Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
lovac junior
 Bravo 2
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

zele75
 Pozdrav kolege i hvala na cestitkama!Pre par dana stiglo mi je nadam se jos jedno pojačanje.Evo i sličice.
zele75 priložio:
alko_x_disma.jpg

zele 75

dinic1991
 Pozdrav svim bretondzijama...nov sam maltene na forumu ali utisci su fenomenalni,ima mnogo toga da se vidi i nauci...i ja sam ljubitelj bretona i hocu to da podelim sa vama... trenutno imam jednu zenkicu,godinu dana staru koja je od dobrih pasa i dobra je na terenu...evo slike od rodovnika a uskoro ce biti slika i i od nje....
aleksandar dinic

DakiNS
 Mlogo ti mala slička kolega B)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

dinic1991
 pa kamera mi nije dobra na fonu...pokusacu opet da slikam ako moze da ispadne boljeSmile...sa majcine strane vodi poreklo od magnuma a otac joj je cist italijan iz odgajivacnice di san mamilijano...
aleksandar dinic

zele75
 Evo nedeljnog učinka mene i mog psa PAKA.Odstrelio sam jos dva ali ovi su školski aportirani.Naravno svi su podeljeni i svako je kuci otišao sa po jednim.
zele 75

lovac junior
 Bravo 2
Elmermarkafazan

dinic1991
 evo i slika od Bete,sa danasnjeg treninga...Pas 2
aleksandar dinic

dinic1991
 marka na misaGrin mlada je jos pa markira sve zivo...
aleksandar dinic

lovac junior
 evo da postavim i ja neku sliccu,na njoj je beta u marci na fazansku koku.kolega i tvoj pas se zove beta,lepe markeSmeko
i slika je malo mutna zato sto je vec pao mrak i tefon ima losu kameru
lovac junior priložio:
2998be.jpg

Elmermarkafazan

ISOLA DI UCCELLI
 sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581830_410319102329583_2118104793_n.jpg
VIA VIA GRANDE POINTER. Dragoljupe

dinic1991
 kolega junior,svaka cast za kuju...ala je utegla marku Bravo 2..koliko ti je stara kuja? od kojih je pasa?
aleksandar dinic

lovac junior
 hvala kolega. kuja 28 oktobra puni godinu dana,nije pna niz kakve odgajivacnice,majka joj se zove Djina,a otac ima neko cudno ime,rodovnik mi nije tu odneo ga jedan covek nesto da over nmam pojma pa ti ne mogu sad reci.hvala jos jednom
Elmermarkafazan

DakiNS
 Evo slike iz nedeljnog lova. Aka je "momački" odradila svoj deo posla. Specifičan pas, bez nekih velikih komandi, dozivanja vike. Samo zvižduk i pokret rukom sasvim dovoljno, a ona kao da mi je čitala misli.Pas
DakiNS priložio:
akaa.jpg

veljko__
 DakiNS sta mi ti preporucujes breton ili seter
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

veljko__
 drug ce da mi da bretona i on je saren crn ali sa belim sitnijim tackicama meni se svidja ali imam ponudu i za setera i on mi se svidja ali njegova dlaka mi je jedini problem imam vremena da razmislim
ali bi to sto pre da raskrstim

POZDRAV!!!!! Kolce
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

duskodugousko

DakiNS kaže:
Evo slike iz nedeljnog lova. Aka je "momački" odradila svoj deo posla. Specifičan pas, bez nekih velikih komandi, dozivanja vike. Samo zvižduk i pokret rukom sasvim dovoljno, a ona kao da mi je čitala misli.Pas

Zna i da pozira.;) Ne sumnjam da je podmirila grupu.Odobreno
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko

veljko55 kaže:
drug ce da mi da bretona i on je saren crn ali sa belim sitnijim tackicama meni se svidja ali imam ponudu i za setera i on mi se svidja ali njegova dlaka mi je jedini problem imam vremena da razmislim
ali bi to sto pre da raskrstim

POZDRAV!!!!! Kolce

Stvar je ukusa,ali i terena na kojem loviš. Ono što sam do sada mogao da zaključim je da je breton univerzalan.

duskodugousko
 Vidim da je kod nekih kolega lov uveliko počeo. Kod nas tek u nedelju 21.10.2012. god. ali su zato psi uveliko spremni i u punoj formi. Danas oko 16h reših da malo izvedem mog Delboy-a kako bi utvrdili gradivo i na moju sreću ponesoh fotoaparat te tako mogu i ovaj snimak da podelim sa vama.

http://youtu.be/D...

Ako ovako bude i u lovu,namirićemo se do 9h.;)

DakiNS

veljko55 kaže:
DakiNS sta mi ti preporucujes breton ili seter

Svako ko ima bretona preporučiće njega , tako i seterdžije. Ovo je nikakav odgovor jer nije objektivan. Uvek ali uvek ću reći BRETON !Pas

Dule ne da nije podmirena grupa nego smo videli samo jednog i to fazana penjačaGrin

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,540,673 posete www.srbijalov.com