Gostinjski lov
|
GrkBeograd |
Objavljen 26.04.2014. 20:19
|

Pripravnik

Upisa: 7
Pristupio: 26.04.2014. 19:08
|
Dobar dan,
imam jedno pitanje, ja sam stranac (grcki drzavljanin) a imam boravak u
srbiji, i hocu aktivno da lovim u srbiji. Imam Grcku lovacku dozvolu i
oruzje tamo! A sad mi interesuje dal mogu da se uclanim u lovacko drustvo?
i dal moze stranac da se registruje za srpsku lovacku dozvolu?
pozdrav i hvala unapred
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Srbijalov Admin Tim ! |
|
|
|
joshep |
Objavljen 13.11.2014. 19:30
|

Pripravnik

Upisa: 6
Pristupio: 13.11.2014. 17:37
|
Postovane kolege,
Ja sam mlad lovac iz Kraljevo i voleo bih da dodjem kod nekog u goste ako je neko raspolozen da pozove. Naravno moguc je dolazak i kod mene u LU Kraljevo. |
|
|
|
klaja |
Objavljen 13.11.2014. 21:59
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
GrkBeograd kaže:
Dobar dan,
imam jedno pitanje, ja sam stranac (grcki drzavljanin) a imam boravak u
srbiji, i hocu aktivno da lovim u srbiji. Imam Grcku lovacku dozvolu i
oruzje tamo! A sad mi interesuje dal mogu da se uclanim u lovacko drustvo?
i dal moze stranac da se registruje za srpsku lovacku dozvolu?
pozdrav i hvala unapred
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Nazoves LSS I trazis sekretara Tatovica,lepo mu sve objasnis I nema nikakvih problema. Diplomu ti mogu priznati u LD I na osnovu toga izvaditi lovnu kartu.
Srbijalov Admin Tim !
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 14.11.2014. 20:00
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Nazoves LSS I trazis sekretara Tatovica,lepo mu sve objasnis I nema nikakvih problema. Diplomu ti mogu priznati u LD I na osnovu toga izvaditi lovnu kartu.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
IvicaL |
Objavljen 26.11.2014. 00:31
|

Veteran

Upisa: 779
Pristupio: 07.02.2013. 10:13
|
Zna li neko ima li u Ristovaci opet komercijalni lov na fazana, i zna li neko neki kontakt telefon barem da se raspitam???
lala, pa sta
|
|
|
|
Acke |
Objavljen 26.11.2014. 11:49
|

Član

Upisa: 158
Pristupio: 25.10.2012. 21:59
|
IvicaL kaže:
Zna li neko ima li u Ristovaci opet komercijalni lov na fazana, i zna li neko neki kontakt telefon barem da se raspitam???
Izvoli, kolega.
http://www.vojvod...ovaca-bac/ |
|
|