CiC Kriterijum!
|
punisher |
Objavljen 12.02.2011. 23:30
|

Veteran

Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
Pozdrav Lalo
Kritika prihvaćena. Spustiću loptu i trudiću se da budem konstruktivniji u priči i pisanju na forumu. Izvinjavam se ako sam "smorio" članove foruma. Ponese me diskusija. A i gledao sam Ip Mena pa... praštajte drugovi. |
|
|
|
marcony |
Objavljen 12.02.2011. 23:48
|

Član

Upisa: 171
Pristupio: 08.11.2010. 13:33
|
Samo ne moj ići u lov kod dupeuvlakača koji se plaše tvoje funkcije nego kod običnih lovaca
Ima poziv ,ali ovde nema žice jbg |
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 12.02.2011. 23:50
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Gde si bio Lalo pre dva tri sata,da ih malo smiris... negde oko 21 je samo falilo po puska da im se da kako su krenuli sa nerviranjem,a temudjin samo ponavlja upise... znaci to je da se smejes od muke umesto da places...  |
|
|
|
Lala |
Objavljen 12.02.2011. 23:51
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Pa i treba da se smejemo nekim stvarima. Nije bilo štete za lovstvo Srbije? Ma hajde? Pa mnogi su u inostranstvu objavili vest, (sa znakom pitanja), kako sad objasniti šta se desilo?
http://www.huntingreport.com/worldupd...icleid=469
http://www.jagdportal.ch/jagdampnatur...01396.html
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 13.02.2011. 00:10
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Temudjine predstavi se imenom i prezimenom!
Ne želim više da pričam sa nekim posmatračem ptica, kome izgleda te ptičice lete oko glave, onako u krug!!!
Neko reče da si ti Aleksandar Ćeranić sekretar LSS?
Da li je to tačno?
Reci slobodno bez osvrta na sadržaj tvojih ranijih upisa koji puno o tebi govore!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 13.02.2011. 00:29
|

Admin

|
temudjin kaže:
[To sam što jesam i savetujem svakom da budi vrlo pažljiv da ne pređe tananu crtu posle koje sledi .... samo ZBOGOM
Pa ko si ti?
Reci već jednom, čega se stidiš?
I da li se meni učinilo ili ti PRETIŠ?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 13.02.2011. 00:34
|

Admin

|
punisher kaže:
"Bez obzira kakve položaje u životu zauzimamo, svima nam je zajedničko dostojanstvo". A ja ću dodati i poštenje, čast, obraz. Ne volim kada neko vređa moje dostojanstvo i kada me pravi budalom. Kada se izruguje mojoj inteligenciji, kada sve obične ljude i lovce, jer ovo je lovački forum, pravi budalama i slepcima. Ako si mi pretio Temuđine grdno si se zeznuo, jer mi je pun kofer onih koji prete, busaju se u grudi, kriju se iza zvanja i fotelje. Svako neka brine svoju brigu, jer iza svakog od nas govore neka dela ali i nedela. Jedna od rečenica koje obeležavaju moj život je "Čvrstina vere, čistota duše, čestitost života".
Bravo cenjeni kolega!
Ovo što si napisao potpisujem kao svoje!
Ko diže prst i preti, treba da vodi račina da mu taj prst ne završi u d@petu!

|
|
|
|
Jank |
Objavljen 13.02.2011. 00:37
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Ma kakav Ćeranić nije sigurno.....
Čini mi se da sam negde pročitao da se zove Mewludin iz hangahara ili hangara....a to je od Male Krsne levo još par kilometara...
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 13.02.2011. 00:41
|

Lovčina

|
E Leko Leko, a ja te slikao nekoliko puta, kako sad da te izbrišem iz kadra, mislim izbrisao bi ja te slike nego na njima ima nekih ljudi koji su mi dragi...
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 13.02.2011. 00:42
|

Admin

|
Blago onom ko rano poludi!

