Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Komercijalni lov: Gde je najbolje?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Komercijalni lov: Gde je najbolje?
ultras035
 Lepo druzenje u Rogotu, jos bolji pasulj...nazalost veliki sneg i izuzetno mali broj lovaca ucinili su da utisci sto se tice samog lova budu skromni.Zeceva ocigledno ima, za razliku od fazana, naravno to je moje misljenje! Rado bih ponovo okusao srecu tamo, zelim da vidim Rogot u svom sjaju!!! Pozdrav za kolegu Alex i ostale sa kojima smo se druzili tamo!
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

alex

ultras035 kaže:
Lepo druzenje u Rogotu, jos bolji pasulj...nazalost veliki sneg i izuzetno mali broj lovaca ucinili su da utisci sto se tice samog lova budu skromni.Zeceva ocigledno ima, za razliku od fazana, naravno to je moje misljenje! Rado bih ponovo okusao srecu tamo, zelim da vidim Rogot u svom sjaju!!! Pozdrav za kolegu Alex i ostale sa kojima smo se druzili tamo!

Tragova je bilo bas puno od zeceva a i oni mali tragovi sto su bili mislim da su bili od kune. A sto se tice pasulja nisam jeo jer sam bio preumoran, jos me onaj lovocuvar vodi pored onog terijera koji je imao nameru da me glocne ali na srecu nije se usudio da pridje a onaj mostic da ne pominjem.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

ivanfox
 Ma izgleda Alex da ti nisi hteo onaj odlicni pasulj sa kobajom u Rogotu da jedes zbog gozbe koja je sledila ,da ne kvaris kakvo pecenje,jagnjetinu,šalim se ali pasulj je stvarno bio dobar i sto je dobro legao posle onakvog probijanja kroz snegom poleglo rastinje stoletne sume Rogota. Alex mislim da si sada skapirao da je kuja epanj.bretona koja je odlicno pretrazivala teren (i sam si video)vlasnistvo naseg kolege ultras o35 a nas pomenuti kolega je vrlo skromne prirode pa cuti i nece da se hvali kakvu kuju ima.Alex eto sanse na prolece da dodjes do radnog steneta ako kolega ultras 035 pusti Mazu u priplod.
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

ultras035
 Uh hvala hvala... Stidljiv Stidljiv Sto bi ja hvalio svoju kerusu, lepse je kada to rade drugi,neutralni koji su je videli... ika
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

DakiNS
 Uh pa zar ste sujmali u bretoneGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Vuki
 Evo kako izgleda komercijalno fazansko loviste u CZeskoj koje u lovnoj sezoni oktobar januar plasira 35 hiljada fazana i 5 hiljada spanske crvenokljune jarebice Alectoris rufa koje uvoze iz Francuske , a slicne su Bugarskim keklicima koje su se gajile u Nisu i na UBU i malo u Indjiji ali vise ???,ali su izuzetne za poligoni lov prigonom uz fazana
http://www.youtub...mxgs-HOHCI
Iz dobrih volijera i komercijala je efektna

dalibor
 Imao sam prilike da gostujem u Ceskoj bas u komercijalnom lovu na fazana,puca se na sve strane na nas 15 prigon je vrsilo 35 ljudi organizacija je na vrhunskom nivou. Ma da meni ovaj nacin lova (moje licno misljenje) cisto da dodje covek da se ispuca ( i to neki pored sebe imaju stolicu i sto sa municiom). Evo i slika... Pa ko voli nek izvoli...Pilot
dalibor priložio:
305319_286821514675925_356686260_n.jpg

Hunting is a passion! Pas

alex

ivanfox kaže:
Ma izgleda Alex da ti nisi hteo onaj odlicni pasulj sa kobajom u Rogotu da jedes zbog gozbe koja je sledila ,da ne kvaris kakvo pecenje,jagnjetinu,šalim se ali pasulj je stvarno bio dobar i sto je dobro legao posle onakvog probijanja kroz snegom poleglo rastinje stoletne sume Rogota. Alex mislim da si sada skapirao da je kuja epanj.bretona koja je odlicno pretrazivala teren (i sam si video)vlasnistvo naseg kolege ultras o35 a nas pomenuti kolega je vrlo skromne prirode pa cuti i nece da se hvali kakvu kuju ima.Alex eto sanse na prolece da dodjes do radnog steneta ako kolega ultras 035 pusti Mazu u priplod.
Ma bilo mi je malo muka pa nisam mogao da jedem a kuja je vrhunska do poslednjeg zbunica ona je radila samo tako, keivo mi bilo sto nismo nista digli da vidim kako markira pa da imam pun ugodja u lovu. Daki vise ne sumljam u bretona samo to ulazi u moje dvoriste i ni jedan drugi pas sem bretona.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

mrwa22250

Vuki kaže:
Evo kako izgleda komercijalno fazansko loviste u CZeskoj koje u lovnoj sezoni oktobar januar plasira 35 hiljada fazana i 5 hiljada spanske crvenokljune jarebice Alectoris rufa koje uvoze iz Francuske , a slicne su Bugarskim keklicima koje su se gajile u Nisu i na UBU i malo u Indjiji ali vise ???,ali su izuzetne za poligoni lov prigonom uz fazana
http://www.youtub...mxgs-HOHCI
Iz dobrih volijera i komercijala je efektna
neki i to zovu lovom na fazana,ukusi su razlicitiSadSad

