Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hrana za pse

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hrana za pse
Lovac Stari
 Hajde jedno pitanje za Lovce i Kinologe Stari.
Dali je bolje Kera hraniti(nahraniti) dva puta dnevno i manje ili jedno i to obilno?
Dobar pogled.

arsa
 Stari ,broj obroka za psa zavisi najvise od njegove starosne dobi i to ako je to stene koje je staro 50-ak dana onda je najbolje da ima 3-4 obroka,i tako sve do navrsenih 6 meseci kada se smanjuje na dva obroka dnevno. Psa koji je stariji od godinu dana hranimo jednom dnevno i to nikako obilno vec onoliko koliko mi procenimo da je dovoljno za odrzavanje zaljene kondicije. Ovo nije nikakvo pravilo vec nesto iz iskustva a i preporuka veterinara.B)
lovac Joca i Luka srbijalov

slavko75
 ja svoje kerove hranim dva puta ne preterano ,dajem im hleb sa svinjskom masti,kuvanu dzigare unutrice i granule HAPY DOG i naravno ostatke sa stola Pas

UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Lovac Stari
 Arso mislio sam na odraslog kera(3-4 god).
Ja hranim 2 puta dnevno. Asortiman:
Suva granulirana hrana za Pse,kuvane kombinacije i ostaci iz kuhinje.
Dobar pogled.

slavko75
 a u junu i julu jedu bre pecenje i rostilj skoro svaki dan a i novembar im nije los imam dve slave pa se i oni goste
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

arsa
 Stari , pas te starosti bi trebao da dobija jedan obrok dnevno a kombinacija ti je odlicna.

Hunter forever
 Ja sam cuo da pas koji jede jaje hoce posle da kidise na kokoske i ostalu domacu divljac,koliko je to tacno??
marka Engleski poenter marka

Hunter forever
 Davao sam danas mom keru kukuruznog griza da malo procisti creva.

arsa
 To sa jajima i s zivinom ne pije vodu. Pas koga gazda cesce hrani jajima sa sve ljuskom moze eventualno na selu da "nagazi" mesto na kome kokoske nose pa da ga onako domacinski pocisti. Sa jajima ne treba preterivati posebno ne sa termicki neobradjenim belancetom koje moze da apsorbuje veliku kolicinu slobodnog kalcijuma iz zeluca i pas ostane bez njega.
Griz je ok.

Hunter forever
 Nedajem mu jaja niti cu mu davati em zbog zeludca em zbog zivine.Kod nas u rezervati skoro uvek ima kokosaka zato ja i izbegavam da vodim kera tamo otkud znam otkacice se keru neka zicica u glavi pa ce da leti perije(to mi se vec jedanput i desilo)Smeko

DakiNS

charuga kaže:

blackhunter kaže:
posto sam uzeo stene,potreban mi je vasa pomoc....koje granule su se pokazale najbolje...ili koje mi vi preporucujete????

ECOPET italijanska hrana,a sada se valjda pravi u indjiji...najbolji odnos cena/kvalitet.1600-1700 dzak 15kg.
Javi mi molim te gde se može kupiti po toj ceni.Lala će postaviti slike mojih kučića koji su hranjeni sa ECO petom, kao mečići su mali bretonci međutim u NS džak ECO peta je 2850 din 15 kg.Jako sam zadovoljan sa hranom a i kerovi je rado jedu i dobro kenjaju.

charuga

DakiNS kaže:

charuga kaže:

blackhunter kaže:
posto sam uzeo stene,potreban mi je vasa pomoc....koje granule su se pokazale najbolje...ili koje mi vi preporucujete????

