Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bokerica ili položara ???

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bokerica ili položara ???
od komtema
 To je samo moje misljenje iz licnog iskustva koje nemora da bude tacno sto znaci da nisu svi ljudi isti,naprimer ako ja upucam karabin sa optikom idealno najbolje sto moze,to drugom lovcu nece biti idealno zato sto nepostoje dva ista oka.Smile

Golija NP
 Zdravo svim lovcima.
Ja više volim bokericu, zato imam IŽ 27EM, ali sam nekada nosio i položaru hamerles. Iz obe sam imao lepih odstrela, ali ipak više mi leži bokerica. Bye

Neca92
 Sto se mene tice, efinitivno, plavusa!!! Grin Smatram da kod odabira izmedju ove dve lepotice treba izabrati onu koja ti se vise svidi i koju vise volis! Svaka ima i prednosti i mane u odnosu na drugu! ika
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

mirko knezevic
 Ubacis u rame kad kupujes jednu,pogledas kako lezi dali odma hvatas i vidis lepu musicu,pa onda drugu pa onda malo razmislis pa na to dodas sta bi ti vise voleo i posle jedno sat dva uzmes pusku...Grin

nemeza
 Jednostavno-ako više voliš bok puške onda je bokerica bolja, ako više voliš položare onda je položara bolja. Nadam se da sam ovom "naučnom" tezom pomogo budućim generacijama. Pozdrav. Grin Veselo

Bacelj Djordje
 pozdrav drugari tema je jako zanimljiva odgovor je veoma jednostavan svi pravi lovci love polozarom to je lako dokazati na svim televizijama u evropskim zemljama ces uvek videti polozaru i engleski ili kako ga popularno nazivaju damski kundak
meni iskreno vise lezi bokerica pa sa njom i lovim a polozara stoji u vetrini
jedino sto nevolim to je lovac sa poluautomatom .
Kolega vas post je delimicno obrisan i ubuduce vodite racuna o vasim upisima i karakterisanju kolega po oruziju !
Srbijalov Admin Tim!

BACELJ DJ

Hunter forever
 Na neki nacin sad je modernije imati neku dobru polozaru nego bokericu.
marka Engleski poenter marka

Neca92

Hunter forever kaže:

Hunter forever, mislim da uopste nije bitno sta je vise modernije, a sta manje! No no no Ko to jos gleda? Confused Najbitnije je da odlucis sta ces da kupis na osnovi toga sta ti se vise svidja, a i samim tim vise volis! Iz toga proizilazi to koja ce ti bolje lezati... Ljubav je ljubav...! Stidljiv

mirko knezevic

Bacelj Djordje kaže:
pozdrav drugari tema je jako zanimljiva odgovor je veoma jednostavan svi pravi lovci love polozarom to je lako dokazati na svim televizijama u evropskim zemljama ces uvek videti polozaru i engleski ili kako ga popularno nazivaju damski kundak
meni iskreno vise lezi bokerica pa sa njom i lovim a polozara stoji u vetrini
jedino sto nevolim to je lovac sa poluautomatom .
Kolega vas post je delimicno obrisan i ubuduce vodite racuna o vasim upisima i karakterisanju kolega po oruziju !
Srbijalov Admin Tim!

Odkud kolega tebi to da si pravi lovac sa bokericom ,i da sam ja manji lovac od tebe sa PA! Ja imam sve tri vrste i polozaru i bokericu i PA,i sve ponekad nosim u lov,i podjednako ih volim,a lovce koje vidim da nose bilo kakvo oruzje ne delim istu su mi i sa polozarom i bokericom i sa PA... Pa prema tome voleo ti ne voleo neko je napravio taj PA za prodaju i pazi cuda odlicno se prodaju u Srbiji... Euforija PA je debelo zahvatila nase lovce,tako da ako ih sad ne volis tek neces jer se mnogi mladi lovci odlucuju za PA... Sem brata Nece on je vise voleo bokericu...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Hunter forever

Neca92 kaže:

Hunter forever kaže:

Hunter forever, mislim da uopste nije bitno sta je vise modernije, a sta manje! No no no Ko to jos gleda? Confused Najbitnije je da odlucis sta ces da kupis na osnovi toga sta ti se vise svidja, a i samim tim vise volis! Iz toga proizilazi to koja ce ti bolje lezati... Ljubav je ljubav...! Stidljiv

Neco vise puta sam procitao da je bokerica "modernija" od polozare tako da sam na to mislio.

