Belom Municija
|
Lala |
Objavljen 23.03.2012. 19:44
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Citat upisa jednog banovanog člana sa Srbijalov, i citat kolege Belombeograd, sa jednog drugog foruma:
Prvi citat, upis jednog bivšeg člana Srbijalov, banovanog:
Odg: Ostali sajtovi i forumi sa ovih prostora #883 pre 1 nedelju, 2 dana
Mozda nije mesto ovde ali posto su pojedini lovacki sajtovi ostali u vremenu pre 200 godina i nisu culi za demokratiju,(moze da potvrdi kolega GORAN)pa svakog ko se ne slaze sa njima banuju,iznecu svoje misljenje ovde.Naime pojedine administratore je toliko zabolelo sto BELOM nije hteo da im sponzorise municiju,(ZA INTERNO TAKMICENJE OD CETIRI EKIPE GDE SE DODELJUJU TRI PEHARA xaxa)pa su osuli paljbu po kolegi sa foruma BELOMBEOGRAD i nacrnise BELOM samo tako,a do nedavno im je bio dobar i bili su mu jako zahvalni na saradnji a sada ispade da su ga reklamirali dzabe,zaista smesno...Pa gospodo nije BELOM tako mala firma da sponzorise takmicenje od cetiri grupe strelaca..zaista smesno...
Drugi citat, sa istog foruma, ali sa druge teme, upis kolege Belombeograd:
Odg: Belom municija #910 pre 22 časova, 21 minuta
Hvala na lepim recima,uz izvinjenje sto nisam ranije odgovorio.Imao sam "male" nesuglasice sa neargumentovanim kritikama na forumu Srbijalov,ali evo i pored puno posla koji imamo,nadjoh vremena da Vam odgovorim.
Treći citat, sa našeg portala, u komentarima na vest o Memorijalu Vojislav Rakić:
#39 | Sotra dana 19.03.2012. 10:23
Kao novi clan ovog portala zeleo bi sve da vas pozdravim i na ovoj temi dam nekoliko informacija .SSLM svake godine na pocetku sezone pravi utakmicu koja je nosila ime Otvaranje sezone i na kojoj je svake godine ucestovao nas pokojni prijatelj Vojislav Rakic.To me je i navelo da utakmica nakon njegove prerane smrti ponese njegovo ime.To ce biti tradicija .Sto se tice komentara korisnika 'Belom Beograd' oni su vec dugo godina isti i verovatno njihov poseban nacin shvatanja trzisne utakmice.(prica o gasenju domace proizvodnje).Da resimo jos jednu nedoumicu,neradi se o nikakvim damping cenama kad je u pitanju Fetter jer on potice iz Ruske Federacije .Poznato je da se na robu iz Rusije ne placa carina i ja sam samo tih 14% umanjenih troskova dao kupcima u vidu nize cene proizvoda.Pozdrav za sve clanove foruma Predrag Sotra
Za neupućene, Predrag Šotra je vlasnik strelišta Kovilovo. SSLM je skraćenica za Streljački savez na leteće mete.
I šta ja sad da kažem?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 23.03.2012. 19:56
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Malo sam pregledao upise i nisam našao da je iko od admina kritikovao Belom nego su to radili članovi foruma koji su isto tako često i članovi drugih foruma, pa mislim da je ovako pisanje vrlo nekorektno prema našem forumu. Ili je možda nesporazum ?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 23.03.2012. 19:58
|

