Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Čudne životinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Čudne životinje
Boban
 Da to su oni sto prave cokolade,i meni ovo lici na nekog domaceg ovna koi je bas dobro zarastao.

nenadx
 Ovo je andski medved,doduse opala mu dlaka pa deluje kao iz SF filmova i39.tinypic.com/vcr4l.jpg
Dobar pogodak

Lovac sa NLT-om
 U bre nasta ovo lici....$aAa Iznenadjen Ne-ne 
Samo NLT..... B)

Coyot

nenadx kaže:
Bobane jel su to ti sto prave cokolade.A vidite ovo.Nije anomalija zivotinje vec lovca.Ili se ne razumem ili je ovo ovan domaci [IMG]ht

tp://i39.tinypic.com/wjz87m.jpg[/IMG]

Po ovom pitanju i meni se cini da se ne razumes!

Coyot

nenadx kaže:
Bobane jel su to ti sto prave cokolade.A vidite ovo.Nije anomalija zivotinje vec lovca.Ili se ne razumem ili je ovo ovan domaci i39.tinypic.com/wjz87m.jpg

Ti prvo napisi ko je osoba sa slike,gde je lovio......A ne kao iskusni lovac da lupetas gluposti! I plus sto ima mladih lovaca koji bi nesto da nauce!Ajde pametni dali je i ovo neke pramenka????

Coyot
 Da i ovo slucajno nije iz necijeg tora!

Lala

Coyot kaže:
Ti prvo napisi ko je osoba sa slike,gde je lovio......A ne kao iskusni lovac da lupetas gluposti! I plus sto ima mladih lovaca koji bi nesto da nauce!Ajde pametni dali je i ovo neke pramenka????

Još jedna ovakva rečenica, letiš napolje sa Foruma! Poslednja opomena.
Dužan si izvinjenje Nenadu za vredjanje

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac Stari
 Da kazem i ja neku ovde. Ovaj Forum prevashodno sluzi za druzenje Lovaca kako iz Srbije tako i sa drugih prostora.
Namena mu je da se ovde druzimo, razmenjujemo misljenja, savete i sveg ostalog sto ima veze sa Lovom. Nikako nije ni mesto ni vreme za vredjanje i malu ostriju paljbu po pojedincima.
Svi aktivni pisaci ovde pisu i postuju za dobrobit ovog Foruma.
Administrator nenadh nije imao nikakvu losu nameru kada je objavljivao ove slike. Svi znamo da se na nekim Kontinentima(prostorima) love razne vrste i podvrste divljih ili podivljalih Koza i Ovaca.
Np toga ima i u Australiji,Novom Zelandu i da ne nabrajam neke druge.

Ako je neko skinuo sa neta neku neobicnu sliku i objavio ovde nije ucinio nista lose, svi vi koji zivite van Srbije ili van bivsih Jugoslovenskih prostora, napisite vasa saznanja. Sigurno da ce nam neki podaci koristiti.

Nema razloga za ovakvim zustrim istupanjem.
Pravila ponasanja na ovom Forumu vaze za sve. Kome ne odgovaraju pravila i ponasanje Administaratora bolje neka sam napusti Forum u suprotnom dobice Ban i crveni karton za sva vremena.

Ponavljam ovde smo da se druzimo u tolerantnoj atmosferi!
Dobar pogled.

Sniper Hunter
 Bravo stari!!!!B)

Boban
 Nasta lici ovaj Medved gore na slici ,katastrofa.$aAa

Lala
 Taj medved je verovatno bolestan (alopecija), ili je pun šugavca, pa mu opala dlaka.

Jastreb
 ma globalno otopljavanje...

znam takodje i neke lovce kojima je opala dlaka sa glave Smean

Lovac sa NLT-om
 hahahahah...znamo Grin.ali to nema veze sa otopljavanjem Presrean
Samo NLT..... B)

Sniper Hunter
 Pametna kosa napusta ludu glavu!!Grin

Lovac Stari

Sniper Hunter kaže:
Pametna kosa napusta ludu glavu!!Grin

A zaboravio si onu narodnu tesko pametnim nogama pod ludom glavom Grin a sta ce tek kosa na glavi reci?
Dobar pogled.