DakiNS

Hunter forever kaže:

Neca92 kaže:

Hunter forever kaže:

Neco vise puta sam procitao da je bokerica "modernija" od polozare tako da sam na to mislio.
A kada legne sve ovisi o vama momci
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Hunter forever
 Ja volim sve i polozare i bokerice i PA.Koja mi se buda svidela kada budem kupovao bila to bokerica polozara ili PA (mada za ovo trece neverujem) uzimam.

Neca92
 Da Mirko brate, vise voleo, i nju kupio! B) Bye

Hunter forever, citao sam i ja vise puta komentare te vrste, modernij to, modernij ovo, ali sto kaze DakiNS najbitnije kako stoje stvari kad je stavis u rame! A i kad je uzmes u ruke... B) Bye

Hunter forever
 Meni se sve puske svidjaju nije bitno polozara bokerica,puska je puska.Grin

Neca92
 E, kad budes resio da kupis pusku, odes u prodavnicu (naravno sa dozvolom) i kazes prodavcu da izvadi sve puske koje ima u tom cenovnom razredu za koji se budes odlucio! (Npr. od 30 000din do 50 000din) i sto kaze Mirko, uzmes stolicu, zamolis da ti skuva kaficu i lagano! Grin 2 sata, 2 sata. ali bez zurbe! Grin B) Bye

Hunter forever
 hahaha 2 sata 2 sata. yoursmiles.org/tsmile/rulez/t2002.gif

Podunavac
 Momci naj bolje vam je ako vaše LD ima trap strelište da zamolite starije kolege da vam daju određene modele na probu (naravno uz njihovo prisustvo i savete) pa da vidite kako vam koji model leži.
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 Ma sta ce ti modeli Podunavac druze,evo i Neca me pomenuo nema bolje od ove opcije. Skupis pare odvojis dan koji ce biti lep suncan i da ces taj dan provesti u kupovini puske. Obicno se to radi u jesen ili leto pred lov mislim kupuje oruzje,dobro preko cele godine al mora da bude lep dan i da rade baste po kaficima. Obidjes sve radnje i vidis koja ima najvise modela u ponudi,odes u tu radnju koja ima najvise modela,i kazes mu da ti izlozi sve na sto,one za koje se premisljas u za te pare koje si spreman da das... Pa onda gledas razgledas jednu drugu trecu ubacujes u rame po sto put gledas kako ti lezi musica... Napominjem da se u kupovinu mora krenuti najkasnije u 10 sati. I dok sve to odradis dodje vreme za kaficu,pa onda neka basta po mogucstvu pored setalista pa dok pijes kafu ti malo gledas lepotu Srbije,plave crne visoke osrednjeg rasta duze noge krace noge i razmisljas...Oi Hmmm Grin Onda kad si lepo razmislio vratis se i uzmes pravu pusku. Ako ovakvim nacinom kupovine ne uzmes onu koja ti se svidja,onda sam ja jedina budala koja je na ovakav nacin kupio pusku....Grin Grin Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

mihailo
 Za trčeću divljač-položara,za leteću divljač bokerica,PA za oboje kao i đak koji padne razred,nedobije prolaz na kraju razreda pa popravni u junu ako tad neprođe onda avgust........................................... tako to ide sa PA.

Jank

mirko knezevic kaže:
Napominjem da se u kupovinu mora krenuti najkasnije u 10 sati. I dok sve to odradis dodje vreme za kaficu,pa onda neka basta po mogucstvu pored setalista pa dok pijes kafu ti malo gledas lepotu Srbije,plave crne visoke osrednjeg rasta duze noge krace noge i razmisljas...Oi Hmmm Grin Onda kad si lepo razmislio vratis se i uzmes pravu pusku. Ako ovakvim nacinom kupovine ne uzmes onu koja ti se svidja,onda sam ja jedina budala koja je na ovakav nacin kupio pusku....Grin Grin Grin

Mirko u potpunosti se slažem sa drugim delom tvoje diskusije samo bih ja malo izmenio ako hoćeš da doživljaj bude svetski....Spremiš 50000 dinara a može i više sve zavisi sa kakvom devojkopm želiš da kreneš u kupovinu. Lepo izabereš devojku, ako vodiš svoju onda ti treba manje para...odvedeš je u tržni centar i pustiš je da izabere komplet ili šta hoće....Posle toga pravac hotel Mladost (tamo ima sobe koje se iznajmljuju za dnevni boravak) Pa lepo ručak...nećemo baš o detaljima a kada završiš sa slatkim životom onda pravac najbliža prodavnica oružja i kupiš najjeftiniju položaru....za ono para što ti je preostalo...
E tako se postaje pravi lovac...ha ha ha...Smeko
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bokerica M80 Crvena Zastava LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 79 04.11.2013. 08:02
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,984 posete www.srbijalov.com