Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lada Niva

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lada Niva
Lala
 Nenade, to je usis za vazduh, ako uleti u vodu, da ne povuče vodu u motor kroz filter. Ovako je usis izdignut. Pretpostavljam da je ugradjen diesel motor, jer bi se benzinac svakako ugasio (vlažni kablovi i razvodnik)
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

nenadx
 OOO Lalo,pa ti znas te stvari.Svaka cast,eto sta ti je Srbijalov forum.Evo i ove produzene Nive,ovako sredjena nedeluje lose i44.tinypic.com/qzhcpg.jpg
Dobar pogodak

Boban
 Ova je bas nabudjena,kad se pogleda iz daleka ko bih rekao da je Lajka.Bas mi se svidja ovaj model.

Lala
 Nenade, u mladjim danima sam nešto petljao sa kolima, budžio, jedan drugar mi je bio rally vozač, pa smo mnogo puta rasturali kola u sitna crevca, i sastavljali, poboljšavali. Pa ostalo nešto od tog doba u glavi Grin
A Ladu Nivu mislim da bih mogao da razbucam i sklopim za 2 dana Smile 

bela
 eto ko bi mogao meni pomoći pa naravno ''lala''idem u nedelju na auto pijacu u ns kupujem nešto. ''valjda'' a ja ti se nerazumem u te papirologije i motoristike. 
vižlan i terier

Lala
 Kupuješ Nivu, Bela? Ima jedna Niva vrlo povoljno, samo treba da se sredi šasija, Rančer prodaje. Ako si zainteresovan, mogu ti dati broj mobilnog, pa ga zovni.

bela
 nebih nivu lalo. nekog opela ili golfa ili slično nešto.eh kad bi naišao na golf II 4*4.
vižlan i terier

Boban
 Samo pare u ruke i imas auta da biras,samo pazi znas i sam kakvih prevara ima.$aAa

Cvele
 Nisam znao da postoji Golf II 4x4... Hmmm
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lovac sa NLT-om
 Postoji......kao i imt 539 4x4 
Samo NLT..... B)

lovdzij@
 Samo niva i nista drugoBravo 2.Svi su ostali predskolsko za nivu.Ja je vozim 5 godina,mada sam trenutno bez nje.Prodao sam moju pa kupujem drugu.Sta smo sve radili sa njom,daleko bilo.Dva puta sam kidao konusno-tanjirasti u prednjem diferencijalu.Nas 7 iz grupe i prikolica sa kerovima,puna boca plina i samo gas uz brdo.Pozadi sam stavio duple opruge da ne zakacinje kad smo puni.

lovdzij@
 Ovo ja sa Blacke Dzipijade zimus.Inace je svake godine 5 januara.
lovdzij@ priložio:
dsc00029.jpg

lovdzij@
 Bajkal MP153-ultra magnum,motorola i naravno niva

Boban
 Lovdzij@,dobra organizacija za Dzipijadu nisam cuo da se okupljate svake godine.
Lada je dobar terenac nema sta ali mislim da se i previse kvari u odnosu na druge Dzipove,ja je nisam imao mozda gresim ali slusajuci druge kolege koji poseduju Ladu kazu da su cesti kvarovi.

lovdzij@
 Jeste tako,ali su to sitni kvarovi a i jeftini su delovi.Ja sam kupio ceo motor i menjac za 50 eura.Komplet gumice za zadnji trap oko 2000 din.Jedino su skupi novi kineticki,oko 7500 din.

@b@ne@
 Pozdrav svim ljubiteljima lade nive........

Imam jedno pitanje Da li neko od vas ima maglenke na krovnom nosacu??????????

Kile_
 gledajte sta je niva bronto blindirana,klima,full...4000e

http://www.polovn...va_bronto/
Samo 300 i 4x4

Lovac iz Vrbova

Cvele kaže:
Nisam znao da postoji Golf II 4x4... Hmmm

Evo Cvele jedna sličica:uF

Podunavac
 Ja sam u službi imao priliku da vozim dosta terenaca i mogu da kažem da se Niva po terenskim sposobnostima može nositi sa mnogo skupljim i provikanijim terencima. Ja sam vozio noviji model sa 1,7 mašinom, mislim 95. godište. Ako uzmemo u obzir odnos uloženo-dobijeno onda je Niva odličan izbor. Jedini terenac koji sam vozio a da je na terenu dosta bolji od Nive je Land Rover Defender, ali je i mnogo skuplji. Što se tiče kvarova bilo je dosta sitnica, ali to nije ni bilo čudno za službeno vozilo. Svaka smena drugi vozač a niko ne vodi računa ni o čemu. Ali nekih velikih kvarova nije bilo. Jedina joj je mana velika potrošnja. Sve u svemu solidan terenac za malo para.

Sniper Hunter
 [movie=youtube]qRBGr39uJBo&feature=player_embedded[/movie]

E nesto ovako nama trebaGrin

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,712,497 posete www.srbijalov.com