Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vuk

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vuk
chaki
 U Medvedji je populacija vuka u ekspanziji zadnjih godina valjda zbog toga ima i manje divljih svinja mada su i vukovi na 2 noge tome dosta doprineli. Svake godine se odstreli oko 20 komada sto u obicnom lovu sto u hajkama na kraju lovne sezone. Imao sam prilike da se 2 puta sretnem sa njim jednom sam ga ranio i posle pracenja od oko 4 km odustao sam jer je otisao suvise daleko iako je krvavi trag bio jasan i vidljiv. Drugi put sam sa Milosem imao priliku da ga vidim na oko 40m ali je prica odradila svoje i one j pobegao naravno uz pucanje i ispracaj kako dolikuje takvoj zverki. Naleteo je na predsednika i izasao mu na 10m ali je iznenadjenje bilo preveliko i opet promasaji. Drazo pitaj Milosa i Mileta o tom lovu.
Inace dosta dobrih lovackih pasa nastrada tokom godine od vukova. Na mestu gde je napravljena ceka za vuka i gde ga ima bas dosta putem do ceke moze se videti dosta psecih lobanja koji su nastradali u tom delu. Kazu da ker koji tu zaluta ne izvlaci zivu glavu. Ceka je napravljena na pravom mestu ali je malo zapustena zadnjih godina i ako je napravljena po svim standardima. Mrciniste treba redovno popunjavati i uspeh sigurno nece izostati za one koji odu da cekaju vuka na tom terenu.

Koliko ih ima i koliko su se osilili govori podatak da ulaze ljudima u dvorista u sred dana i kolju ovce.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Boban
 Vuk je cudo od zivotinje,ja sam imao jedan susret sa Vukom i naravno trofej.Vebanje

nenadx
 Bravo,prvo pa musko
Dobar pogodak

Cvele
 kip-lauf Smile i to bez optike Grin, koj kalibar ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nikola-79
 Lep vuk svaka cast majstore jesi to ostrelijo sa iz 18 u kojem je kalibru ta puska .Gledosam dasu ti karabini dosta jeftini negde dodju oko 230 evra toje djaba ta puska ako samo valja .Panam kazi nesto o toj puski posto je ti posedujes eto toliko .Dobar pogled .Bye

Boban
 Pozdrav svim kolegama,da to je KIPLAUF u kalibru 30-06.
Strasan karabin a jeftin,njega sam slucajno kupio jer sam prodao svoj poluautomat pa da mi ne propadne dozvola kupim KIPLAUF. Nisam nista znao o tom karabinu dok ga nisam kupio i pucao sa njim,tek tada sam shvatio kakav je mocan,Kao prvo ja ga koristim iskljucivo za srnecu divljac po nekad ga ponesem i na D.S.jer je veoma lak i precizan.
Kupio sam ga dan pre odstrela Vuka i tada nisam imao optiku sada naravno imam,prvi izlaz u lov sa njim prvi metak i prvi Vuk,tog dana je na mene naisao copor od 4 Vuka ,prvog sam oborio na 23 koraka od mesta gde sam stajao na brzinu sam prepunio karabin i ranio drugog kog smo nasli nakon 4-5 kilometra posle 2 dana,i treceg je moj drug odstrelio nekih 200 metara od mene.
Ja sam sa njim prezadovoljan i jos nisam imao promasaja za ove 3 godine koliko ga imam.Vebanje

Boban
 Ovo su ta dva odstreljena istog dana,treceg nismo slikali.

Cvele
 koj poluautomt si prodao i za koliko ? Smile

Boban
 Imao sam Zastavin 308 Vincester sa okvirom od 5 i 10 metaka i sa optikom Busnel.
Cena je bila 1300e,sad planiram neki novije generacije ali ne zurim do zime ima vreme.

nenadx
 Ima li neko podatke o najboljim trofejima lobanje vuka po CIC kriterijumima od recimo 80 ih,na ovamo.Gde su ulovljeni i imena lovaca,naravno sa brojem poena.Hvala
Dobar pogodak

Boban
 Tu informaciju ces teze naciConfused

Cvele
 Bobane, extra, i moj cale ima 308.Win. samo klasican mauzer sistem, koj Bushnell si imao ? Smile

Boban
 Pozdrav Cvele,imao sam na njemu 3-9x42 i prezadovoljan sam.
Nije ni puno skup ali je dobar.

Boban
 Hajka na Vuka ,07.02.2010 godine,LD " Kuna " iz Dobre,nacionalni park ,,Djerdap"pa ko je raspolozen neka se prijavi.
012/669-071 ili 669-142 ili 669-143.
Dobar pogled

Ivan_Mld
 Bobane, ima li vukova tamo? Tri godine za redom idem tamo na svinje, prve godine ubije moj otac krmacu, sruge i trece godine nista nismo videli. Pre dve nedelje sam isao na svinje, i bilo je bas lose, ubilijena su dva komada ali je to lose.... Obavestili su nas za hajku! Kako su organizovali prosle godine hajku, jer bilo sta?

Boban
 Pozdrav Ivane,Vidi druze ja jos ni jednom nisam bio u lov kod njih.Stavio sam obavestenje da bi ljudi znali sta se gde desava mozda neko i hoce da ide u lov i druzenje.
Nikad se nezna sta ce dolijati,vazno je ucestvovati i druziti se.Confused

nenadx
 Lobanja ovog vuka je bila prvak bivse nam zemlje

i46.tinypic.com/2jeyz2e.jpg
Dobar pogodak

Lovac Stari
 Vucica u kadru.
img171.imageshack.us/img171/8474/vucica.jpg
Ovaj jedinstveni snimak napravio je jedan strani fotograf.
Dobar pogled.

Vilotije
 27. i 28. Februara, lovacko udruzenje "Soko" iz Sokobanje organizuje tradicionalnu hajku na predatore, pod nazivom "Vuku u goste".
Hajka ce odrzati na terenima planine Rtanj, ili ti "Srpskog Olimpa".
Prema recima mestana okolnih sela, primeceno je nekoliko copora sa vise jedinki. Dakle ima nade za uspeh.
Zainteresovani, izvolite...

Lovac Stari
 Ima li neko ozbiljno Udruzenje ili Agencija koja moze organizovati Lov na Vuka za stranog Turistu?
Znaci sve pocev od poziva(garantno pismo) pa do smestaja i odlaska u loviste.
Topla ceka i stalno mrciniste koje radi.
Dobar pogled.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,718,859 posete www.srbijalov.com