Solidarnost među pravim lovcima
|
vuk71 |
Objavljen 30.06.2011. 16:51
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
umalo da zaboravim i sam prilaz do ceka su maksimalno devastirali, nekome je palo na pamet da svakih 50 metara presece mladicu od 5-6 metara i prepreci sa njome put pa kad stanete i pogledate ili mislite da su barikade na putu ili da je bila neka elementarna nepogoda... |
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.06.2011. 17:02
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Pa valjda po dozvolama za lov za taj teren, može da se vidi ko je išao na te čeke! Barem možeš da suziš krug ljudi, koji su to uradili. Budale.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 30.06.2011. 18:02
|

Veteran

|
pa Lalo po pretpostavkama sam blizu, ali svako je nevin dok se nedokaze obrnuto... ali zamisli ideje. mi lovci treba da smo organizovani sa istim ciljem i istim idejama... a ovo... gde ovakve budalastine svrstati...iskreno se nadam da je mali broj ovakvih ld. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.06.2011. 18:09
|

Moderator

|
Pa jedino ti ostaje, da napišeš prijavu upravniku lovišta i lovočuvaru, pa neka oni u skladu sa svojim nadležnostima preduzmu mere. A mislim da je glupo da ti lično trošiš energiju i živce i da vodiš neku svoju ličnu istragu; od toga nema 'leba, jer ti ne možeš kao pojedinac sam nešto uraditi.
Ako se pisemno obratiš, onda barem ostane trag da si prijavio štetu, pa ako niko ništa ne uradi povodom toga, imaš kasnije za čega da priupitaš odgovorne. Na rekla-kazala se niko ne osvrće.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 30.06.2011. 21:12
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Lalo kao što već i sam znaš ovde te Kadija i tuži i sudi, nema tu nikakve vajde od bilo kakve prijave!!..nego brate ima montažna čeka, pa na leđa i na čekanje,a onda neka mamu svoju lomi ko je da je!!!!   
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.06.2011. 21:26
|

Moderator

|
Zoki, znam, druže, ali znam i da papir ostane za kasnije, a ničija nije do zore....
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.07.2011. 07:56
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Vuk71 je zaboravio da naglasi da su to čeke koje su napravili lovci koji su u nemilosti rukovodstva LD "Jelen" Bačka Palanka, i koji se na razne načine sprečavaju da normalno love!
Ne znam da li je ovo bitno ali.............meni ovo smrdi na estradnog umetnika, pištoljdžiju i ostalu svitu!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 01.07.2011. 15:44
|

Veteran

|
Upravo tako Sremac mozda je to i najvazniji detalj. Ma jos sebi nemogu da dodjem. Al sto rece zoranp od toga nema nista... mada cu pitati nadlezne u udruzenju misle li nesto poduzeti ili slegati ramenima...sva sreca da smo lovci dvadeset -prvog veka a problematiku vucemo iz sedamnajstog veka... |
|
|
|
savo bp |
Objavljen 01.07.2011. 16:49
|

Član

Upisa: 92
Pristupio: 21.02.2011. 17:12
|
Kada ste primetili šta se desilo odmah ste trebali izvestiti lovnik L D B. Palanka i lovočuvara udruženja. U pravilniku o stručnoj službi L U B Palanka piše: član 12; lovočuvar obavlja sledeće poslove- stav 7 - vrši pregled, održavanje i čuvanje lovnih i lovno-tehničkih objekata u lovištu. O nadležnostima lovočuvara sve je napisano samo sew postavlja pitanje koje poslove naš lovočuvar obavlja. Isto tako u istom članu ali u stavu 14 piše- podnosi izveštaje o utvrđenim nepravilnostima u roku od 48 časova. Ali što je najgore kod nas BALKANACA ako samo nešto kažeš što drugoj strani ne odgovara, bez obzira da si 100% u pravu- ti si najveći neprijatelj na svetu. E zato, što bi rekao jedan naš, sada već pokojni, književnik : "znam ja nas, jebo ja nas............" (U cilju umetničkog izražavanja su dozvoljene i bezazlene psovke. Srbijalov Admin Tim!*) |
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 07.07.2011. 16:23
|

Veteran

|
savo bp nije valjda da mislis da nas bajni lovnik nije to procitao na forumu, naravno da ima tu informaciju i njegov odgovor ladno glasi to su uradili CELEREVCANI, naravno bez ijednog dokaza i cinjenice al kad on tako kaze ima da tako i bude a ko neprihvati njegovo ima da oseti gnev crnog nindze... tako kaze film... a u nasem ld imamo i autore i glumce pa valja samo gledati...gotovo sam siguran da to nisu uradili CELAREVCANI , poznam grupu koja tamo ide na cekanje sve pravi momci...voleo bi de se neko iz Celereva oglasi na ovu temu... |
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 07.07.2011. 16:31
|

