Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zabrana lova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zabrana lova
Lala
 Pa neće to obrazloženje više moći da pije vodu, Sremac, pošto ako migrira iz mog lovišta, mora biti u susednom, a ako nema ni u jednom od ta dva, onda će onaj koji je naduvavao cifre da objašnjava gde je divljač, a nema je u odstrelu. A pošto su uglavnom svi, ili većina, pumpali cifre na brojanju, tek će na proleće da izadje na videlo pravo brojno stanje divljači na terenu (pod uslovom da brojanju prisustvuju kontrolori iz ministarstva, kako je najavljeno). Ili će, slično kao kod tebe u tvom LD, da malo 'koriguju' izveštaje o odstrelu. Ima više scenarija, prolećno brojanje bi trebalo da pokaže pravu sliku naših lovišta. Bojim se da će slika biti vrlo ružna i da se neće mnogima dopasti.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Iz jednog u drugo, iz drugog u treće... i sve do Mađarske, Rumunije, Bugarske, ....
Sada bi oni najradije brojali u svojim dvorištima, da bi što manje platili državi, ali neće moći da opravdaju kako je moguće da je do prošle godine bilo divljači u izobilju, a sada je više nema.
Ja ću onda odmah da pomislim na krađu.
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Ma otkud ti kradja na pameti? To se u našem lovstvu ne dogadja!No no no
Bilo bi korisno saznati, koje cifre su prezentirane za divljač u proteklih par godina, pa da lovci imaju uvid u te papire, i da uporede sa stanjem na terenu koje vide svake nedelje svojim očima. Kakva bi to olimpijada sprdnje usledila!

Alezi
 moram da kazem da kada se uzme u obzir da u nekim ld nije vraćeno oko 700 dozvola onda mi je ta migracija divljači sasvim logična.

Lala
 Što krupnija divljač, to veća migracija! Jes' da to ne piše u literaturi lovačkoj, ali izgleda da je u Srbiji tako. Doprinos rukovodstava teoriji lovstva...
Čitam danas u novinama da je u jednom kiosku J.J. učinio delo migracije dnevnog pazara, uz pretnju nožem; u istim novinama pročitah da je juče 'migrirana' jedna menjačnica... Migracije na sve strane! Smile

GEDZA
 Da 700 dozvola a jedna dozvola je glasila na mesec dana ja dođem da je vratim a bivši precrta mesec pa na tu istu upiše drugi e tako se to radilo pa sam na jednu dozvolu lovio po tri meseca normalno pisalo je lisica,šakal ma rekao sam nemam više komentara to što se radilo je sramota ponašaju se ko da im je to tast dao u miraz ma bruka.Besan

Alezi
 pozdrav za sve a posebno za lalu.juče sam sedeo u bp sa jednim našim zajedničkim prijateljom i uz pelinkovac se prisećali lepih vremena u našem do juče zajedničkom lu(i tvom).jako mi je drago što si uz nas i sad sam siguran 100 posto da je pobeda i napokon pravda JAKO JAKO JAKO BLIZU.

Alezi

GEDZA kaže:
Da 700 dozvola a jedna dozvola je glasila na mesec dana ja dođem da je vratim a bivši precrta mesec pa na tu istu upiše drugi e tako se to radilo pa sam na jednu dozvolu lovio po tri meseca normalno pisalo je lisica,šakal ma rekao sam nemam više komentara to što se radilo je sramota ponašaju se ko da im je to tast dao u miraz ma bruka.Besan
.
MA NIJE MOGUĆE GEDZO NEBI ONI TO NIKAD.PA NIJE TO U SKLADU SA ZAKONOM.A ONI SU GA SE PRIDRZAVALI DA JE TO STRAŠNO.

Lala
 Alezi, nadam se da će mi naš zajednički prijatelj reći da je bio sa tobom. Ne znam o kome se radi, pa ako možeš, pošalji mi PP (privatnu poruku), sa kim si to bio?
Naše staro LU se pocepalo, da li je to pametno ili nije, nisam siguran. Ti si, pretpostavljam, u Bodjanima? Ili grešim?