Lovac sd
 Gde se moze organizovati lov za lovce iz italije(njih 4),a da mogu puske da iznajme?puc puc
Kolce

HANTER

Lovac sd kaže:
Gde se moze organizovati lov za lovce iz italije(njih 4),a da mogu puske da iznajme?puc puc

Može u Lovačkom udruženju Vladan Milošević iz Knića imaju i puške u svom vlasništvu za iznajmljivanje mislim da su u pitanju frenčijevi poluautomati u kalibru 12 postoji i mogućnost na se angažuju i provereni psi. telefon udruženja je 034/510-096 od 8-do 14 časova. Prelepi tereni pored Gružanskog jezera sa dosta petlova i koka.
MIHAJLO

Lovac sd

HANTER kaže:

Lovac sd kaže:

Može u Lovačkom udruženju Vladan Milošević iz Knića imaju i puške u svom vlasništvu za iznajmljivanje mislim da su u pitanju frenčijevi poluautomati u kalibru 12 postoji i mogućnost na se angažuju i provereni psi. telefon udruženja je 034/510-096 od 8-do 14 časova. Prelepi tereni pored Gružanskog jezera sa dosta petlova i koka.

Hvala na informacijama.Dobar pogled u 2013.ZivioRodjo
Kolce

Indjijanac
 predlog kolege fotolovac:Možete napraviti, posebnu temu "berza odstrela" sa ponudom stndaća u novoj lovnoj sezoni i telefonima za kontakt, to bi bilo korisno društvima koja žele da zarade koji dinar, a i lovcima koji bi lakše i bez posrednika nalazili sebi lovinu.
Šta mislite?

ovde se može pisati o ovim stvarima
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

stojkuki
 E super, i odmah da otvorimo LIVE licitaciju ... Ko da vise ...

Mrak ideja ......

sheytan
 ^ Kakva je situlatzija u Srbistanu, bojim se da ne bude modifikovata licitatzija, tipa "ko da VETJI"! Cry

Smeko
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS
 S obzirom na praksu treba pripremiti keš za solarno ili blatobransko platjanjeSad

Sheki tako je možda negde u svetu kod nas važi :Ko da manjiPfft
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

stojkuki
 eeeeee kukala nam majka. . . . vidim ja da je dobrih ideja ko muva na .... (pa dobro, ... ) đemu, marmeladi, ... ....

Ajd nek mi neko kaze kolika je brojnost srneće divljaci u srbiji, i koliko se odstreli u komercijali ? ... Zivo me, neukog, zanima.

I jos dva pitanja:
1. Koliki je procenat ostvarenog lova npr u mađarskoj organizovanog preko Lovno turistickih agencija
2. Koliki je procenat ostvarenog lova u Srbiji organizovanog preko Lovno turistickih agencija
I nadam se kada se nadje neko ko je dovoljno informisan, a mislim i da znam ko bi od forumasa mogao da to zna, da mi pokusa dati i odgovor na sledece pitanje
3. U cemu je razlog te ogromne disproporcije?

A ondak na kraju hajmo da pricamo o radu/neradu i licitacijama .....

stojkuki
 E da ... samo nemoj da mi neko da pravdanje poput onog cuvenog, ... znas nema se para, teska su vremena ...

Indjijanac
 još se niko nejavlja gde ima,kakvi su uslovi i cene?
lov na srndaća i vepra počinje za 7 dana,verovatno ima zainteresovanih? a ponuda?Confused
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

laki lov
 Moje LU, "Karadjordje" iz Topole, po GPGL planira da ostreli 90 muskih grla (srndaca) 20 srndaca ce se ostreliti u komercijalnom lovu , a 70 ce ostreliti clanovi udruzenja.... Komercijalni lov pocinje 16 APRILA. Za vise informacija obratite se upravniku lovista Dradisi Djordjevic 063/819-20-08 ili predsedniku udruzenja Velizaru Velji Miljkovic 063/870-82-60....
laki lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Komercijalni lov LOVNI TURIZAM 140 06.01.2025. 08:49
Komercijalni lov prepelice i grlice LOVNI TURIZAM 44 28.07.2012. 22:16
Komercijalni lov - Turistički lov LOVNI TURIZAM 72 24.01.2012. 17:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,332,984 posete www.srbijalov.com