Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: FACEBOOK

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
FACEBOOK
Lovac iz Vrbova

aca81 kaže:

Lovac iz Vrbova kaže:
Ja nemam profil,ali mislim da bi sjajno bilo da se na fejsu otvori grupa SRBIJALOV ,jer postoji mnogo zaljubljenika u prirodu koji ne znaju za naš forum,a postali bi njegov član.To bi bila sjajna "reklama"(ne znam kako drugačije da se izrazim)za naš SRBIJALOV FORUM...Presrean
Pozdrav i dobar pogledsrbijalovlovac

Super predlogB)

Smekoiveliiveli
DOBAR POGLED

zoranp
 Evo i mog linka na fejsu..ako sam dobro preneo adresu ... Bye

http://www.facebo...mp;sk=wall
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Unesite ovo u temu 'Predlozi i kritike', pa da razmislimo. Može da bude interesantno, ali je dodatni posao za admine, morali bi da vodimo praktično dve stvari, pa se bojim da će biti dve pričaonice, dva foruma... 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

aca81

Lala kaže:
Unesite ovo u temu 'Predlozi i kritike', pa da razmislimo. Može da bude interesantno, ali je dodatni posao za admine, morali bi da vodimo praktično dve stvari, pa se bojim da će biti dve pričaonice, dva foruma...

Lalo nece biti pricaonice niti foruma samo ce clanovi grupe povremeno dobijati neka obavestenja i slike koje se mogu slati na pp a i javno postavljati kako bi videli i ostali prijatelji clanova grupe i foruma pa ako nekoga interesuje i vise od toga moze postati clan I pratiti SRBIJALOV;)
DOBAR POGLED

roedeer
 Možda bih i pristao da pomognem u administratiranju Grupe Srbijalov na Facu..hmm..Hmmm Admin Power
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

aca
 evo i mene http://www.facebo...0589482647 nekima sam poslo zahtev valjda ce da me prihvate

Tvoj profil na FB nije dostupan
Srbijalov Admin Tim

Limun
 http://www.facebo.../home.php#!/
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Cvele
 Limune, probaj o5 da postavis... nesto nece Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nenad_franc

kada postavljas link od svog profila,moras prvo da otvoris profil pa onda iskopiras link! ovako kada iskopiras sa pocetne strane,svima otvara svoju pocetnu stranu!

Limun
 http://www.facebo.../home.php#!/ oce li sad?

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

nenad_franc
 Jaooo Smeko pa rekoh ti,prvo otvoris svoj profil pa iskopiras ceo link,ne moze sa pocetne strane! otvoris facebook,pa onda kliknes na ,,profil",pa tek onda iskopiras link!

Limun
 Ma je@m ga, nije mi klinac kuci vec bi mi pokazao ne volim bas ovu tehniku a i profil na feisu sam otvorio samo zbog vas! Valjda ce sad da bude dobro http://www.facebo...2003491033

Khalil Gibran

Sremac75
 Bravo brate Limune.
Sad kad počnu ribe da te spopadaju, gotov si!
ena
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

duk@
 http://www.facebo.../home.php#!/profile.php?id=1300261963

Evo i moje fb adrese
Sve mi diraj ali lov NE!

Limun
 J@biga brate Sremac mora da se ide u korak sa vremenom. Evo zena mi upravo kuca ovaj post jer je brza od mene.Imam i sekretaricu, sta ces bolje od togaPodrka

Khalil Gibran

Jank
 Limune jesi li ti oaj vuk na fejsu....ni ja to ne umem a baš me i ne zanima ...treba posle da se tepam sa decom ko će pre da surfuje na fejs....ha ha ha...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

Sremac75 kaže:
Bravo brate Limune.
Sad kad počnu ribe da te spopadaju, gotov si!
ena

Eeeee Sremac ja zbog toga ne otvaram taj fejs....ne mogu bre da izdržim toliki pritisak.....Angry

Ni ja!*
ena
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Limun
 Jos nisam nasao adekvatnu fotku sa mojim likom, pa sam pozajmio logo sa ovog sajta. Dok nisam slucajno nasao ovaj forum racunar mi je sluzio samo za zajebanciju kakav crni fejs!kompjuter 

Khalil Gibran

arnotije
 Dobar predlog

aca
 evo kod mene radi http://www.facebo...0589482647

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,326 posete www.srbijalov.com