Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Čekanje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Čekanje
Sniper Hunter
 i51.tinypic.com/1zt89e.jpg
i53.tinypic.com/2556zat.jpg
nisu bili neki kapitalci ali kad krene cug ludilo svaki zabac udarac ali je bilo dosta otpadanja pogotovu na tvistere Draskovic sistem je dobro radio jer kedera zadrzava duze a slani tvisteri providni sa sljokicama davali su najbolje rezultate

i51.tinypic.com/t5m9lk.jpg
a ovo u pozadini iza mog drugara je brana na gornjem jezeru zbog ideje kolika je dubina jezera tj reke Ebro

Nenad000
 Da ti ko jedan sporstki ribolovac ga vracas u vodu ali koliko ja znam toliko ga ima da je dozvoljeno nosenje ribe ,mozda sem rusije mislim da spanci imaju najvise ribe u vodama cak za neke vrste muce muku kako da ih smanje u vodama mislim da je to tostolobik.
Kolce,S R B I J A

Sniper Hunter
 Jeste nenade dozvoljeno je nosenje moglo je da se nosi 4 kom dnevno pa su nemci punili zamrzivace pa je sada koliko sam cuo zabranjeno uzimanje jer je postojala realna opasnost da smudj nestane a taj kraj oko reke zivi pretezno od turizma ribolovackog pa pametni spanci nece da seku granu na kojoj sede nego FIK i nema uzimanje pecaj slikaj i pustiB)

mirko knezevic
 Evo ga jedan brka uhvacen prosle sezone,ovako malo brka je obalio stap kao da je cackalica.... Nadamo se ponovo ove godine bice desavanja i to lepih...Smile

A ovo sto Sniper hvata ne bi ni voleo da imam na stapu uplasio bi se...Shock Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Nenad000

mirko knezevic kaže:
Evo ga jedan brka uhvacen prosle sezone,ovako malo brka je obalio stap kao da je cackalica.... Nadamo se ponovo ove godine bice desavanja i to lepih...Smile

A ovo sto Sniper hvata ne bi ni voleo da imam na stapu uplasio bi se...Shock Grin

som i nije neka borbena riba po meni vise ti lici da izvlacis balvan sa dna ,oce on i da uzima mamac sasvim neprimetno,recimo da je fazon da mu se ne dozvoli da se zalepi za dno ,a najvise kida kad je na povrsini repom ,verovatno da je sniper upuceniji u to
Kolce,S R B I J A

slavko75
 bravo mirkane a i pecanjem se bavis
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Sniper Hunter
 Posto je tema cekanje evo malo sarandzijskog cekanja ako za pastrmku kazu da je riba hiljadu zabacaja onda je saran riba 1000 sati cekanjaGrin
i53.tinypic.com/2zsxhsm.jpg
ponovo ja i moj desantni camac
i51.tinypic.com/207s711.jpg

postavljene baterije posle iskrcavanja

i55.tinypic.com/29pygip.jpg
i51.tinypic.com/2u4lgg7.jpg
sve je spremno za docek podmornica

i52.tinypic.com/2s85sw8.jpg
dok se mrak priblizava
i52.tinypic.com/2qi8tch.jpg

baterije prepunjene spremno cekaju
i56.tinypic.com/15i3ot3.jpg
prva smena otisla na pocinak dok ja ostajem na polozaju

i53.tinypic.com/x5ca2u.jpg
uspesno docekan prvi napad

i54.tinypic.com/j0a2j4.jpg
za nijm i drugi i ako je bila veca podmornica uspesno nasukana na dusekGrin

i52.tinypic.com/21mf692.jpg
A u samu zoru napad udruzenim snagama 2 odjednom
ali nema iznenadjenja uspesno privedena

i53.tinypic.com/2uihg1i.jpg
u preuzimanju smene torpedo je nasukan od strane moje poslednje odbrane
i53.tinypic.com/141r5ns.jpg
pokusaj povlacenja pred meredovom
i56.tinypic.com/wwdtnq.jpg
na njegovu zalost amoju radost neuspesno

i52.tinypic.com/34zlrhw.jpg
morao je da se kupa u drustvu
i51.tinypic.com/w8syhi.jpg
vreme rucka
i56.tinypic.com/npetyh.jpg
ceo bataljon na okupu
i54.tinypic.com/rk7b6g.jpg
jos jedan zajednickim snagama
uspesno 24 satno drzanje obale
Ukupno 22 podmornice nasukane do kraja ukupne tezine preko 150 kg na prirodnome jezeru sljunkari nije komercijala
mamljeno 10 dana pre pocetka baceno oko 40 kg kukuruza jos oko 10 kg bojlija i 30 kg frolica i jos 20 kg raznog zrnevlja i hrane kugli od hleba sa raznom hranom za dubinsko mamljenje

Nenad000
 ha ha ha ovaj pozadinski vod ti je zesciiveli 3iveli
Kolce,S R B I J A

Sniper Hunter

mirko knezevic kaže:

Mirko takvi kao tvoj su najukusniji a najkriticniji trenutak je kada ga podizes na povrsinu smiri se za trenutak onda moras da ga udaris po celu ne da ga ubijes nego ako kada ga pljesnes rukom pocne da luduje popustaj i tako sve dok se ne smiri a onda se hvata za donju vilicu i podize rukama u camac a ako je velik da ne moze da se podigne u camac provuce mu se kanap kroz usta i polako odvuce do obale i onda tamo se meri slika i pusta nikako pogotovu one vece od preko 30 kg ne podizati rukom u camac a da predhodno nije smiren dobro jer repom moze da vas izbaci iz camca a udice sa sistema mogu da vam nanesu povrede po rukama ili ni slicajno da kanap na kome je udica obmotate oko sake moze vam odseci prste kao nozem

