Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vazdušna puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vazdušna puška
Dare_Makedonija

Podunavac kaže:
Još jedna glupa zakonska odredba koju nikako da ukinu još iz doba komunizma. U Hrvatskoj možeš da kupiš vazdušnu pušku u svakoj prodavnici pecaroške opreme bez ikakve dozvole, ne treba ti čak ni lična karta. Ja sam pre par godina kupio sinu za novu godinu, ali ispalo je da je tata više koristi. Dobra je za trening. Ne čuje se a dijabole jeftine. Pucaj oko kuće do mile volje a niko se od komšija ne buni. Moja je Gamo Shadow 640 kal. 4,5 mm. Plaćena u Pevecu 1000 kn (oko 140 evra). Početna brzina 190 m/s, plastični kundak, truglo nišani. Ali što Lala reče ima i veoma opasnih. Kolega je kupio tursku Hatsan 340m/s, sa špicastim dijabolama probija metalno bure, nije za šalu. Može bez problema da ubije zeca, fazana, mačku, pa čak i kera sa dobrim pogotkom u glavu. Mnogi dolaze iz Srbije u Hrvatsku, kupe vazdušnu pušku i prošvercaju je preko granice. Neki čak kupe model od 5,5 mm pa im majstor prepravi na 22 LR.

Kod nas potrebna je samo licna karta za nabavka vazdusno oruzje. Pozdrav

Dare_Makedonija
 http://www.youtub...re=related
Kolega Podunavac evo jedan dokaz o jacine Hatsan vazdusne puske

Podunavac
 Impresivno, nema šta. Dvojica mojih drugara imaju Hatsan puške koje sam probao i uverio se u njihovu snagu, ali ova je stvarno opasna. A i čuje se možda jače nego moja 22 LR sa standardnom municijim.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Za koji dan uzimam nesto takvo pa zdravje poze bice i koja slikica

DakiNS
 Momci imam Slaviju 631 ali mi je pukao onaj lim što spušta zadnji nišan pokušao sam ga zameniti ali nije dobar rezultat da li neko zna gde se može kupiti originalan deo. Pokušao sam u servisu u mislim Vrbasu ali treba dozvola pa neće da proda nego samo da ugradi i to mi ne odgovara. Ima li ko kakvu ideju.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Rođo da li možeš napraviti komparaciju Slavije 631 i hadsona

DakiNS

DakiNS kaže:
Rođo da li možeš napraviti komparaciju Slavije 631 i Hatsona

aca
 razlika je po meni u brzini dijabolde kod slavije je mislim 170ms a kod hatsana preko 300ms

DakiNS

DakiNS kaže:
Momci imam Slaviju 631 ali mi je pukao onaj lim što spušta zadnji nišan pokušao sam ga zameniti ali nije dobar rezultat da li neko zna gde se može kupiti originalan deo. Pokušao sam u servisu u mislim Vrbasu ali treba dozvola pa neće da proda nego samo da ugradi i to mi ne odgovara. Ima li ko kakvu ideju.
Gde pronaći deo

Hunter forever
 Daki lep vam je ovaj potpis.KADA BUDEM LOVIO U VECNIM LOVISTIMA LOVICU SA BRETONOM
marka Engleski poenter marka

Podunavac

DakiNS kaže:

Možeš li rođo da slikaš taj lim da ne tražim sad ko ima Slaviju da vidim kako izgleda, pa ću pogledati ja ovde. Ako nađem pošaljem ti po Frizu.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

DakiNS kaže:
Rođo da li možeš napraviti komparaciju Slavije 631 i hadsona

Slavia 631 Lux je godinama bila naj kvalitetnija i naj cenjenija puška na našem tržištu. Kvalitetno je napravljen i precizna. Malo je teška za decu (3,1 kg), ali ako se držimo zakona za njih ni nije. Za današnje pojmove mala joj je bzina dijabole 170 m/s. Dužina puške 1160 mm a cevi 530 mm. Po mom mišljenu ovo je odlična puška. Hatsan ima dosta modela. Relativno su povoljne cene i visokih početnih brzina. Te sa velikom brzinom dosta trzaju i prave buku. Relativno su kratko na tržištu pa još nisam čuo za mane i kvarove. Ali ako bi uzimao pušku za streljaštvo i uživanciju uzeo bi Slaviu, a ako bi hteo nešta i da ostrelim sa njom onda neki veći Hatsan. Ja imam Gamo Shadow 640. Lagana puškica, brzina 200 m/s, i bez problema ubijam pacove sa njom na 30-ak metara.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Ma uzecu jednu Hatsan zbog vrane i svrake. Trebalo bi da radi

DakiNS
 Možeš li rođo da slikaš taj lim da ne tražim sad ko ima Slaviju da vidim kako izgleda, pa ću pogledati ja ovde. Ako nađem pošaljem ti po Frizu.[/quote] Nemam Tj limić pukao je pa sam pravio od običnog lima , ali on nije od čelika pa ne funkcioniše pokušaću da nađem na netu, inače to je jedini takav deo na zadnjem nišanu a izgleda kao traka lima širine oko 7-8 mm i presavijen tako da deluje kao onaj lim na štipaljkama za veš

Podunavac
 OK svatio sam. Za par dana ti javim da li ima ovde.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
OK svatio sam. Za par dana ti javim da li ima ovde.
Hvala Rođo zauzvrat ću da te duplo naljutim

Podunavac
 Evo rođo slika.
Podunavac priložio:
110311_104138.jpg

Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Druga.
Podunavac priložio:
110311_104158.jpg

Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Treća.
Podunavac priložio:
110311_104213.jpg

Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Četvrta.
Podunavac priložio:
110311_104232.jpg

Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Vazdušne puške PRODAJEM 6 11.12.2018. 20:28
Vazdušna puška PUŠKARSKA RADIONICA 72 06.06.2015. 20:41
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,804,288 posete www.srbijalov.com