Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Trstenik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Trstenik
mrwa22250
 Daj detalje Limune.Kakva sramota pa ista su sranja skoro u svim LU.samo opletiOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

slavaplana
 Predsednik udruzenja bez oruzja sa krivicnom prijavom..........i dalje vodi udruzenje..................ceka se tumacenje nekog pravnika..................jer ga Krstic koji kaze da je lazno svedocio i da je pustao ljude u lov da na to nisu imali pravo pise u dozvolu za lov???Tako se vraca najboljem upravniku po oceni LSS???Ko Vam je dao ordenje Krsticu???Kome ste uplatili 100.000din ????Ko Vas je odCenzurisanoo???kako trosite lovacke pare??

Smejurija.................

ZleBakeRodjaci
 Ajmo sad da vidimo zasto je probijen budzet LU Trstenik za 9 meseci.........Zasto i dalje ljudi prave iste greske koje su pravili proteklih godina...
Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

slavaplana
 za 9 meseci L.U. je potrosilo sve pare koje je trebalo da trosi citave godine??Jer neko sazvao U.O. da to iznese ????Ko vodi racuna o poslovanju L.U.????

Gde je noavc????

Jer radjen rebalans???Gde je novac drustava koji imaju novac na papiru dok je racun udruzenja prazan???Zasto se doplatom clanarina nadohnadjuje novac drustvima???Ko je taj isti novac potrosio i ko je doneo odluku za tako nesto????

Malo su se pojedinci zaigrali i pogresno tumace ststut i Zakon o divljaci i lovstvu i o Udruzenjima............

na kraju ce ipak neko da odgovara kad upadne nezavisna kontrola.................ni G17 Vam ne moze pomoci vise................

ZleBakeRodjaci
 o rebalansu budzeta nek pricaju oni koji su imali uvid u celokupne finansije LU Trstenik.......Ljudi sami sebi namestaju plate pa opet preko nasih ledja...
Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

slavaplana
 doslo se do dna!!Ali ne brinite uskoro sledi SUPERCESLJANJE poslovanja L.U. pa ako je sve ok nema razloga za brigu!!Jedino mi je zao ljudi koji zive od L.U. i koji nisu krivi za poslove i muvanja pojedinaca a obice se njima o glavu.............L.U.Trstenik je na najgorim granama od osnivanja i ovo oko finasija bi isplivalo pre ili kasnije .........bice vesolo sta ce sve da ispliva u narednom periodu.......

Vazno da je Krstic pred ODLIKOVANJA uplatio LSS 100.000din da ponovo dobije orden najboljeg upravnika ali LSS Vas je odCenzurisanoo pa daj Tomice i LSCS deli ordenje zasluznima koje su pljuvali kod Jeremije na televiziji kad su otvarali lovacki dom kao Nemca!!!sad je dobar i LSCS samo da da ordenje...........e bedne duse..........

Alimpijeviceva skola.............Sad

Srdja Zlopogledja
 Sta li je sa kolega Limunom, svi zeljno ocekujemo da nam prenese informacije iz prve ruke a njega neme "ki da je upao u Moravu"
Tri prsta

slavaplana
 Limune..........................kazi brate koju.................da te nije stra od Alimpijevica ili Krstica mozda??????

Sta kazu u Drenovi koga ce prvo da ciste????

Limun
 SmekoMislim šta reći...
Izgleda da opet neki imaju više informacija od mene jbg...
ShockSad
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun
 Srdja Zlopogledja brate raspitaj se malo kod tvojih nadredjenih valjda će da ti kažu šta se dešava u LU... msm valjda su bili prisutni na sednici OU LU...KoTuKoga
Drutvo

