS i Mahmud, kao i domaćini iz LU Kovin (pozdrav za Blažu Bye), a lovkinje su učestvovale, ko je hteo. Pretpostavljam da ti je poznato da žene lovci ne prolaze kvalifikacije (što je OK), nego sve prijavljene učestvuju na finalu direktno. Daj da ne obrćemo teze.

Setio sam se i naše najbolje plasirane reprezentativke sa svetskog prvenstva u Francuskoj, Mire Kuge iz Subotice, ni ona nije učestvovala ovaj put na prvenstvu.

Bez učesnica nema ni takmičenja . Ovde je jasno vidljivo da su članice Artemide apsolutna većina i ja im želim da taj trend zadrže i u narednim takmičenjima , naravno i ostalim dama želim da uzmu učešće u ovim manifestacijama ukoliko imaju mogućnosti i želje.

Nemam ništa protiv tvog ubeđenja da su najveće zasluge na čelniku Kinološkog saveza kako si naveo i na lovačkom udruženju koje je organizovalo prvenstvo .
To je ipak - Organizacija , a takmičari su - Takmičari , e sada jedno bez drugog neide .
Ove godine je prvenstvo prvi put organizovalo bez Lovačkog saveza Srbije . Zašto ?

Verovatno presušio izvor ! Nema novaca za ovakve manifestacije ili šta je već u pitanju ???

Naravno , ove godine je za razliku od prethodnih godina dozvoljeno takmičenje i " ostaloj raji "
a ne smo članovima Lovačkog saveza Srbije !!!! Dozvoljeno je svim imaocima lovne karte , bez obzira kome svezu pripadaju . Ja sam o ovome davno pisao ...

Šta se to desilo da ove godine mogu i ostali a prethodne nisu mogli ??

Inače u pravilniku o ovom vidu takmičenja jasno stoji da " sudijski žiri čine sudije za određenu grupu itd... da su aktivni lovci i Članovi jedne od članica Lovačkog saveza Srbije . ( član.5 )

Kao učesnici : Svi možete da se takmičite -a kao sudije ne ako nisu članovi LSS-a.

Svaki je učesnik ove godine participirao u troškovima učešća kroz upisninu , koja verujem nije mala pa se i on automatski može smatrati finansijerom istog .

Pozdrav

Lala
 Da bi neko tamičenje bilo održano, mora se prvo organizovati, pa se onda na kraju uključuju takmičarke. Za ovu godinu tvrdim da takmičenja ne bi ni bilo da nije uskočio KSS i Mahmud (ti si to isto napisao, samo drugim rečima). Tu priču oko odustajanja LSS od organizacije sam upravo ja pokrenuo ovde na forumu, premotaj upise, da li si ti nešto pisao, ne sećam se baš, moguće je.
U pravu si sa stavom da bez učesnika nema ni takmičenja, samo je redosled prvo organizacija, pa onda učešće. Ono što si napisao oko finansiranja drž. prvenstva ti nije baš najbolji upis koji si napisao.
Ne bih se nastavljao oko ostalih pitanja, jer nisu u vezi sa temom Artemide.
Činjenica je da su ove godine članice Artemide bile u većini na prvenstvu, ali ponavljam da je reč o uspesima i plasmanima pojedinačnih žena lovaca, a ne uspeh kluba Artemide. Trebao sam odmah upis-izveštaj sa državnog prvenstva prebaciti na temu 'St. Hubertus', jer mu je tamo i mesto, ali nisam hteo da to bude shvaćeno pogrešno, a sad je ispalo još gore.

Ispašće još do kraja, kako ide ova rasprava, da ja imam nešto protiv SDLK Artemida - nemam ama baš ništa protiv postojanja i rada tog kluba, naprotiv, daj Bože da žena lovaca i damskih klubova ima što više i da medjusobno saradjuju što više, jer će svima biti bolje. Medjutim, i meni je jasno da tu oko saradnje nešto škripi, a to će 'ženske koleginice', tj. dame, morati da reše izmedju sebe, ne pada mi na pamet da se petljam u to. Niti znam celu priču, niti me se tiče, a još manje mi pada na pamet da u sve to uvlačim i Srbijalov, da bi portal služio za ličnu promociju bilo koga, ili glumio arbitra u nekim inaćenjima, neće da može.

Svaku dalju diskusiju prekidam, samo da bih uvažio Sremčevu molbu (a i njega izgleda zamoliše neki ili neke da sa mnom porazgovara i utiče na mene) - na njegov brk nek ide, iako dobro zna da sam kao i on, ako ne i više, alergičan na proračunatost i dvoličnost. Izgleda da je u ovom slučaju pobedio Sremac-advokat/zastupnik, a izgubio Sremac- Sremac!

Vraćamo se na temu SDLK Artemida: aktivnosti, dogadjaji vezani za klub, akcije, rezultati rada i sve ostalo što prati klubsku aktivnost. Nazad na temu

Srem
 Posten predlog Lalo , posto vec ima otvorena tema o Drzavnom tPrvenstvu Lovac I pas , da ovde na zauzimamo Damama prostor za vesti I desavanja u SDLK Artemida .

Pozdrav

Sremac75
 Svi se raspisali, a koleginice zaćutale....

Neko bi mogao da pomisli da ih je lako pokolebati, ali ja znam da to nije istina!!!

Poziv za nastavak druženja i dalje stoji!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,749,504 posete www.srbijalov.com