sve je to u redu "na istim barikadama" ali sta vi imate od toga ako u nedelju ne izadjete u lov?!?
razmisljam kako vam pomoci.po meni,ima samo dva nacina...prvi je da izvrsite "puc" u svom LU,tj da napravite paralelnu "vlast"...dok se to ne istera vi cete legitimno loviti..
drugi nacin je,napisao sam u jednom svom postu,ukratko cu,da koliko ja vidim nece vise biti lova na ovakav nacin...znaci,8000din,poklonjen pas bez papira,odelo sa vojnog otpada...i udri tuci za sve pare i debelo preko tih para.
prva sledeca lovna bice kako-tako,nadalje ce privatnici zakupljivati lovista i drati kozu sa ledja lovcima[ili nece] ali nece svaka shusha da gazduje ili da lovi.znace se neki red,jer kod privatluka nema emocija.samo interes.
znaci,ili se strpite ili delajte..
puno pozdrava i podrske drugarima u BP...
p.s.sluzio sam u mornarici 95 kod vas vojni rok...
prelepo mesto..
charuga kaže:
sve je to u redu "na istim barikadama" ali sta vi imate od toga ako u nedelju ne izadjete u lov?!?
razmisljam kako vam pomoci.po meni,ima samo dva nacina...prvi je da izvrsite "puc" u svom LU,tj da napravite paralelnu "vlast"...dok se to ne istera vi cete legitimno loviti..
drugi nacin je,napisao sam u jednom svom postu,ukratko cu,da koliko ja vidim nece vise biti lova na ovakav nacin...znaci,8000din,poklonjen pas bez papira,odelo sa vojnog otpada...i udri tuci za sve pare i debelo preko tih para.
prva sledeca lovna bice kako-tako,nadalje ce privatnici zakupljivati lovista i drati kozu sa ledja lovcima[ili nece] ali nece svaka shusha da gazduje ili da lovi.znace se neki red,jer kod privatluka nema emocija.samo interes.
znaci,ili se strpite ili delajte..
puno pozdrava i podrske drugarima u BP...
p.s.sluzio sam u mornarici 95 kod vas vojni rok...
prelepo mesto..
Hvala za podršku!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Ove vase probleme spomenu i jedan tip u onom lokalu u ulici Alekse Nenadovica, kraj LSS.
Izgleda da su culi oni gore za probleme u vasem LU!
Nemoj da se iznenadite ako vas poseti neka delegacija.
Stari, mislim da si ipak prošao pored Bačke Palanke, zimus, kad si dolazio u Bač, kad smo se videli. Išao si obilaznicom oko BP. A izgleda da ovi palančani koji su načeli svu priču oko svog LD, hoće da nas namame da odemo tamo
Može, ali bih se ja prethodno dobro naoružao foto aparatom i diktafonom
Neka se zna da NAMA NETREBAJU FUNKCIJE NITI IH HOĆEMO, iako je to adut koji oni koriste kao navodno glavni naš motiv zbog kojeg se bunimo protiv nekih velikaša!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Sremac, ne dolazi se u kuću, u kojoj glava kuće šikanira ukućane, a u kući i oko kuće nered.
Kada se sredi situacija kod vas, sa zadovoljstvom ću doći, ali bez puške, samo sa kerom. I sa fotoaparatom i ražnjićima za lovački doručak
Evo šta je novo.
Zoranp i ja smo u sredu 24.11.2010. godine bili kod gdina Kunovca u Pokrajinskom sekreterijatu za poljoprivredu. Tamo je bio i gdin Strnad iz Ministarstva za poloprivredu.
Lepo su nas primili i saslušali.
Ukratko smo im izneli kakve smo probleme imali u prethodnom periodu, kakve probleme imamo sada, i da svi ti problemi potiču od istih ljudi, bez obzira na tzv. "podnošenje ostavki".
Mislim da su nas razumeli i sve shvatili, i to čak i više nego što su nam neposredno pokazali.
Ono što je meni bitno ja da su se apsolutno ogradili od onih koji su pravili i prave probleme.
Čak je gdin Kunovac rekao i to da ljude o kojima smo pričali ni ne poznaje, te da oni nas ostale verovatno plaše njegovim imenom i autoritetom.
Pored tog je obećao da će preko LSV insistirati da se LU i LD obaveste da je njihovo postupanje prema pojedinim članovima nedopustivo, pa čak i da će ih obavezati da organizuju vanrednu skupštinu/zbor lovaca LD.
Šta će se dalje dešavati, bićete obavešteni.
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
jel to znaci da ce ipak biti nesto od naseg gostovanja?alal vera,alal vera...BS[backopalanacki sindikat].tako treba bracale,pravo u glavu,ali ne ocekujte neke radikalne promene,lovicete bez problema i zavrsice se na tome...svi oni duvaju u istu tikvu
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
Hunter_lovac Offline
· 25.07.2025. 12:56
Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6