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Srdja Zlopogledja
 Limune,ne znam sa kime si me pomesao. Pitao sam te kao covek sta se desava u mom maticnom LD bas zbog toga sto nemam kontakt sa ljudima iz mog kraja a ti se nesto cimas. Sam si otvorio ovu temu,pa podeli sa ljudima ono sto znas. Pozdrav
Tri prsta

slavaplana
 Zatvoruskoro

Limun
 Srdja Zlopogledja brate dolaziš li ti u lov u tvoje matično društvo i plaćaš li članarinu?
Sve što znam pokušavam da podelim sa ljudima i sve informacije koje imam, a iste su proverene i istinite, ja podelim ovde. Sve priče tipa rekla- kazala ne mogu da delim jer za tako nešto mogu da me tuže, a ja nešto ne bih da se majem po sudovima zbog nekakvih gluposti jer imam dovoljno privatnih problema i obaveza.
Slava očigledno ima više informacija od mene pa verovatno zato i sme ovako javno da iznosi pretnje tipa Zatvor
Konkretno znam da je informacija da je Predsednik udruzenja bez oruzja sa krivicnom prijavom..........i dalje vodi udruzenje... (citirao sam slavu) tačna. Nigde u statutu ne piše da on dok se ne dokaže da je kriv ne može da vodi udruženje, na kraju krajeva to će do skupštine neko od pravnika već utvrditi.
Dalje, tačna je i ovo oko uplate 100 000 RDS LSS-u za odlikovnja koja nikad nisu stigla.
Tačno je i to da je na UO LU izjavljeno da je lažno za nekog na sudu svedočeno oko nečeg, nije baš najasnije oko čega ali postoji više od 20 svedoka da je to izjavljeno, mada nisam siguran da je i ušlo u zapisnik.
Neznam, to je za sad to, ako vas još nešto zanima pitajte, ali odgovaraću samo ono za šta znam da je tačno.

Khalil Gibran

slavaplana
 Limune da li si se nekada zabavljao sa nekim deckom...........................HaHaHa??Odgovori...............Dragoljupe

Limun
 Da slavo poznato je da sam ja čuveni gej aktivista Smeko
i volim brate mlade dečake, šta da ti kažem drugo jbg...BravoKoTuKoga

Khalil Gibran

Evodija
 Pardoniram.
Uplate za dobijanje odlikovanja NEPOSTOJE. No no no
Ni jedno LU u Srbiji do sada nije posebno plaćalo Savezima za dobijanje Medalja
Ako ima ta stavka u finansijskom izveštaju LU, to je neko UKRAO lovu.
LSS i LSV imaju (urađenu) kupljenu veću količinu lovačkih priznanja, koja se samo ispišu (plakete urame) i to se ne plaća.
E, spiskove (predloge) prave LU i šalju savezima.A oni su lake ruke.
Limune izvini, jel prednost imaju plavušani...Maka
Nemo se ljutiš. Znam da si ljut i nevoliš dugine boje.

Limun
 Evodija znam da nepostije uplatr za odlikovanja, radi se o uplati članarine LSS-u. Uslov da pošalju odlikovanja je bio da se uplati deo članarina što je iznosilo 100 000 dindži, ali na žalost odlikovanja nikad nisu stigla na adresu LU.
A što se tiče prednosti kod odabira partnera ne biram mnogo, može i ovi crnomanjasti Smeko Smeko Smeko
Nisam ljut šalim se malo!

Khalil Gibran

slavaplana
 HaHaHa

Srdja Zlopogledja
 Kolega Limune,dolazim retko,prosle godine sam "zakacio"samo dva izlaska a clanarinu placam normalno. Upravo zbog toga sam i pitao sta se desava tamo. Hvala na odgovorima,pozz
Tri prsta

Limun

Srdja Zlopogledja kaže:
Kolega Limune,dolazim retko,prosle godine sam "zakacio"samo dva izlaska a clanarinu placam normalno. Upravo zbog toga sam i pitao sta se desava tamo. Hvala na odgovorima,pozz

U kom društvu konkretno plaćaš članarinu kolega?

Khalil Gibran

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,649 posete www.srbijalov.com