Veteran

|
U nasem ld jelen bap vec dugo ide parola mi smo nevini, vodimo drustvo maksimalno dobro za dobrobit svih clanova ld, ako i nedamo izvod iz banke to je za dobrobit drustva, ako je neka ceka unistena ili trska zapaljena na granici ili blizu granice sa drugim ld uvek su naravno oni krivi, ako se nasto desava u srcu lovista onda je krivo LU... itd......ima toga u nedogled... sve funkcije su volonterske i niko od njih nije placen za taj posao al svim sredstvima se brani taj polozaj i funkcija se neprepusta nikome... zasto...bice ipak da je placeno al kako....samo nagadjajte gospodo lovci..... |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 07.07.2011. 17:10
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
...ajd još i ja da malo dodam na Vukovu konstataciju... naime eto kao što vidi sve srpska lovačka javnost na svakoj temi pojedinih LU-a npr. Bojnik; Beograd, itd...javile su se i suprostavile argumente jedna drugoj obe strane neistomišljenika, jedino gospoda iz LD Jelen šute i po selu na sva usta pričaju kako mi nemamo nikave dokaze niti papire za ono što pišemo i lažemo po forumima, a da bi nas rado tužili za klevetu samo nemaju dokaza ko smo i šta smo!!! ...Ja koliko znam svi smo se predstavili na ovom forumu, a papire koje imamo smo javno objavili i dostavili svim nadležnim ministarstvima, pa sad eto neka javnost i ona koja čita i ona koja "ne čita" šta se piše na ovom forumu sama proceni .. iii LAŽE!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 07.07.2011. 17:40
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Znači svi ste se maskirali i širite dezinformacije protiv poštenog rukovodstva. A ti zemo imaš lažne brkove da te ne prepoznaju. A vuk možda hoda pokriven vučijom kožom da se nezna ko je? Samo me interesuje kako se Sremac maskirao? Da ne nosi možda haljinu i visoke pete?
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 07.07.2011. 20:18
|

Moderator

|
Rekoh ja već ranije, da mi je taj Sremac sumnjiv od samog početka! 
Em je plaćao članarinu, bio na dozvolama za lov, na radnim akcijama, a uopšte nije bio član, pa su ga zato što nije član isključili iz članstva , a sad čitam da se možda maskiran i na štiklama muva po lovištu! I dezinformiše! Konstantno se ponaša, i pravi situacije! 
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 07.07.2011. 21:28
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ala ovi podmetju i klevetju Sauitj
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 09.07.2011. 08:16
|

Veteran

|
ako bi pitali celne organe ld jelen kakva je situacija u nasem ld sigurno bi dobili odgovor odlicna problema nema divljac smo pustili, hrane imaju u izobilju itd.....ali ako odete korak dalje odjednom sleper problema... neznam kako al problemi u ovom ld kao da se kloniraju.... mozda nam trebaju geneticari a mi trazimo pomoc od lovnih radnika....,lovaca.... |
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.07.2011. 08:23
|

Moderator

|
Pa nisu blesavi da kažu da ne valja?!
Samo što eto vas nekoliko stalno čačkate, umesto da ćutite, ili još bolje, da ih hvalite, jer bi to njima baš tako odgovaralo
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 09.07.2011. 10:48
|

Veteran

|
da je neka sitnica pa da covek precuti al ovako Lalo kad vidis sta se desava mnogo je da se cuti... mada ima dobro dresiranih pojedinaca na neogranicenom mogucnoscu cutanja i sa pragom tolerancije ko Kineski zid...zato i jesu podobni |
|
|
|
terenac |
Objavljen 09.07.2011. 12:46
|

Mlađi član

Upisa: 26
Pristupio: 27.01.2011. 00:33
|
ma sto na um to na drum nema drukcije
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.07.2011. 18:11
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Nemojte me terati da promenim "nick" u Sremica!
A papira za sve budalaštine u LD "Jelen" Bačka Palanka ima podosta!
Samo da svi oni koji su te papire dobili odrade svoj posao i biće kandidata da im se nose cigare vikendom!
Svirao tamburu ili klavir-slično je, a neki su već i virtouzi u sviranju klavira!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|