Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na irvasa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na irvasa
Podunavac

Finnskogen kaže:
ko zna, ako bog da mogao bih da posenesem koji komad sa sobom kada sledeci put budem isao u nase krajeve, pa bi mogli izorganizirati neko druzenje Smile da ne ostane sve na rekla , kazala Smile

Ako na to druženje pozoveš Sremca, Beybea i još neke viđenije članove ovoga foruma trebaće ti 2-3 odrasla irvasa jače telesne građe, celokupna dnevna proizvodnja leba jedne oveće pekare, mesečna proizvodnja plastenika veličine fudbalskog igrališta za salatu i sve to da se dobro zalije sa nekoliko hektolitara piva, vina, rakije, a i raznoraznih sokova. A i par tacni princez krofni.ROFL
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:

Finnskogen kaže:
ko zna, ako bog da mogao bih da posenesem koji komad sa sobom kada sledeci put budem isao u nase krajeve, pa bi mogli izorganizirati neko druzenje Smile da ne ostane sve na rekla , kazala Smile

Ako na to druženje pozoveš Sremca, Beybea i još neke viđenije članove ovoga foruma trebaće ti 2-3 odrasla irvasa jače telesne građe, celokupna dnevna proizvodnja leba jedne oveće pekare, mesečna proizvodnja plastenika veličine fudbalskog igrališta za salatu i sve to da se dobro zalije sa nekoliko hektolitara piva, vina, rakije, a i raznoraznih sokova. A i par tacni princez krofni.ROFL

MINIMUMGrin
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DakiNS

Finnskogen kaže:

Zemo ionako mi dolaziš kod kuma u komšiluk pa ćemo da upamtimo ovaj upisOdobreno

I ne obraćaj pažnju na upise ove dvojice zloyebaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250

DakiNS kaže:

Finnskogen kaže:

Zemo ionako mi dolaziš kod kuma u komšiluk pa ćemo da upamtimo ovaj upisOdobreno

A ti cik probaj pa pozovi celu ekipu,pa da vidimo ko su zloyebi.Mome dobrom zemi Podunavcu i meni kultura nalaze da te upozorimo sta te ceka,a ti probaj pa vidi ko je bio u pravu.Jos ce ovaj Daki da te ponudi da probas onaj neki ajvar sto on pravi,a ukus mu najbolji kad se proba punom kasikomSmeko
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac
 Земо мој изгледа да смо нас двојица овде једини поштени и искрени. А ови сви неки фини. Као мало једу, мало пију, уопште не зајебавају и рано иду кући. Савршени гости. А кад дођу, не дају се истерати док све не изеду, испију и још добро измалтретирају домаћина. Ко на Ивковој слави.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Barbarosa

mrwa22250 kaže:

DakiNS kaže:

Finnskogen kaže:

A ti cik probaj pa pozovi celu ekipu,pa da vidimo ko su zloyebi.Mome dobrom zemi Podunavcu i meni kultura nalaze da te upozorimo sta te ceka,a ti probaj pa vidi ko je bio u pravu.Jos ce ovaj Daki da te ponudi da probas onaj neki ajvar sto on pravi,a ukus mu najbolji kad se proba punom kasikomSmeko

To nije ajvar Ne-ne...ja tako nešto u životu nisam probao Ne-ne, suze radosnice mi krenule Cry Hoemo jo

Dikavac

Finnskogen kaže:

Odlicna ideja , samo mene bi najvise zanimali- rogovi.Koliko bi bila cena da se kupi neki komad (lusteri me ne zanimaju, samo komadi za drske lovackih nozeva... Smile U Sibiru se to moglo nabaviti na kile, ali ko se tada mogao setiti ...

Finnskogen
 Odlicna ideja , samo mene bi najvise zanimali- rogovi.Koliko bi bila cena da se kupi neki komad (lusteri me ne zanimaju, samo komadi za drske lovackih nozeva... Smile U Sibiru se to moglo nabaviti na kile, ali ko se tada mogao setiti ...[/quote]

Da budem iskren nisam siguran, Laponci ( Same ) ih uzgajaju kao stoku tako da se kod njih verovatno moze doci do rogovlja ali nisam siguran koja je cena i da li oni to uopste sakupljaju.

Mogu da se raspitam na jesen kada budem isao u te krajeve.

Doduse neretko se desi da pronadjem odbaceno rogovlje irvasa tako da mogu eventualno da sacuvam ako pronadjem koji u dobrom stanju, ako je u pitanju hobby, ali ako je u pitanju nekakva vrsta proizvodnje onda to naravno nece biti dovoljna kolicina.

Finnskogen

mrwa22250 kaže:

DakiNS kaže:

Finnskogen kaže:

Nije problem al moram da kazem "i mi konja za trku imamo" Smile, jer ako dodje do zaostravanja situacije i silom prilika budemo primorani da se spustimo u pojacanom sastavu, moram da vas upozorim da se za pojedince slobodno bez stida i srama moze tvrditi da " jedu ko` komisija od pet clanova" al` svaki ponaosob Smile

Dikavac

Finnskogen kaže:
Odlicna ideja , samo mene bi najvise zanimali- rogovi.Koliko bi bila cena da se kupi neki komad (lusteri me ne zanimaju, samo komadi za drske lovackih nozeva... Smile U Sibiru se to moglo nabaviti na kile, ali ko se tada mogao setiti ..

Da budem iskren nisam siguran, Laponci ( Same ) ih uzgajaju kao stoku tako da se kod njih verovatno moze doci do rogovlja ali nisam siguran koja je cena i da li oni to uopste sakupljaju.

Mogu da se raspitam na jesen kada budem isao u te krajeve.

Doduse neretko se desi da pronadjem odbaceno rogovlje irvasa tako da mogu eventualno da sacuvam ako pronadjem koji u dobrom stanju, ako je u pitanju hobby, ali ako je u pitanju nekakva vrsta proizvodnje onda to naravno nece biti dovoljna kolicina.

Hvala kolega , mene interesuje kao hobi, nekad uspem da izradim unikatni komad , ima i ovde rogovlja jelena, ali je stvarno tesko doci na red (iz ogradjenog lovista , uz to ih dohvate ds koje su zajedno sa njim te upropaste stvar... Razmisljam da opet odem malo na sever ...Kako sam se smrzavao po Sibiru, nije privlacno Smile iveli 3

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,081,243 posete www.srbijalov.com