Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Malo smeha nije na odmet!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Malo smeha nije na odmet!
Podunavac
 Mišo nisi valda slikao "glavnoga" sa tvojim aparatom (službenim)?Shock Nemoj više leba ti! I ovako je krhkog zdravlja (rovit što bi Sremac rekao), oćeš ne daj Bože da ga izbaksuziraš. Daleko bilo, puj, puj, puj...Krsti
Tri prsta 2Kolce

misa 71

Podunavac kaže:
Mišo nisi valda slikao "glavnoga" sa tvojim aparatom (službenim)?Shock Nemoj više leba ti! I ovako je krhkog zdravlja (rovit što bi Sremac rekao), oćeš ne daj Bože da ga izbaksuziraš. Daleko bilo, puj, puj, puj...Krsti

Ma ne druže moj sa privatnim aparatom.Ne rizikujem sa službenim , moje slike sa službenog idu direktno na crkveni facebook na ograduZivioRodjo
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Jank

DakiNS kaže:
Neznam zašto ali ova slika me asocira na druženje u Kučevu

Malo je falilo pa da mu ispadnu dva OO pa bi se pisalo Lalin gOOgle ....da li bi moogle,,,,,HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS

misa 71 kaže:

Podunavac kaže:

Ma ne druže moj sa privatnim aparatom.Ne rizikujem sa službenim , moje slike sa službenog idu direktno na crkveni facebook na ograduZivioRodjo

GrinROFLHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

veljko__
 HaHaHa
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

AleksandarB78
 http://www.youtub...CMLZlmHlfE

Lala

misa 71 kaže:

Podunavac kaže:

A jel radiš i na porcelanu? Krsti

Ti si bre Mišo gori od Slave: onaj mi obećao, pošto sam dobar čovek, da će kad riknem da organizuje počasni plotun iznad kovčega. Svi će da pucaju u vazduh, a on će, kaže, da puca u sanduk, da se ne povampirim! I još kaže, da me uteši oko troškova, da ima negde onu debelu slavsku sveću koja nije dogorela skroz, da će da ustupi... Što imam prijatelje, da sam ih svećom tražio... Sačuvaj Bože!

Mene ste našli da tovarite opet?!?HaHaHa
Samo čekam sad da ukliza ona dvočlana ekipa zlojeba iz B.Palanke, ako ih vidim on line, isključujem se!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Dikavac

nidzamotocross kaže:
^ Grin

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1483022_639075432820845_1060090222_n.jpg

E da se gazda kera stvarno postidi Smile Mora da je nesto namesteno nikako ne stima (ulovljen pa postavljen ) Ipak ako je ker takav hm... Kakav li je tek- vlasnik Smean

Jank

Dikavac kaže:
[quote]nidzamotocross kaže:
^ Grin

E da se gazda kera stvarno postidi Smile Mora da je nesto namesteno nikako ne stima (ulovljen pa postavljen ) Ipak ako je ker takav hm... Kakav li je tek- vlasnik Smean

Ma namontirano u fotošopu, bolje da su umesto kera umetnuli gazdu ili još bolje gazdaricu,,,HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Dikavac
 HaHaHa ...e nesto mi pade na pamet ..ali bolje da cuti covek ... Kazu prehlada vlada, i poceli izostanci iz- lova Smile

veljko__
 http://www.guarda...ni-a-pelle

veljko__
 http://www.youtub...cGz7BJQ-00

DakiNS
 Rešio unuk,koji je pilot,da impresionira dedu,pa ga pozvao da leti sa njim u borbenom avionu.
Krenuli oni da lete,a unuk naglo skrene ulevo i pita dedu za mišljenje.
Ništa,reče deda,to sam i očekivao..Krivo unuku što deda ne reaguje,pa se odluči za naglo poniranje prema zemlji,da bi se pre kobnog susreta sa istom,ispravio i ponovo dostigao normalnu visinu
.Pita dedu šta misli,a deda opet,mrtav ladan-Ništa,i ovo sam očekivao..
Dopizdi unuku,pa bez najave napravi jedan luping,pa pita dedu šta sad misli?
A deda će-E Bogami,ovo nisam očekivao!!
Slete oni,a unuk traži od deke pojašnjenje ,kako da je prva dva manevra očekivao,a treći ne?
A deda objašnjava-Ja sam u životu otišao najvisočije na trešnju,a ovo je bilo baš visoko.
Kad si naglo skrenuo ulevo-upišo sam se od straha,ali sam to i očekivao.
Kad si pojurio prema dole-usro sam se od straha,ali sam i to očekivao.
Ali da ćeš sve to da mi saspeš ZAVRAT-e,to nisam očekivao.

DakiNS
 Mama, mama jel ti to tata kupio novu haljinu?

Nije Perice da sam čekala tvog tatu ni tebe ne bih imala!

Dikavac
 [quote]veljko__ kaže:
http://www.guarda...ni-a-pelle[/quote
HaHaHa Da nema crvenila covek bi pomislio da se radi o -lutkama, mada stvarno jesu lepe ko ``lutke`` Ali covek ne ume da ceni lepotu ... Razbacuje se -muzikom Smile

PEZ
 Nema nista od ovog cukadziju bolje da je probao sa usnim harmonikamaNjanjanja2
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

PEZ
 Stize Nova godinaROFL
i43.tinypic.com/4hy0s8.jpg
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

-ANUBIS-
 ide lovac sumom i ulovi zlatnog kuvara
kuvar kaze lovcu: pusti me, pusti me, ispunicu ti tri paprike

-ANUBIS-
 idu lovac i pop šumom. Istrči zec, lovac opali, ali promaši, pa krene da psuje:
Cenzurisanom ti i pušku i nišan i Boga
Na to će pop:
Sine moj, nemoj psovati Boga!
Idu dalje, kad pojavi se fazan. Opali lovac i promaši. Opet padnu psovke:
Cenzurisanom ti i pušku i nišan i sačmu i Boga i
Na to će opet pop:
Sine moj, nemoj psovati Boga, greh je!
Malo dalje iskoči srna, opali lovac i promaši. I opet:
Cenzurisanom ti i pušku i nišan i srnu i Boga
Reče pop:
Sine moj, ja sam te upozorio, za ovo će te stići kazna!
I udalji se pop od lovca, a lovac ga pogleda zbunjeno, kao, šta je ovom. Kad u tom trenutku sevne munja s neba i ubije popa. Lovac još zbunjeniji, pogleda u nebo, a odozgo se začuje glas:
Cenzurisanom ti i munju i nišan, i

-ANUBIS-
 Otišao lovac u lov na medvede. Kad je sreo jednog medveda, opali iz karabina svih 5 metaka i ne pogodi ga. Priđe njemu meda i reče:
Biraj hoćeš li da te ubijem ili da te dobro izCenzurisano....?
Misli lovac, šuma je, neće niko znati, pa izabere drugu opciju. Sutradan, lovac ponovno ode u lov i ponese automatsku pušku. Spazi on medu i ispuca rafalno sve metke i ponovo ne pogodi. Priđe mu meda i ponovi radnju kao i prethodni put. Treći dan lovac ponese bacač raketa. Ugleda medu, ispali raketu, i naravno, opet promaši. Poučen ranijim iskustvom, lovac ne čeka da mu meda išta kaže, već sam skine gaće i naguzi se. Prilazi mu meda i kaže:
Pa dobro, pizda ti materina, jesi li ti lovac ili si pede.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,632 posete www.srbijalov.com