Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Franchi pro falconet (i ostali Franchi modeli)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Franchi pro falconet (i ostali Franchi modeli)
sasa doncic
 Ja sam se dugo dvoumio izmedju berette ES100 i franchi affinity PA,probo beretu bila mi knap,probo affinity lego ko budali samar,i pazario sam ga pre neki
dan,puske su dosta slicne al je meni affinity bolje lego,a i lepsi mi je,mislim da se nisam zezno lovac ,inace puska je ludiloBravo

nidzamotocross

sasa doncic kaže:
Ja sam se dugo dvoumio izmedju berette ES100 i franchi affinity PA,probo beretu bila mi knap,probo affinity lego ko budali samar,i pazario sam ga pre neki
dan,puske su dosta slicne al je meni affinity bolje lego,a i lepsi mi je,mislim da se nisam zezno lovac ,inace puska je ludiloBravo

Ohoo, druze, znamo se mi sa facebook-a. Grin Obe su kvalitetne, taman posla, italijani su to. Ali je Affinity kao novi model, uz to i pristupacan, jako jako fino uradjen. Linije se prelivaju iz jedne u drugu, konstruktori su odradili posao na najvisem nivou. Ukusi jesu razliciti. Ali Affinity je Affinity
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

nidzamotocross
 Jednog lepog dana docice ona u moje ruke.. Vreme

Voganjac
 Ja se dvoumim izmedju Affinity i beretta Uniko dvoumim se do jeseni kupujem jednu od ove dve,malo me vise privlaci -beretta.....Kakvo je vase misljenje...????? Posedujem vec jednu 20,ticu od Franchi i mnogo sam zadovoljan ali hteo bi da imam 12,ticu,,naravno samo PA....Pozdrav svim kolegama...!!!!!Bye
Voganjac

nidzamotocross
 Kolika je razlika u ceni?

DamirKS
 Mislim da je razlika oko 500-600 evra, affinity je oko 1100 evra ako se ne varam, a beretta uniko oko 1700, kazu da je najbolja na svetskom trzistu sto se tice PA koliko je tacno ne znam, gledao sam nesto po internetu i mislim da vredi svaku paru...Pozdrav Smile
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

nidzamotocross
 Affinity u drvetu je oko 124000, a u PVC varijanti oko 99000. Koliko je puska skuplja toliko vise i vredi, bar je u ovom slucaju tako. Ako vec planiras i mozes da das 600 evradi vise, onda ih daj, ali neces pogresiti ni sa izborom Affiniti-ja, mog omiljenog. Smile

Voganjac
 Hvala kolege,,,znam da su lepe obadve puske gledao sam na sajmu Affinity je oko 1.200 e.....Uniko 1.900 sa kik off ublazivac trzaja,,,ali preteze beretta najverovatnije ce biti ona boze zdravlja u oktobru cu vam javti tacno i jos jednom hvala vam kolege na iskrenosti...!!!! Odobreno Bravo 2
Voganjac

nidzamotocross

Voganjac kaže:
Hvala kolege,,,znam da su lepe obadve puske gledao sam na sajmu Affinity je oko 1.200 e.....Uniko 1.900 sa kik off ublazivac trzaja,,,ali preteze beretta najverovatnije ce biti ona boze zdravlja u oktobru cu vam javti tacno i jos jednom hvala vam kolege na iskrenosti...!!!! Odobreno Bravo 2

iveli 3

Boban
 Da se pohvalim novom sacmarom, Franchi Falconet u kalibru 20-76.
Vec sam je isprobao na Prepelice i lezi ekstra,nisam se pokajao.
http://i40.tinypi...fuygsk.png

golf071

Boban kaže:
da te dugo sluzi.Odobrenoiveli
Novine

PEZ
 Bobane, cestitke na kupovini puske, neka te dugo i dobro sluzi u mnogo mnogo lovovaOdobrenoBravo 2
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Sniper Hunter

Boban kaže:

Čestitke Bobane i da te dugo služi iveli

Podunavac
 Lepa puška kolega.Odobreno Čestitam i da te dugo i dobro služi.
Tri prsta 2Kolce

Boban
 Hvala kolege ,nadam se da ce sluziti.
Za sada sam sa njom lovio Prepelice i zadovoljan sam videcemo kako ce se pokazati na druge ptice.Hvala vam jos jednom.srbijalov

nidzamotocross
 Napokon dodje i taj dan da dodjem do svoje prve puske. Jos od kada sam je uzeo prvi put u ruke, znao sam da je to ta prava. Itd. Itd. Da skratim pricu, uzeh danas taj Franchi Affinity u kalibru 12/76 sa drvenim kundakom. Cena prava sitnica, 127000 ali stedeo sam dve godine, nisam zurio sa kupovinom i mislim da sam odabrao dobru pusku. Mnogi mi pricase kako PA nije za mlade lovce, ali vodjen mislju da nije problem u pusci nego u glavi odlucio sam se za ovaj PA sa inercionim sistemom. Prvi utisci su izvanredni, bilo je malo problema oko ulaska u stos oko rasklapanja i sklapanja ali nikakva filozofija. Provukao sam svega 4 metaka na strelistu (toliko smo imali vremena) i imao sam dva glinena sto je sasvim korektno za prvo pucanje. Jednim metkom sam isprobao snop iz polucoka na papiru i odusevljen sam posipom sacme 2,5mm i 34g na 20m iz polucoka. Zatvarac radi fenomenalno, bez problema a zvuk koji stvara inercioni mehanizam je jezivo dobar. Lagana je kao pero i lezi mi ko budali samar. Ima i ugradjen reducir na 2 metka tako da nece biti problema. To je to. Bice i slika kada popravim internet. Smile

DakiNS
 Sve čestitke Nidžo da te dobro služi a i ti nju.Odobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ
 Nidzo neka pucaljka dobro sluzi Bravo 2Bravo 2
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

golf071
 Nidzo neka te dobro i dugo sluzi.Bravo 2iveli
Novine

nidzamotocross
 Daki, Pez, Golf, hvala. Smile Jos bolje da kupite. ;)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Remington7600 i ostali modeli KARABINI 47 22.03.2018. 09:53
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
UAZ 469B i ostali modeli OFF-ROAD 11 18.10.2011. 20:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,627,998 posete www.srbijalov.com