ECOPET italijanska hrana,a sada se valjda pravi u indjiji...najbolji odnos cena/kvalitet.1600-1700 dzak 15kg.
Javi mi molim te gde se može kupiti po toj ceni.Lala će postaviti slike mojih kučića koji su hranjeni sa ECO petom, kao mečići su mali bretonci međutim u NS džak ECO peta je 2850 din 15 kg.Jako sam zadovoljan sa hranom a i kerovi je rado jedu i dobro kenjaju.

pancevo,prodavnica AMOS..naci cu ti broj..nesto mi rece vlasnik da cena treba da ide jos dole,zato sto je otvorena fabrika u indjiji..javljam ti ..
..............

charuga
 AMOS
ZELENA PIJACA LAM.A1.LOK.13
PANCEVO, 26000
SRB
013 334002
062 310822
013 334 002

da te obradujem,sad je 18kg- 1900...u pravu si za cenu i u beogradu je toliko,pricao sam sa vlasnikom.inace salje brzom postom hranu...jbg ako skupite 4-5 dzaka vama se vise isplati da dodjete do PA..preko kaca,perleza,kovacice treba vam 10l dizela..a mozemo i da se upoznamo,povedes lalu ali on mastera nikako,ispraznice mi radnje..hehehe
..............

DakiNS
 [quote]charuga kaže:
Hvala ali šta ako radnje isprazni Lala

DakiNS
 Ima li neko iz Inđije nama iz NS je duplo bliže,kupiti hranu kod proizvođača,imali kakav sajt

arnotije
 Stence hranim 3-4 puta do 6 meseci,od tada pa do godine dva puta,a odrasle pse jednom,i to uvece da bi spavali da ne prave haos.hranu sam spremam,piletinu ili neko drugo meso,hrcavice u kombinaciji sa pirincem,sargarepom i kukuruznim brasnom,sve skuvam podelim u porcije i vadim po potrebi i dodam hleba,malo jace hranim pre i posle lova,a naravno i kada je hladno masnije zbog energije koja se vise trozi po hladnoci.Jaje dajem jednom nedeljno u hranu ga ubacim,dobro je za dlaku,povremeno kao dodatak dajem neki multivitamnin,i na 3-4 meseca cistim od parazita,a uvek imam i granule kada sam u zurbi,ne kupujem za odrasle neku firmiranu hranu,a za stebce ko ima para Eukanuba je zakon pas raste kao i z vode i stenci budu prelepi.A ove komercijalne hrane su po meni uglavnom kao dopuna kad nemate vremena,los kvalitet,pas je slabo preradi(velika kolicina izmeta) jer stavljaju sve i svasta.Od rucka dajem ali retko i to ono sto nije zacinjeno.To je neko moje iskustvo ako se setim joj nesto napisacu;)

zoran panic
 evo i ja da se ukljucim i malo da vam pomognem oko izbora hrane koristio sam i ring i tu iz indjije ali kada sam kupio i probao joseru vise nemenjam proizvodjaca u septembru sam kupio 5 dzaka po 20 kg i jos imam zaliha ima vise vrsta ova sto ja uzimam za pse je aktiv 20kg cena je bila 2000din proteini 24% masti 16%nemacka hrana odnos cena kvalitet odlican primera radi u lovu na fazana kerovi drugara iz grupe su pretrazivali do nekih 12h posle toga nisu bili za upotrebu oni hrane ostacima od obroka a moji su bili aktivni do prestanka lova nekih 14 15h ja mislim da je to ipak bilo zbog hrane jer su kerovi priblizno istih godina poz pa ako nekoga zanima neka me kontaktira da ga uputim gde moze da je kupi

charuga
 pratio sam malo forume o hrani za pse,i bas za joseru kazu da pas ostavlja dosta izmeta..e sad 100 ljudi 100 cudi,svakom je najbolja ona sa kojom hrani psa...ja pune 3 godine sa ECO PETOM..italijanska firma FARMINA..njihov je i CIBAU...
..............

charuga

DakiNS kaže:
Ima li neko iz Inđije nama iz NS je duplo bliže,kupiti hranu kod proizvođača,imali kakav sajt

http://www.farmin.../node/1736
..............

DakiNS
 INIJANCI ima li koga na temi

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,713,667 posete www.srbijalov.com