Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Posavski gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Posavski gonič
Boban
 Mladjo,lep posavac.
Kakav je na terenu i od kojeg je porekla.

ML@DJ@N
 Hvala......

Na terenu je nebih da se toliko hvalim ali je strava,vrlo je poslusan a sto se tice rada radi svaku vrstu divljaci,ali mu je divlja svinja specijalnost.....

Majka mu je iz crne gore a otac iz jednog sela u okolini jagodine extra radni kerovi pogotovo otac....

Pozdrav........

Pas

Boban
 Pa fino ,cuvaj ga i naravno lovi sa nji.
SrecnoBye

ML@DJ@N
 Pa naravno da cu da ga cuvam..a nadam se da cu dugo sa nji da lovim, uzdam se u njega a i on je jos mlad ima samo tri godine tako da je jos dosta vremena u lovu pored nama....

Hvala.....Vebanje

ML@DJ@N
 A evo slike od njegovog sina............

img707.imageshack.us/img707/9571/fotografija1641.jpg

Pozz...... Vebanje

Boban
 Sa malo vise belina,ali je vrlo jep ker.Pohvala.Bravo 2

ML@DJ@N
 Pa dobro takva mu je majka bila........

Evo jos jedne slike jeste malo mutna ali se vidi.....

img705.imageshack.us/img705/3539/dsc001621.jpg

Pozz....Pozdrav

blackhunter
 dobar je ovaj posavac...njega uzivo nisam video jos mladjo....moraces da mi pokazes....

pozz
dobar pogled...lovac

Lovac sa NLT-om
 Dragi posavci na sajtu http://www.oglasi...page2.html nasao sam nekoliko oglasa o prodaji posavaca pa koga interesuje da kupi moze da pogleda..... pozdrav

DZOMBAS
 Evo i mog najboljeg druga i pomagaca u lovu...

Lovac sa NLT-om
 Dzombas rece da dobro radi na d.macku.....gde nalazis d.macku...opisi nam kako to radi na macku jer ja nisam imao priliku da vidim na d.macku da radi posavac.....

DZOMBAS
 Pa ja lovim u Kursumlijskom okrugu. Od divljaci zastupljen je zec, vuk, lisica, srna, divlja macka a ostale divljaci nema tako mnogo. Prvi put kad sam odstrelio div. macku ker se malo cudno ponasao. Isao je od drveta do drveta i lajao i stalno je pri tom gledao na krosnje drveta. Kada sam prisao video sam divlju macku u krosnji i odstrelio je. S obzirom da zivim u Obrenovcu, pustio sam kera u loviste i on poceo da podize fazane, bez markiranja. Ne znam da li je to normalno za ovu rasu i da li treba da ga odvikavam od toga.

Dobar pogled!!!

ML@DJ@N
 Pozdrav dzombas......Bye

Ker ti je super,u prethodnu poruku sam video da dobro radi svu divljac a da li je imao iskustva sa divljom svinjom,posto vidim da nju nisi spominjao.....Grin

Ako nije tajna mozes li mi reci ko su mu otac i majka....Grin

A sto se tice fazana neznam sta da ti kazem za mene je to lose jer kad se pas navikne da ga goni on se onda olenji a posto njih ima poprilicno dosta onda njega ne interesuje ni jedna druga divljac sto je za mene lose, to je samo moje misljenje sto nemora da znaci da sam upravu.......Grin

Pas

DZOMBAS
 Pozdrav Ml@dj@ne! Pa nisam imao prilike da lovim divlju svinju. Jednom je ker dosao na trag divlje svinje i oblajavao ga ali nije je podigao, tako da ne znam u vezi nje sta da ti kazem. Ker najbolje radi zeca. Ne znam ko su mu otac i majka, jer mi ga je kao stene dao jedan stari lovac. Ja sam ga vodio u lov i ucio i sad kad krene da goni neku divljac to je poseban dozivljaj. Sto se tice divlje svinje imam malu dilemu. Ne znam da li je kasno da ga odvedem u gater s obzirom da ker ima dve godine. Ako neko ima neki konkretan odgovor neka pise.

Dobar pogled!!!

ML@DJ@N
 Kera smes slobodno da vodis u gatar jer je on jos mlad,poznajem pse koji su svinju proradili dosta kasnije iako nisu bili pustani na nju....Grin

Ako poznajes nekoga ko poseduje gatar slobodno ga odvedi i pusti pa ces da mi kazes kakav je ali mislim da sigurno hoce samo moras da budes uporan i stalno da ga vodis......Grin

Pozz.....Bye

Boban
 Ker je lep i malad ,polako sa njim na DS da se ne naplasi ima raznih slucajeva.Najbolje je u gatru pored zice radi prvog kontakta pa ces onda videti reakcije kakve budu pa tek tada u gater unutra.

DZOMBAS
 Hvala na savetima kolege!!! Kada ga budem pustio u gater prepricacu vam svoja zapazanja Grin

Dobar pogled!!!

Predator
 Ja imam mladu posavku od oko 10 mjeseci, ali sam slabo imao priliku da je izvodim do njenih nekih 6-7 mjeseci. Nedavno je krenula na zeca, ali ga jako brzo zagubi i brzo odustane. Posebno voli da podigne fazana, goni ga šteketom dok se ne podigne. Takva je, kažu, i njena majka.

ML@DJ@N
 Aj nam izbaci neke slike od nju ako imas.....

Poz.......B)

Vucko Jagodinac
  Mlade kolege, kada pas gonic pa i posavac goni pernatu divljac to je eliminaciona graska. Traba ga odvikavati od toga na sve moguce nacine. A kad lovite fazane onda povedite pticare.
Pozdrav cika Vucko

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Srpski Trobojni gonič KINOLOGIJA 731 11.06.2017. 04:00
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,386,799 posete www.srbijalov.com