Moderator

|
Ja ne znam ni za kakvu ostvarenu saradnju sa Belomom?!? Daki, da nisi ti nešto saradjivao? 
Nije nesporazum... na žalost.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 23.03.2012. 19:58
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Za dobrim konjem se i prašina diže. Ne meri se kvalitet portala po tome šta pojedinci pišu na njemu, nego koliko ima članova. Nisam član ostalih portala pa neznam, ali ima li ijedan drugi lovački portal na našem jeziku (uključujući sve bivše jugoslovenske republike) koji ima više članova od Srbijalova? A što se tiče demokratije ovde je u odnosu na ostale portale dozvoljeno mnogo više slobode pisanja i iznošenja mišljenja, ponekad čak i previše. Mnogi bivši članovi drugih portala su ovde našli svoje mesto i već mesecima zadovoljno piskaraju. A naravno da ima i propusta, niko i ništa nije savršeno, ko radi taj i greši. Ali smatram kad se sve uzme u obzir da je Srbijalov ipak trenutno najbolji lovački portal. Zato se Lalo ne sekiraj, dok se o Srbijalovu priča i piše znači da i vredi.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 23.03.2012. 20:04
|

Moderator

|
Ne sekiram se, Podunavac, nego razmišljam da upravo tako postupim, kako ti kažeš; nek piše ko šta hoće, gde god hoće.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 23.03.2012. 20:06
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Baš tako Podunavac, možda nemamo najveći broj članova ali nismo osnovani samo iz komercijalnih pobuda i pravljenja para, a to je retkost u današnje vreme ,i ne povijamo se kako vetar duva ,,serendanje" je jedna od pozitivnih osobina
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 23.03.2012. 20:09
|

Admin

|
Lala kaže:
Ja ne znam ni za kakvu ostvarenu saradnju sa Belomom?!? Daki, da nisi ti nešto saradjivao? 
Nije nesporazum... na žalost.
Misim ne mo da se ljutiš ali istina je da u životu nisam ispalio ni jednu Belomovu patronu pa ne mogu ni da pišem o (ne)kvaliteti istog , e sad koja saradnja neznam ni u Nikincima nisam bio. Misli na nesporazum jer je kritike od članova foruma podveo pod Srbijalov pa ispada da smo nešto kao admini foruma krivi, jer najdirektnije predstavljamo forum.
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 23.03.2012. 22:53
|

Veteran

Upisa: 755
Pristupio: 14.08.2011. 10:46
|
Ja sam jedan od onih koji je kritikovao Belomov trap metak. Nema ništa lično u tim komentarima, sve što sam izneo stojim iza toga i nije čuo sam od ovoga ili onoga veće sam se sam uverio u ono što sam napisao.
Probaću novi Belomov metak pa ću ovde izneti mišljenje o istom.
Trenutno imam previše obaveza tako da ću tek sledeće nedelje(nadam se) "proterati" kutiju - dve novog Beloma kroz cev.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
|
|
|
|
Miroslaw |
Objavljen 24.03.2012. 00:39
|

Stari član

Upisa: 362
Pristupio: 16.11.2009. 23:02
|
kimi kaže:Probaću novi Belomov metak pa ću ovde izneti mišljenje o istom.
Ma ja necu ni da probam,probao ranije video da nije ok i nema tu vise sta da se prica jedino da pokusam da lazem sebe da nesto nije onako kako jeste.Za te pare ima da se kupi bolje dok je tako njima svaka cast ja teram svoje. U jednom od svojih postova na ovoj temi zestoko sam osudio Belom i da sam nastavio verovatno bi doslo do prepirke sto mi nije bio cilj,postujem Belom i iskreno bih voleo da podignu kvalitet na visi nivo ali dok ne bude tako ja i dalje teram svoje. |
|
|
|
kimi |
Objavljen 24.03.2012. 16:34
|

Veteran

Upisa: 755
Pristupio: 14.08.2011. 10:46
|
Pa kolega nemoj tako, kako ćeš znati da li su se popravili ili nisu ako ne probaš?
Ko radi taj i greši, lepo je ako su uvideli neke stvari i naravno ako žele da se isprave.
Koliko vidim da je promenjen sastav sačme i to bi trebalo da reši problem poolovljavanja cevi, još da malo manje čađavi.... ali prvo da probam metak pa ću komentarisati.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
|
|
|
|
Miroslaw |
Objavljen 24.03.2012. 19:38
|