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.02.2011. 10:58
|

Moderator

|
Ma čovek je jednostavno bio u 'minus' fazi, ko zna šta ga snašlo, pa eto, malo mu popustila kontrola, pa ne pazi šta piše i šta radi. Meni se čini, da njemu nije potreban ni jedan neprijatelj, najveći neprijatelj je sam sebi. Ovo što je napisao temudjin jeste malo ličilo na uvijenu pretnju, samo ne zna čime.
A direktna pretnja bi bilo, recimo, da je neko preteći podigao ruku i kažiprstom pretio, uz pominjanje puške. Bilo je i takvih slučajeva.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 13.02.2011. 15:35
|

Lovčina

|
Ovo je pretnja 
ovo je odobravanjeB)
ovako je ljut..
ovako će da padne..
a ovako ćemo se radovati kada mu vidimo leđa...
a biće i ovo...
|
|
|
|
nenadx |
Objavljen 13.02.2011. 20:00
|

Moderator

Upisa: 2282
Pristupio: 16.10.2009. 18:15
|
Temudjin je,rekao bih uspeo u namerama.Napravio je haos na forumu.Pogledajte upise....videcete da nije nista bitnije rekao,ali posle njega,teme nisu ono sto bi trebale biti...Okretanje prazne price,odbija od daljnih razgovora i pretvara je u opste-narodnu zabavu prepucavanja.Sustinski nije bitno ko je on,na forumu smo svi anonimusi,koji razmenjuju misljenja i saznanja,.... ko ima dobre namere kaze po nesto sto ce koristiti vecini...Vratimo se na teme,a ko,kad,kako...pa otvorimo temu za prekobasce.Pozdrav svima.
Dobar pogodak
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 13.02.2011. 21:29
|

Veteran

|
Da mi rezimiramo događaj. Po mome viđenju.
Umne i učene glave u LSV skontaju tako jednog lepog dana da je lovni turizam sa predznakom INO veoma unosan i da je Vojvodina zbog ovih proteklih 20 godina izgubila ogromne novce. I tako oni dođu na jedan neverovantan plan. Šta bi se desilo kada bi se na teritoriji Srbije ( Vojvodine ) odstrelio jedan "kapitalni" primerak jelena, srndaća, vepra. Neki prvak sveta po mogućstvu. Šta bi se dogodilo sa lovnim turizmom. Po njihovom mišljenju Vojvodina/Srbija bi naglo postale Meka i Medina za sve lovce u svetu. E sad ko će tog "prvaka" da odstreli. I izbor padne na čoveka koji se proslavio na tom polju. Još sam da se pronađe ulov. I onda se nađe i lovina. U uzgajalištu. Nebitno gde samo je bitno da je negde napolju. Nebitno je ni kako je ona ušla u Srbiju. Živa ili već "ohlađena". Bitno je da je ušla. I prikazano je da je lovina odstreljena na teritoriji Srbije/Vojvodine pri čemu su datu LAŽNI PODACI, pa su ti isti podaci upisani u SLUŽBENU DOKUMENTACIJU na koju su došli potpisi i pečati SLUŽBENIH I ODGOVORNIH LICA U LSV, pa je izvršena ZLOUPOTREBA čoveka - poznatog lovca čije se ime našlo na vetrometini i možda i njegov kredibilitet poznatog lovca ugrožen. Ovo pod uslovom da nije svesno i umišljajno učestvovao u ovoj smišljenoj prevari. U protivnom je i on jedan od učesnika više krivičnih dela.
E onda na scenu stupaju isti ti mozgovi iz LSV koji pokušavaju da OBMANU CIC misleći da su ti ljudi neki "šabani" i kabadahije i da zakopčavaju košulju na leđima Hvala bogu na ljudima koji su u inostranstvu znali za ovu ujudurmu i zajebanciju tako da smo samo mi u Srbiji ispali magarci. Zamislite tek da su uspeli da izlevate i CIC, pa da se posle toga to saznalo. E to bi bila zajebancija. Ovako se samo jadnim Srbima svet smeje a moglo je da se dogodi da se i CIC-u smeje. Ovako samo na nas kao na poslednje majmune upiru prstom. E sad zbog koga. Zbog ljudi koji bi u najblaže rečenom slučaju bili najureni glavom bez obzira iz LSV. A i ovi iz LSS su tek posebne cvećke. Znali su za ovu sramotu pa su kobajagi došli u posed poverljive "lovne tajne" pa kao sad će oni da budu pošteni i fini pa da objave kako se tamo neki pojedinci u LSV ponašaju a kako smo mi u LSS pošteni. Nije nego. Pukla tikva verovatno između LSS i LSV pa sad krenuli jedni na druge. I u toj borbi koriste sva sredstva koja su im na raspolaganju. A i jedni i drugi su BRUKAAA!!!!!
Ispravite me ako negde grešim. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.02.2011. 21:34
|