nenadx
 Coyot nema potrebe za ovakve reakcije.Ovde smo izmedju ostalog da iz dobrih namera ukazemo nekome na nesto,cak i u situaciji kada nekome(u ovom slucaju meni) izlete nenamerno reci,anomalija lovca.Nikada namerno nevredjam nikoga.U ovom slucaju je to upotrebljeno zato sto na nasim prostorima ovakav ulov deluje u najmanju ruku cudno.Pa preskocimo ovo i nastavimo u dobrom raspolozenju,cak bi na temi lov u inostranstvu mogao da nam priblizis ove lovove.
Dobar pogodak

Coyot

nenadx kaže:
Coyot nema potrebe za ovakve reakcije.Ovde smo izmedju ostalog da iz dobrih namera ukazemo nekome na nesto,cak i u situaciji kada nekome(u ovom slucaju meni) izlete nenamerno reci,anomalija lovca.Nikada namerno nevredjam nikoga.U ovom slucaju je to upotrebljeno zato sto na nasim prostorima ovakav ulov deluje u najmanju ruku cudno.Pa preskocimo ovo i nastavimo u dobrom raspolozenju,cak bi na temi lov u inostranstvu mogao da nam priblizis ove lovove.

Pa nije isto za sve na ovom forumu!Evo vam i zasto,kad jedan "administrator"za nekog coveka kaze da ima anomalije to nije vredjanje a ja sam samo potvrdio ono sto je on rekao sam za sebe da se ne razume pa sam ga uvredio!Ja se slazem da nema potrebe za takvom "paljbom"ali mislim da nije u redu staviti tudju sliku,nepoznavati tu osobu i jos posle toga vredjati i pisati gluposti.A jos sto je najgore ta nenadx-ova izjava za mene ne korektna i netacna prikuplja jos takvih pristalica koje podrzavaju njegovu izjavu!!Neznam dali je neko gledao kad ovaj covek sa "anomalijom"i njemu slicni love ove po vama domace ovce kako oni love,gde love i koliko treba truda da se dodje do jedne takve fotografije!!Ali u svakom slucaju pohvalno za jednog "administratora"nema staSmileI ja sam imao dobru nameru i imam je da nekome ukazem da gresi.I do danas mi ni jasno zasto je ova slika ovde postavljena,dali je to stvarno toliko cudna zivotinja??Dali stvarno neko misli da je coveku potrebno takvo naoruzanje za domacu ovcu?????
Coyot priložio:
aaaaa.jpg

Lovac sa NLT-om
 Coyot a ti znas onu osobu......?

Samo NLT..... B)

Lala
 Dakle, Coyot, ono što se Nenadu desilo je lapsus lingue, čista omaška. A ono što si ti napisao je direktno vredjanje Nenada. Bez obzira da li se radi o administratoru ili članu Foruma, tvoj rečnik i stil nije prihvatljiv.
Istu reakciju bi video i da se radilo o članu Foruma. Nije u pitanju šta je Nenad omaškom napisao o anonimnom čoveku sa slike, nego je problem u onome što si TI napisao za Nenada, kojem i ime znaš i direktno mu se obraćaš uvredljivim rečima!
Imaj na umu da si poslednji put već opomenut. Nisam pročitao da si se izvinuo Nenadu, nadam se daćeš vrlo brzo to uraditi, ili neće niko više biti u mogućnosti da ovde čita tvoje upise. A ti i dalje samo teraj svoje.
Ako ne razumeš srpski, reći ću ti na engleskom: clock is ticking! your time is running out!

Coyot

Lala kaže:

Coyot kaže:

Još jedna ovakva rečenica, letiš napolje sa Foruma! Poslednja opomena.
Dužan si izvinjenje Nenadu za vredjanje

G-dine Lalo ovo sto ste citirali,de podvucite crvenom bojom u kojoj ste to recenici pronasli neko vredjanje i zbog koje to recenice ja treba da izletim,ako je igra cista i postena pa mi recite!Posto ga ja ovde stvarno ne mogu nac!Kako moze biti poslednja opomena kad i prvu nisam dobio a i neznam zbog cega uopste opomena ili su i vama izletele nenamerne reci??Nisam duzan nista dok nevidi kojim recima sam nekog uvredio ili nisam administrator pa moram biti duzan!!Dobar pogledSmile

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 30
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,942,223 posete www.srbijalov.com