Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Brak jazavičari

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Brak jazavičari
alex

HANTER kaže:
ima li još ljubitelja brakova i kakva su vam iskustva sa njima

Lep brakirac kolega
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

HANTER
 Hvala, inace i ja sam iz Kragujevca, kao i ti, ako se nevaram. Danas sam ga vodio na izlozbu u Kragujevcu i u razredu mladih dobio je 5, a pobedio je ker iz Leskovca, a opravdanje sudije je bilo da moj ker sa 11 meseci ima za nijansu meka leđa. Na izložbe pse više nikada, mada sa kerušom sam imao 3 prvaka razreda mladih, 1 cac i prvak rase. 
MIHAJLO

Indjijanac
 i ja imam brakove 3 komada samo da nadjem kako se postavljaju slike

Indjijanac
 ciga kad je bio kuče

alex

HANTER kaže:
Hvala, inace i ja sam iz Kragujevca, kao i ti, ako se nevaram. Danas sam ga vodio na izlozbu u Kragujevcu i u razredu mladih dobio je 5, a pobedio je ker iz Leskovca, a opravdanje sudije je bilo da moj ker sa 11 meseci ima za nijansu meka leđa. Na izložbe pse više nikada, mada sa kerušom sam imao 3 prvaka razreda mladih, 1 cac i prvak rase.

Lepo je to kolega svaka cast ali je naj vaznije da taj pas se tebi svidja i to je to da i Ja sam iz KG
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

BojanKG
 djungla,daj postavi sliku da vidimo tvoje pomagace...
HANTER,oni su za divlju svinju fenomenalni!
srbijalov markafazan

zexxx
 ima li neko stence brak jazavicara
samo smireno.....Grin

vladant
 Interesuje me kako brak tera zeca i lisicu, koliko dugo, da li se javlja na trag ili samo kada podigne?Kod mene u kraju ih nema a meni se bas svidjaju, pogotovu jer ne volim da cekam mnogo kera jer ima puno vukova pa mogu i da ga ne docekam.
Sveta Srpska zemlja!

zexxx
 mogu da se pohvalim time sto sam i ja postao ljubitelj braka time sto sam nabavio stene od kolege ivanfox...stene je preslatko bice i slika...hvala ivane
samo smireno.....Grin

ivanfox
 Baš mi je drago što je jedan tako mlad lovac kao što si ti zexxx postao vlasnik šteneta braka iz mog dvorišta.Ovaj predivni lovački sajt je zaslužan za to i ako smo mi jedan od drugug samo na 20-etak km.Nadam se da ćeš lepo da odgajaš štene i od njega napraviš pravog lovačkog psa.

zexxx
 do sad sam pravio odlicne pticare za moje potrebe sto ces i videti na prepelice nadam se da cu uspeti i sa brakom ali trebace mi neki savet...
samo smireno.....Grin

zexxx
 mina
zexxx priložio:
dsc01922.jpg

samo smireno.....Grin

zexxx
 evo da bivsi vlasnik vidi stene kako napreduje...
zexxx priložio:
dsc02014.jpg

samo smireno.....Grin

Milorad
 Lep je kolega...
Jel lovi neko zeca ili lisicu,kunu sa brakircima...kakvi su za taj lov?

zexxx
 trudimo se...kolega ja jos nisam lovio snjima...ali se nadam da cu biti zadovoljan...
samo smireno.....Grin

ivanfox

Milorad kaže:
Lep je kolega...
Jel lovi neko zeca ili lisicu,kunu sa brakircima...kakvi su za taj lov?

ivanfox
 Nisam se najbolje snašao oko upisa,nema veze bitno da prenesemo iskustva kolegi Miloradu. Brakiri su veoma svestrana pasmina.Ja prvenstveno lovim zeca i lisicu ali i ostale sitne zverke kunu,d.mačku.Ima brakova koji idu i biju se sa jazavcima ali nisam pristalica toga.Generalno gledano vrlo svestran pomagač u lovu.

DakiNS
 Nas kolega Robija imao je fantasticnog braka Micu sa njima lovi samo svinje i prezadovoljan je sada ima dva mlada kujica i muzjak razlicitog porekla ali namenjeni su samo za svinje jer ga sitna divljac kao ulov sa brakovima ne interesuje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Milorad
 Zanimljiva rasa...
jesu li duboki kerovi,jel hoce da odlaze daleko i da nadju divljac ili idu nesto blize lovcu

DakiNS
 Sve zavisi od nasledja temperamenta i obuke
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,469,863 posete www.srbijalov.com