Moderator

|
Prvo je bio 'Rat zvezda', pa onda 'Imperija uzvraća udarac'... Šta ide dalje?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 13.02.2011. 21:37
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Nindja kornjace valjda protiv zlog sekaca!
|
|
|
|
meshtan |
Objavljen 13.02.2011. 21:45
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Auu, tesko onom kom se punisher u'vati za vrat!
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 13.02.2011. 21:48
|

Veteran

|
Lala kaže:
Prvo je bio 'Rat zvezda', pa onda 'Imperija uzvraća udarac'... Šta ide dalje?
Zna se Lalo. Povratak Džedaja ( Punishera )   |
|
|
|
temudjin |
Objavljen 13.02.2011. 22:02
|

Stari član

Upisa: 414
Pristupio: 21.01.2011. 19:22
|
Posle sledi rat klonova  |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 14.02.2011. 00:40
|

Admin

|
punisher kaže:
Da mi rezimiramo događaj. Po mome viđenju.
Umne i učene glave u LSV skontaju tako jednog lepog dana da je lovni turizam sa predznakom INO veoma unosan i da je Vojvodina zbog ovih proteklih 20 godina izgubila ogromne novce. I tako oni dođu na jedan neverovantan plan. Šta bi se desilo kada bi se na teritoriji Srbije ( Vojvodine ) odstrelio jedan "kapitalni" primerak jelena, srndaća, vepra. Neki prvak sveta po mogućstvu. Šta bi se dogodilo sa lovnim turizmom. Po njihovom mišljenju Vojvodina/Srbija bi naglo postale Meka i Medina za sve lovce u svetu. E sad ko će tog "prvaka" da odstreli. I izbor padne na čoveka koji se proslavio na tom polju. Još sam da se pronađe ulov. I onda se nađe i lovina. U uzgajalištu. Nebitno gde samo je bitno da je negde napolju. Nebitno je ni kako je ona ušla u Srbiju. Živa ili već "ohlađena". Bitno je da je ušla. I prikazano je da je lovina odstreljena na teritoriji Srbije/Vojvodine pri čemu su datu LAŽNI PODACI, pa su ti isti podaci upisani u SLUŽBENU DOKUMENTACIJU na koju su došli potpisi i pečati SLUŽBENIH I ODGOVORNIH LICA U LSV, pa je izvršena ZLOUPOTREBA čoveka - poznatog lovca čije se ime našlo na vetrometini i možda i njegov kredibilitet poznatog lovca ugrožen. Ovo pod uslovom da nije svesno i umišljajno učestvovao u ovoj smišljenoj prevari. U protivnom je i on jedan od učesnika više krivičnih dela.
E onda na scenu stupaju isti ti mozgovi iz LSV koji pokušavaju da OBMANU CIC misleći da su ti ljudi neki "šabani" i kabadahije i da zakopčavaju košulju na leđima Hvala bogu na ljudima koji su u inostranstvu znali za ovu ujudurmu i zajebanciju tako da smo samo mi u Srbiji ispali magarci. Zamislite tek da su uspeli da izlevate i CIC, pa da se posle toga to saznalo. E to bi bila zajebancija. Ovako se samo jadnim Srbima svet smeje a moglo je da se dogodi da se i CIC-u smeje. Ovako samo na nas kao na poslednje majmune upiru prstom. E sad zbog koga. Zbog ljudi koji bi u najblaže rečenom slučaju bili najureni glavom bez obzira iz LSV. A i ovi iz LSS su tek posebne cvećke. Znali su za ovu sramotu pa su kobajagi došli u posed poverljive "lovne tajne" pa kao sad će oni da budu pošteni i fini pa da objave kako se tamo neki pojedinci u LSV ponašaju a kako smo mi u LSS pošteni. Nije nego. Pukla tikva verovatno između LSS i LSV pa sad krenuli jedni na druge. I u toj borbi koriste sva sredstva koja su im na raspolaganju. A i jedni i drugi su BRUKAAA!!!!!
Ispravite me ako negde grešim.
Poštovani kolega, ponovo ću te citirati, i ponovo ću se složiti sa tobom!
Samo mi "LOVNA TAJNA" nije jasna????
Zar rad svakog udruženja pa i LSS nije JAVAN????
Zar to ne piše i u Zakonu o udruženjima i u Statutu LSS????
I koliko još dokumenata sa takvom oznakom ima????

|
|
|