Alezi
 da da a naš zajednički prijatelj je "RANČER" sad mislim da znaš o kome se radi

Alezi
 a što se lu tiče nemislim nego sam siguran da to uopšte nije pametno.pozdrav

GEDZA
 Žao mi je što nisam slučajno zaboravio takvu jednu dozvolu da varatim pa da vam pokažem na šta to liči,baš šteta šta ću kad sam čestit lovac i poštujem zakon!!Presrean

Lala
 Moj pobratim Rančer Smile
Ljudina! U svakom smislu, i fizičkom (2m i 130 kg), i karakternom!
Mali je svet, Alezi Smile
Kladim se da, ako ste pričali o dešavanjima u LD i bivšem LU, imate slične stavove. A ako me je hvalio (a znam da jeste Smile), preterao je moj bata.
Sad ću da ga cimnem na telefon Smile

Alezi
 ma nije lalo taj ne preteruje,znam ga 20 god. i ekstra smo dobri a i znam pored njega, tebe,meštana,sremca i svih ovih normalnih ljudi pa ONI DOK SU KRENULI NA NAS IZ MESTA SU NAJEBALI(ALI KASNO SU TO S H V A T I L I )zato i ćute

Sremac75
 Ubi se GEDŽA da nametne temu o dozvolama za lov na 3 meseca, ali ne daju bođanac i bačlija.
Već vidim novu temu na forumu- Kaži zašto me ostavi???
Smeko
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

GEDZA
 Ubi neubi isto mi se vata ja sam pecala kupio ostalo mi da još kupim meredov Grin

Lala
 O tim dozvolama za lov sa produženim dejstvom sam već rekao šta sam imao.
Moj komentar je bio: $aAa!

post scriptum: nisam bačlija, nego novosadjan na privremenom lovu u Baču Grin

meshtan

Sremac75 kaže:
Iz jednog u drugo, iz drugog u treće... i sve do Mađarske, Rumunije, Bugarske, ....
Sada bi oni najradije brojali u svojim dvorištima, da bi što manje platili državi, ali neće moći da opravdaju kako je moguće da je do prošle godine bilo divljači u izobilju, a sada je više nema.
Ja ću onda odmah da pomislim na krađu.
Gresis sinko mislim silno gresis; divljaci je manje nego proteklih godina zbog:zabrane lova koja je trajala par meseci!A za vreme zabrane lova sakale i lisice niko nije uznemiravao pa su se oni toliko opustili da ne kazem usqrcili da su poceli da tamane divljac sve na fatove!I jos pride imali su i puno slobodnog vremena pa su malo i trenirali isli u teretanu i nabacili tolko misica da je jedan cak (sakal) sam nosio dva srndaca u zubima! Da,da evo i brojem 2 ako mislis da nisi dobro procitao!Pa ti vidi kolko mi u lovistu imamo sakala i kojekakvih tvorova i protuva pa puta 2 na dan pa puta dana pa puta,puta.puta...(jel ti poznata teorija)...Da, umalo da zaboravim a za zabranu su krivi "podrivaci" naravno da ne bude zabunePilot

Lala
 Uuuu jbt., pa ja sad kad idem da lovim, moram da prodjem pored BAP, šta da radim ako me presretne neki takav šakal što može 2 srndaća da nosi, ili više njih nabildovanih? Bolje da ja više ne idem obilaznicom, nego od sad koristim trasu preko Petrovca i Selenče... Što je sigurno, sigurno je!
Smeko

Sremac75
 Da, da, mi smo krivi i kada kiša pada, ko da smo dodole!

I za tu priču o štetočinama ja imam odgovor, ali neću da otvaram karte.
Možda se sa nekim od vladara nađem oči u oči pa ću pokušati da ga zbunim iznenadnim odgovorom.
Mada, bojim se...brzo misle....snaći će se!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Umetničke slike na temu lova SVAŠTARA 47 09.08.2017. 22:40
Metode i načini lova kod drugih... METODE LOVA 45 24.12.2016. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,156,535 posete www.srbijalov.com