Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Komarci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Komarci
Cvele
 Hahaha tako nekako Jank Grin, a jos nesto o Podunavcevoj zujalici, sa foruma jedan prodaje stanice, koje u sebi imaju rasterivac komaraca, verovatno i on radi na principu neke zujalice... Confused
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Dare_Makedonija
 Ma bolje biti kao komandos nego da te komarci veliki ko rode grize sa svojim zubima u nameri da te upropaste

BojanKG
 Dare_Makedonija,slazem se sa tobom,ja sam ipak da trpim da mi je vrucina nego da me jedu komarci tU.a
srbijalov markafazan

Dare_Makedonija
 Ma kolega bojan izgleda da nisi razumeo. Rec je o mazanje sa tecnoscu od mladog oraha.Posle toga izgledaces kao specijalac koji se maskira za u dzungli, ali komarci i ostale insekti ne mogu ti nista

petar
 [xhide]Ja sam odgledao ceo serijal Man vs. Wild sa Bear Grylls, on je u nekim extremnim situacijama u dzunglama, gde su komarci toliko opasni da za 30 minuta mogu da ubiju coveka koji nema zastitu od njih, koristio masu koju mravi izbace iz mravinjaka, tu je njihov izmet i ostaci mravlje kiseline, koje je mazao na kozu, zastita je mnogo efikasna. B) E sad, ako smo sa komarcima bas dotle dosli, gajicemo mravinjake u lovistima pored mesta gde cekamo leti, pa cemo se mazati...Grin[/xhide]
Just like old times!

Dare_Makedonija
 Ma tu mravju kiselinu mislim da irtira kozu. A ovo za mrave u lovistu ti je dobra docice i koji medved

Podunavac
 I mravojedi, pa da i njih lovimo.

Dare_Makedonija
 Pa moze i mravojedi i mungosi. Kod nas imamo koji mungos pa mozemo vas poslati koji

mihailo
 Duvan pomešati sa malo vode da odmekne,namaže se i nema problema, šrndać nebeži provereno.

Podunavac
 Evo nađoh tek sada sliku elektronskog rasterivača komaraca. Rasteruje komarce u prečniku od 4 metra, a veličine je patrone u kalibru 12. Cena mu je u nemačkoj 11 evra.
Tri prsta 2Kolce

petar
 [xhide]Interesantna napravica, ima kod nas da se kupi? Confused[/xhide]
Just like old times!

Podunavac

petar kaže:

Jedna od naših prodavnica lovačke opreme nabavlja svu robu iz Kettner ili Frankonia kataloga, ali ne znam tačno koja.
Tri prsta 2Kolce

Neca92
 Moj drug je na telefonu imao ubacen program koji rasteruje komarce! Aktivira se, i rasteruje komarce zvukom, ali mislim da se previse cuje i da ce ga ds verovatno cuti... Confused Znam da insekti mrze orah, pa su te cake vezane za orah delotvorne!
Evo jedan interesantan podatak iz mog kraja. Kada se u letnjem periodu pece prase, dok se hladi nakon pecenja, obavezno u tu prostoriju ubacimo 10-15 lista oraha oko praseta i nema problema sto se tice muva! Muva bezi, a bezi i komarac, tako da improvizujte... B)
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

mihailo
 duvan iz cigarete pomešan sa malo vode i namže se,problem rešen isprobano

Podunavac

petar kaže:

Top Gun iz Požarevca radi Kettnerov program po narudžbi. Probaj ih nazvati za informacije.
Tri prsta 2Kolce

petar
 [xhide]Pokusacu, ali meni je predaleko Pozarevac za trgovinu ovom napravicom...Sad[/xhide]
Just like old times!

Neca92

mihailo kaže:
duvan iz cigarete pomešan sa malo vode i namže se,problem rešen isprobano

Poznato je da nema pusenja cigareta dok se ceka, DS oseti dim (miris) duvana i cekanje je uzaludno.... Confused Mozda to ipak nije dobra solucija, jer se i u ovom slucaju duvan oseca... Hmmm
Da li si imao uspeha kad si cekao DS a pre toga si se namazao pomesanim duvanom i vodom...?
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Dare_Makedonija
 Za dve nedelje skinu zabranu za ribolov. E tek ce onda biti rata s komarcima

petar
 [xhide]Neka, valja se...B)[/xhide]
Just like old times!

Lala
 Evo jedne spravice, koja nije skupa, prodaje se u Srbiji, e sad, da li je i koliko efikasna, ne znam, piše da rasteruje na 3-4 metra komančerose.
Link:
http://www.kupindo.com/kupovina/Sport...k-/9443258
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,764,136 posete www.srbijalov.com