Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Koliko vredi ovo oružje?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Koliko vredi ovo oružje?
Kile_

Lala kaže:
Pravi raritet, milina je samo i videti ovakvo nešto, ne zanima me cena, čisto da se vidi jedna Suhl orozara cal. 16 iz 1912. godine - lepota!!! Uredno u funkciji, munja nebeska!
Vlasništvo jednog kolege lovca, kojeg sam upoznao u jučerašnjem lovu na patke.
(klik na sliku za uvećanje)

hehehe Smile lalo opet lsucajnost Smile

ovo je puska od gosp. Dragana Ivanovica iz NS?? Smile
Samo 300 i 4x4

Lala
 Kile, stvarno sam prečuo ime čoveka, kad smo se upoznavali. Ali mislim da je ipak u pitanju neko iz BGD, možda grešim.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Kile_
 ne ne lalo ne gresim Smile iz ns je covek,poznao sam pusku a ja s einace druzim sa njegovom cerkom Smile
Samo 300 i 4x4

Lala
 Može biti, Kile, ne tvrdim ništa. Znam samo da me je zvao kasnije, da proveri jesam li postavio slike na sajt.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac sa NLT-om
 kobalt ako prodajes sosmni suhl jedan moj kum je zaintereavosn kupio bi je!!!!

Lovac sa NLT-om
 *simson suhl
otvorio sam cak temu kupujem simson suhl ali mozda nisi video....

nenadx
 Ovo je tema koliko vredi...,za ovu se zna vrednost.Problem je po meni sto je rec o pusci koja nema pozlate,rucne gravure....a cena i40.tinypic.com/w0l0xx.jpg 
Dobar pogodak

Boban
 U skorije vreme nisam pratio cene oruzija ,tako da nebih mogao adekvatno da ti odgovorim na pitanje.
Sigurno su malo jace sa cenama.Confused

Indjijanac
 dali neko zna koliko vredi broving poluautomat 12/65 iz 1902 godine u dobrom stanju?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Igoritza
 Posto ne moze da se otvori nova tema, pitao bih ovde, ako nije problem:

Nasledio sam od pokojnog deke Zastava M24 7.9mm pusku koja ima sledecu istoriju:

Pradeda je ratovao rame uz rame sa Stevanom filipovicem, puska je jedna od prvih koja je roknula Schvabu u odbrani Valjeva, proizvodni datum je pre-ww2 (logicno) i na njoj jedino sto pise je:

Kraljevina Jugoslavija
Kragujevac

otud logicno da je napravljena izmedju 1930 i 1939 godine.

Kundak je 1960ih zamenio moj rodjak stolar, jer je puska rat zavrsila polomljena, no je upravo taj rodjak jos za ww2 radio u samoj Zastavi te se na pusci ne moze ni provaliti da je bilo sta zamenjeno a i drvo je imalo svojih 50 godina da "legne"

Ja nazalost nemam za tu pusku nikakve istorijske podatke, osim price od mog sada pokojnog deke, i pradede kad sam bio veoma mali.

Ja bih, uz sav sentiment, ovu pusku prodao - ako ona vredi odredjenu sumu novca. ZNAM da je lose resiti se takvog jednog predmeta, no sam dosao u situaciju da u inostranstvu imam ponudu za posao, a nemam pare za avion, nema ko da mi pozajmi, a sa svojim trenutnim poslom ne mogu da ustedim jer hranim 4voro ljudi.

e sad, moja briga je sto sam manje vise provalio da M24 u amerikama moze da se kupi u "Maksi diskontu" za 100 dolara, i da ih je Jugoslavija napravila taman toliko kolko svi ostali iz drugog svetskog svoje puske.

ima li kakve sanse da ova moja puska moze posedovati istorijsku vrednost, i kolika je realna cena da ja ovo prodam, i kome .. ? lovcu, antikvaru, muzeju, ljubiteljima oruzja ... ?

hvala u napred na odgovoru.

Sniper Hunter

Igoritza kaže:
Posto ne moze da se otvori nova tema, pitao bih ovde, ako nije problem:

Nasledio sam od pokojnog deke Zastava M24 7.9mm pusku koja ima sledecu istoriju:

Pradeda je ratovao rame uz rame sa Stevanom filipovicem, puska je jedna od prvih koja je roknula Schvabu u odbrani Valjeva, proizvodni datum je pre-ww2 (logicno) i na njoj jedino sto pise je:

Kraljevina Jugoslavija
Kragujevac

otud logicno da je napravljena izmedju 1930 i 1939 godine.

Kundak je 1960ih zamenio moj rodjak stolar, jer je puska rat zavrsila polomljena, no je upravo taj rodjak jos za ww2 radio u samoj Zastavi te se na pusci ne moze ni provaliti da je bilo sta zamenjeno a i drvo je imalo svojih 50 godina da "legne"

Ja nazalost nemam za tu pusku nikakve istorijske podatke, osim price od mog sada pokojnog deke, i pradede kad sam bio veoma mali.

