Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Detalji sa takmičenja tj. druženja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Detalji sa takmičenja tj. druženja
gardista

pescarac kaže:
Opet sam bio malo odsutan.
Ma namestili me ovi iz Skorenovca.
Uzeo čovek moju merkelku da proba pre zvaničnog takmičenja da opali dva metka i kako opali puče udarna igla, pa sam morao da pucam sa bratovom merkelkom.
A taman sam sve dogovorio, kako da puštaju sporije golubove, na koju stranu da ga puštaju i da žiri konstatuje da je pogodjen golub koji se nije razbio po onom sistemu "sve vidjeh vojvodo, ali ne vidjeh da mrtav golub leti", ali eto nije se dalo. 6 golubova su se raspali od straha, a dva su pukla od smeha kad su viela ko ih gadja. A ona dva što sam promašio su bila iz druge kutije iz koje golubove nisam trenirao da odmah puknu.
Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Šalu na stranu, sve u svemu lepo druženje, koje nam je s jedne strane ulepšao jedan član iz Dubovca, a koji je pojačao ekipu iz Kovina, a s druge strane mogao je i da nam upropasti dan da se nešto desilo. Njegovi rezultati su bili za divljenje
Golubi 10:0, sudije tri puta zalegale ispod stola, dva puta pogodjen bunker i da ne nabrajam više
cestitke kolega...

Sniper Hunter
 Jer zna neko kako je bilo juce u Svilajncu?

ZOKA
 Koliko sam cuo,Zemunci sampioni ove godine.

Lala
 Bilo je nekih problema oko učešća ekipa, i oko izbora strelišta, došlo je do nekih podela u okviru ekipa koje su trebale da učestvuju. Do sada se uglavnom finale pucalo u Kovilovu, sad je prebačeno u Svilajnac, pa je tu neki kuršlus nastao.
U svakom slučaju, čestitke pobednicima.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Boban
 Takodje se pridruzujem cestitkama,
pa gde je bolja rakija tu se puca bar tako kazu.lovac

Lala
 Danas, 10.oktobra je u Baču održana smotra lovačkih pasa, sa ocenom exterijera i polaganjem IUO (ispit urodjenih osobina). Pre početka smotre, učesnici su se okupili na lovačkom domu LD 'Fazan' Bač. Ovde su neki od učesnika, i članovi našeg Portala (prvi sa leve strane je Mile Mladenovo, do njega je Kopov, a skroz desno je DRUGCRNI, koji je jedini od naših članova sa slike izvodio psa na smotru, svog RollsRoyce, na ovoj slici uopšte nije crn Smile ):
Lala priložio:
dsci0006.jpg

Boban
 Pa lepo okupljanje,jel ima koja slika pasa sa terena i ocenjivanja.

Lala
 Pošto sam i ja učestvovao na smotri sa Masterom, nisam baš mogao samo izvodjenje smotre i pse da slikam. Postaviću samo jedan video snimak, pre početka smotre, dok uradim upload na YOuTube.

ZOKA
 Evo nesto svezijih slika sa jednog od takmicenja,opustena varijanta vise druzenje zato i nismo u punoj "ratnoj" opremi...
ZOKA priložio:
021.jpg

ZOKA
 slika
ZOKA priložio:
026.jpg

ZOKA
 slika
ZOKA priložio:
035_2.jpg

ZOKA
 slika
ZOKA priložio:
037_1.jpg

nedzad
 svaka cast, nema nista bez vezbanja, i to zasluzuje nasa divljac, da ima spremne lovce.
Pozdrav

Nikola Vojinovic
 Nisam naso adekvatniju temu, ako neko smatra neka otvori...

U petak 26.10.2012. god. je na strelistu Safari cluba Nis odrzan prvi viseboj za zene lovce, ili ti po Niski lovdzike! Prvo mesto u ukupnom plasmanu osvojila je Danijela Popovic iz Nisa, druga je bila Mina Djurdjevic iz Velikog Gradista i treca Jasmina Silaski iz Beceja, najmladja ucesnica u takmicenju je '92. godiste Ana Stojiljkovic iz Nisa...
Lovdzike su se takmicile u tri discipline, luk i strela, trap i karabin na 100m, mogu da kazem da su imale odlicne rezultate, na kojima bi im mnoge kolege zavideli!

sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/426345_378249042251438_2049343116_n.jpg

A u subotu smo za kolegenice organizovali lov za kolegenice na terenima LU Nis, sve kolegenice su imale priliku da pucaju i odstrele, o cemu svedoci ulov...

sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/21383_378263238916685_1709655187_n.jpg
Priroda, kerovi i lov!

zoranp
 ..vala Nikola "lepših lovaca" odavno nisam vidio!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Aca Velika Plana
 Pridruzujem se Zoranovim cestitkama,da je jedno 100 puta vise ovakvih lepih lovaca bili bi smo B) ! al i ovo je dobro sto imamo ponegde pripadnicu lepseg pola u takmicenjima i lovstvu! Smile Bravo 2

Lala
 Ova vest o damskom višeboju je zaslužila mesto na naslovnoj strani Srbijalov!
Zahvaljujem Nidži za vest i slike, a damama sve čestitke na odličnoj ideji i dobrom druženju!

gardista
 Mina nije prelomila pushku....

Grin

elem, bravo na nashe....
A gentleman will walk but never run
www.adio.rs

Bigman86
 Postovane kolege,

Sutra se u Novim Karlovcima odrzava takmicenje u gadjanju glinenih golubova.
Skup i pocetak takmicenja je oko 13:00, uplata po osobi iznosi 500din, u to je ukljuceno 10 golubova, kao i rucak po zavrsetku takmicenja.
Prve tri nagrade su novcane, dok su 4 i 5 nagrada izlazak na fazana i zeca.
Za informacije kako da dodjete do mesta takmicenja mozete pozvati mene na broj 060/072-67-65 Nenad.

PS:
Izvinjavam se zbog kasne najave, ali imam jako mnogo obaveza poslednjih nedelja tako da ne stizem nicemu da se posvetim.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
Bratimljenje lovačkih udruženja LOVAČKA UDRUŽENJA 23 19.01.2014. 20:42
Datumi rođenja članova Foruma SVAŠTARA 156 21.10.2013. 21:08
LU.RS - Domen za Lovačka udruženja LOVAČKA UDRUŽENJA 1 13.10.2012. 22:47
Uslovi za formiranje Lovačkog udruženja STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 4 07.10.2011. 07:19
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,616,090 posete www.srbijalov.com