Stari član

|
kimi kaže:
Pa kolega nemoj tako, kako ćeš znati da li su se popravili ili nisu ako ne probaš?
Ko radi taj i greši, lepo je ako su uvideli neke stvari i naravno ako žele da se isprave.
Koliko vidim da je promenjen sastav sačme i to bi trebalo da reši problem poolovljavanja cevi, još da malo manje čađavi.... ali prvo da probam metak pa ću komentarisati. Kolega ko radi taj i gresi je izgovor za pocetnike i amatere u ozbiljnom poslovanju i proizvodnji municije takav termin ne sme da postoji,problem velike kolicine olova unutar cevi nastaje usred kupovine jeftinijeg olova kako bi se stvorila veca razlika u ceni ali to je razumno obzirom da firma mora od necega da zivi,kupovacu Belom kada budem znao sta kupujem tj kada kupcima bude predstavljeno sta je to sto je napravljeno putem internet prezentacije ili na neki drugi nacin a ne odes u prodavnicu a prodavac ti prodaje ono sto najvise ima na lageru a ti nemas pojma dali je to patron za zimski ili letnji lov ili......Stvarno nemam nista protiv beloma ali mislim da bi kupac morao da vlada osnovnim podacima o proizvodu koji kupuje a pri tome za takav isti proizvod od drugog proizvodjaca ima sve potrebne informacije. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 24.03.2012. 19:45
|

Admin

|
Kolega Belom koje sve komponente uvozite za lovačke patrone ako nije tajna?
|
|
|
|
Miroslaw |
Objavljen 24.03.2012. 20:11
|

Stari član

|
Uvoze kapisle i caure.. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 24.03.2012. 20:18
|

Admin

|
Ako je tako onda priča o davljenju carinskim dadžbinama nešto i ne leži
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 24.03.2012. 21:12
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Uvozu i barut!
Luchanskim kamijonom, pravo u zgradu... 
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 24.03.2012. 21:40
|

Moderator

|
DakiNS kaže:
Ako je tako onda priča o davljenju carinskim dadžbinama nešto i ne leži
Ne leži jel su u Italiji kapisle na malo 3 za 100kom ,a oni kupuju na veliko sve ,imaš kapisliranih čaura za trap na malo 1000kom za 45 sa kapislom a zamisli na veliko koliko je jeftinije ,naš barut kupuju jeftinije nego mi po radnjama ,a isto tako i olovo,sigurno ne plaćaju preko 2 za kg tako da ima dosta računice ,čepovi domaći ako su neka budu max 1,2din ....
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 24.03.2012. 21:53
|

Admin

|
Ajde bata Sniperu da napraviš računicu koliko bi tebe izašao jedan patron da sve kupuješ po maloprodajnim cenama
|
|
|
|
Miroslaw |
Objavljen 24.03.2012. 23:47
|

Stari član

|
Sniper Hunter kaže:Ne leži jel su u Italiji kapisle na malo 3 za 100kom ,a oni kupuju na veliko sve ,imaš kapisliranih čaura za trap na malo 1000kom za 45 sa kapislom a zamisli na veliko koliko je jeftinije ,naš barut kupuju jeftinije nego mi po radnjama ,a isto tako i olovo,sigurno ne plaćaju preko 2 za kg tako da ima dosta računice ,čepovi domaći ako su neka budu max 1,2din .... a oni kupe min 10 000 kom caura,realno u maloprodaji na kapisliranoj cauri je marza 100%,na kapisli isto tako,cep takodje,barut i olovo 50% marze. Da se zakljuciti da njih jedan lovacki patron kosta max oko 15 din od 32 gr sacme. |
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 24.03.2012. 23:56
|

Moderator

|
Ako ne i manje....
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 24.03.2012. 23:59
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Ljudi, to shto navodite su troshkovi MATERIJALA. A qtije, makine, strooja, prostor, plate, PDV, itd, itd...? Nije to sve tako prosto...
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|