Ja bih, uz sav sentiment, ovu pusku prodao - ako ona vredi odredjenu sumu novca. ZNAM da je lose resiti se takvog jednog predmeta, no sam dosao u situaciju da u inostranstvu imam ponudu za posao, a nemam pare za avion, nema ko da mi pozajmi, a sa svojim trenutnim poslom ne mogu da ustedim jer hranim 4voro ljudi.

e sad, moja briga je sto sam manje vise provalio da M24 u amerikama moze da se kupi u "Maksi diskontu" za 100 dolara, i da ih je Jugoslavija napravila taman toliko kolko svi ostali iz drugog svetskog svoje puske.

ima li kakve sanse da ova moja puska moze posedovati istorijsku vrednost, i kolika je realna cena da ja ovo prodam, i kome .. ? lovcu, antikvaru, muzeju, ljubiteljima oruzja ... ?

hvala u napred na odgovoru.

Kao prvo nadam se da za tu pušku poseduješ oružni list i da je registrovana ,bilo kao trofejno oružije ili lovački karabin .
Tih pušaka na ovim našim prostorima ima more,prodavale se nove tek izvađene iz sanduka ,prodaju se svuda po inostranstvu za male pare ,tako da nemaš neku veliku šansu da je prodaš za dobre pare ,viđao sam ih dosta i prerađenih u LK a ima ih i u izuzetnom stanju kao trofejnih, moj ti je savet uzajmi tih 100 koje bi maksimalno mogao da dobiješ za nju i nemoj da je prodaješ ako je uspomena iveli

Igoritza
 Imam sve papire, sve je regularno, odobrenje nadleznog organa, oruzani lis', sve je tu Smile

dakle, necu je prodavati. kad krene Apokalipsa, moze da posluzi, kaze deka da je skidala nemce sa vrha divcibara i sa po 400 metara Smile Ko zna, mozda overi i nekog Zombija Grin

Kile_
 nisam stigao da pogledam cene novog oruzija na sajmu a da li neko zna koliko se krecu polozare-ceska zbrojevka npr? danas mi palo na pamet da kupim novu polozaru da je klod bez ejektora,bez cokova,sa 2 obarace 12/70 i da je ceska zbrojevka...ili da li ima jos neke dobre polozare? i cene ako neko zna. hvala
Samo 300 i 4x4

Breton Beska
 Da li neko zna koliko trenutno vredi Mossberg 500 A pump-action sa dve izmenjive cevi
UN MAXIMUM DE QUALITES DANS UN VOLUME MINIMUN Yes

Max011
 Od iskusnog lovca ćeš sigurno dobiti mnogo manju ponudu nego od nekog ko voli ,,taktički luk,, i ko ne mora da se brije učestalo a istu je gledao u puno filmova holivudske produkcije. Stari
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Breton Beska
 Max011 ovo sam znao i sam,ja sam pitao za prosecnu vrednost ovog oruzija kao sto svako oruzije ima okvirnu cenu,a sad o ukusima nevredi raspravljati,slozices se!
UN MAXIMUM DE QUALITES DANS UN VOLUME MINIMUN Yes

Max011
 Za prosečnu vrednost ne bih ti znao reći ali jedna pampurača (pump action) u ganjc novom stanju ode za nešto ispod 300 evropljana relativnp skoroGrin nakon podužeg oglašavanja .
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

270

breton beska kaže:
Da li neko zna koliko trenutno vredi Mossberg 500 A pump-action sa dve izmenjive cevi

Ako prodaješ ili neko kog znaš prodaje javi na PP. Jedan poznanik mi skoro tražio da se raspitam za neki PA ili Pumparicu sa dve cevi (duža + kraća) jer nije našao po lovačkim radnjama. Sad sam ga zvao još nije kupio!

Zeljko92
 Kolege imam ponudu da kupim TOZ 63 u odlicnom stanju!!! Covek je sumar i dobio je tu pusku kad je davno poceo da radi i nije je nikad koristio... Ali nemam pojma koliko para da mu ponudim jer ni on ni ja ne znamo kako im se krecu cene. On i ja smo vec trgovali, prodao sam mu motor i spustio cenu tako da ce i on meni spustiti cenu za pusku.... Kako im se krecu cene????

Zeljko92
 Kolege imam ponudu da kupim TOZ 63 u odlicnom stanju!!! Covek je sumar i dobio je tu pusku kad je davno poceo da radi i nije je nikad koristio... Ali nemam pojma koliko para da mu ponudim jer ni on ni ja ne znamo kako im se krecu cene. On i ja smo vec trgovali, prodao sam mu motor i spustio cenu tako da ce i on meni spustiti cenu za pusku.... Kako im se krecu cene????

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Porez na oružje ORUŽJE - SVAŠTARA 233 17.01.2025. 08:58
LOVAČKO ORUŽJE - PRODAJA PRODAJEM 54 06.09.2023. 06:07
Održavanje lovačkog oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 402 22.02.2023. 21:48
Antikviteti lovačko oružje ORUŽJE - SVAŠTARA 73 01.02.2021. 10:32
LOVAČKO ORUŽJE - KUPOVINA KUPUJEM 34 26.08.2020. 10:35
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,177 posete www.srbijalov.com