Sniper Hunter

Nenad000 kaže:

To su mi supruga i kcerka nemoj da ti bude FIK!!!Grin

slavko75
 svaka cast snipere,to je prava uzivancija vikend sa porodicom na jezeru nista lepseB)

Sniper Hunter
 Jeste Slavko retki trenuci u ovome vremenu kao sto i sam znas ali trenuci kojih se rado secamo i prepricavamo i podelimo kroz secanje sa drugovima kao ovo ja danas sa kolegama sa naseg foruma dok gledam slike vracam film nazad i kao da sam ponovo tamo na obali za trenutak i cujem pistanje detektora biip.....biiiip.. biiiiiiiiiiiiiiiiiiiipiiiiiiiiiiiiiipiiiiiii nema lepse muzike od toga kad si na pecanju a prilego si u krevet taman si zaspao a ono haos udarac na 2 stapa istovremeno Grin i to se desava po nekad e onda je frka Grin

mirko knezevic

slavko75 kaže:
bravo mirkane a i pecanjem se bavis

Da bre Slavko druze,pokojni para deda mi usadio sve moguce manire da volim i lov i ribolov...Smile Preko dana uglavnom idem da varalicarim kad je sunce i vrucina a uvece se nosi teska artiljerija i na cekanje brke...Smile Pecao sam i sarana,al treba mnogo dok se navuce na jedno mesto znam da sam stalno sa dedom uvece pravio hranu i prihranjivao ga na jednom mestu da bi se tek nekad otislo na pecanje da se uhvati,al ima kod nas dosta budala pa te prate i gledaju gde hranis i onda dodju bace bombu ili dinamit bas na to mesto,pa sam se razocarao i batalio tu vrstu pecanja iziskuje dosta rada a onda ti budale upropaste to sve... Inace kod mene se kaze "VUK NA KOPNU SARAN U VODI"...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

mirko knezevic
 Mi Sniper pecamo uglavnom sa obale na Moravi retko kada iz camca,ali je opet malo zajebano kad ga podizes iz vode hoce da iskoristi taj poslednji trenutak da se dobro izdrma i po nekoj logici uvek otkaci sa udice...Grin Ma lep je i ribolov,letnje noci lepe tople mirne,stapovi zabaceni cekaju na akciju kuva se kafa neko pice se ponese.... A tu je i onaj neopisivi osecaj kad krenu udarci pa pada stap pa kontra...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Sniper Hunter
 I ovim sistemom se peca sa obale Mirko samo sto posle kontre se ulazi u camac i som se zamara iz camca da se ne bi poremetili ostali sistemi na stapovima posto nocu nema vise montiranja sistema sa fiksnim kederom ,udaljis se od mesta pustis da te som odvuce dalje na otvorenu vodu pa se tamo zamori i onda se vratis i na preostalim stapovima cekasB)

Podunavac

mirko knezevic kaže: Pecao sam i sarana,al treba mnogo dok se navuce na jedno mesto znam da sam stalno sa dedom uvece pravio hranu i prihranjivao ga na jednom mestu da bi se tek nekad otislo na pecanje da se uhvati,al ima kod nas dosta budala pa te prate i gledaju gde hranis i onda dodju bace bombu ili dinamit bas na to mesto,pa sam se razocarao i batalio tu vrstu pecanja iziskuje dosta rada a onda ti budale upropaste to sve...

Mirko druže jel to oni iz Petlovca Radašin i bata Milašin bacaju eksploziv po Moravu? Sunce im kalaisano!Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Sniper svaka čast i za pribor i za društvo, stvarno uživate. A lako ti je tako da čupaš velike somove i šarane, kad dođe gospođa i ena pa na obalo. Tvoje samo da prihvatiš na suvom.Grin
Tri prsta 2Kolce

Nenad000

Sniper Hunter kaže:

Nenad000 kaže:

nisam mislio nista lose Sniper,pretpostavio sam da ti je to zena ja sam samo komentarisao posto si spomenuo bataljon,drago bi mi bilo kad bi moja nekad isto isla samnom ali to nema sanse:ljupcePfftre bi biloena
Kolce,S R B I J A

slavko75
 i ja sam prosle godine kupio jedam plac kraj Drine i jedan glisercic pa ako bog da leto da provedem na Drini kad nema lova da malo pecam neki rostilj i tako to da bude zajebalo vek

Sniper Hunter

Nenad000 kaže:

Sniper Hunter kaže:

Nenad000 kaže:

nisam mislio nista lose Sniper,pretpostavio sam da ti je to zena ja sam samo komentarisao posto si spomenuo bataljon,drago bi mi bilo kad bi moja nekad isto isla samnom ali to nema sanse:ljupcePfftre bi biloena

Ma nema problema kolega shvatio sam kao salu ide povremeno ali treba da se steknu svi uslovi toplota vode vazduha i avgust mesec jer ide samo ako moze da se kupa u jezeru Grin ili se sa kcerkom vozi po jezeru u mojoj "krstarici"
i51.tinypic.com/3329jd4.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,618,025 posete www.srbijalov.com