Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Lala
 Oko problema sa članarinom za LSS koja je plaćena LSV-u smo govorili još pre pola godine, i više. Ne znam da se nešto desilo, osim one uplate od 60 din. po lovcu.
Ja znam da sam jednom prilikom predložio da se ostatku uplaćenih sredstava (140 din. po lovcu) promeni namena, i da se taj novac preusmeri na osiguranje LU od šteta 'na' i 'od' divljači. Predlog je ocenjen kao dobar, ali mislim da je za to potrebna odluka skupštine - UO ne može menjati skupštinske odluke. Skupštine od zasedanja u Futogu nije bilo. Bilo je nekih priča da će taj novac možda biti vraćen LU, ali do sada nije bilo informacija da li je nešto odlučeno o sudbini tih para (naravno da nema, kad je informisanje nula), da bi, evo posle 8 meseci bilo odlučeno na UO LSV da seipak tako postupi - tj. da se pare vrate?!? Hajd' sad budi pametan, Skupština rekla jedno, UO uradi drugačije... Valjda im bilo komplikovano da zakazuju novu Skupštinu, otkud znam?
O onom što se ambiciozno zove 'Vojvodjanski lovački glasnik' neću više da trošim reči. Znam za jedan broj lovaca koji ne dobijaju to 'glasilo' (glasilo ugasilo!), a postavio sam već pitanje šta je sa dogovorenim brojem strana u tom glasniku.
A 'Vojvodjanski lovac'? Štošta je objavljeno u novom broju glasila LSV, ali o tome neka se Sremac malo pozabavi, kad stigne...
Nemam pojma o kakvoj se kupovini stana radi, što piše Evodija, i za koga je kupljeno (ako je kupljeno), biće jako interesantno, ako je tako nešto radjeno ove ili prošle godine.
I na kraju, nije Pažin jedini, kojeg treba prozivati.
Ne prolazi više priča o većini na UO, koju ima jedan ili drugi čelnik LSV - ko nema većinu, ili mu se nameće većina, treba da proveri svoj kredibilitet na izborima, koji, čini mi se, mogu biti raspisani ako predsednik podnese ostavku, ali treba proveriti u Statutu. To je jedan od načina, da se razjasni da li ima razlike u stavovima izmedju predsednika LSV i ostalih ljudi u rukovodstvu. Uostalom, prema podacima sa sajta LSV, kao članovi UO LSV figuriraju i neki ljudi čija LU više ne postoje, pa se ne zna koga oni to tamo predstavljaju uopšte (primer: Indjija)!!!
A i sastav Skupštine LSV je promenjen, posle prijema novoformiranih LU, ali u organima i telima LSV nema ni jednog predstavnika tih novih LU!!
I to tako ide, evo već pola godine...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Potvrdjena je informacija da je LSV odlukom svog UO rešio da vrati iznos od 140 dinara po lovcu, koji je preostao od 200 dinara koji su bili predvidjeni za članarinu LSS-u. Kako je LSV platio 60 din. po lovcu LSS-u, a pošto posle Smedereva nije jasno da li postoji odluka Skupštine LSS o visini članarine, onda su LSV-ovci odlučili ovako, posle više od pola godine, kako su prikupili sredstva od LU.
Kako shvatiti ovo?
Da li su LU iz Vojvodine i dalje članovi LSS ili nisu? Šta ako sada uprave LU odluče da tih vraćenih 140 dinara uplate direktno LSS-u? (Čisto sumnjam da će u ovoj besparici neko tako odlučiti, ali ko zna?). Šta se čekalo više od 6 meseci, dok su sredstva čamila u rukama LSV? Podsetiću, da je reč o cifri od preko dva miliona dinara - da je to, recimo, neko oročio na 6 meseci, mogao je da ubere kamatu od stotinak i više hiljada dinara!
I na kraju, osnovno pitanje: ako je odluka skupštine LSV da članarina za LSS bude 200 dinara po lovcu, da li je UO LSV smeo da svojom ovakvom odlukom o vraćanju para, preinačuje odluke skupštine? Ja mislim da nije mogao i da nije smeo, i da je u pitanju grubo kršenje Statuta LSV, bez obzira što će LU jedva dočekati da im padne neka para na račun, skoro svi su uglavnom u prilično teškom položaju.
Sada se ovakvim potezima plaća cena onoj ishitrenoj odluci Skupštine LSV iz februara, kada su oni doneli odluku o visini članarine, pre nego što je LSS izašao sa svojom odlukom. Nekom se onda jako žurilo, a sada su u nebranom groždju - ne bi da daju pare ovakvom LSS-u, Popoviću i ekipi koja šikanira ostale saveze, samovoljnim odukama o isključenjima i koješta još, a sa druge strane imaju svoje Statute i odluke Skupštine, koji ih obavezuju! Da ne pominjem da se u mnogim statutima LU u Vojvodini nalazi odrednica da su članovi LSS!!! Pa ako ne plate članarinu tom LSS-u, krše rodjeni statut! TO je posledica onog uzorka statuta, koji je LSS svojevremno objavio, kada je bila preregistracija LU, pa su taj uzorak masovno prepisivali, ne vodeći računa šta u njemu piše, bilo je bitno samo da se otalja posao preregistracije.
Nastavlja se cirkusijada sa ovogodišnjom članarinom. Čini mi se da su momci iz LSV ovom odlukom napravili prostor Popoviću, da poentira, samo ne znam da li su to uradili svesno ili nesvesno!

slavaplana
 Nezakonito su dodeljena lovista u Vojvodini ,sa clanarinom se zurilo kako bi se LSCS doveo u unapred dogovorenu SKUPSTINu koja nije krenula kako je dogovoreno na relaciji LSS-LSV jer je LSCS USPEO DA OPSTANE!!!
300din su najveci problem koliko je clanarina u LSCS????????????

ficha007
 Lalo u pravu si. Par puta sam na temi LU Srem pominjao da ne ne može UO Udruženja da odlučuje o visini članarine, članskim doprinosima, izmenama odluka o visini članarine jer naprosto on takvu odluku ( prvobitnu ) nije ni doneo, niti mu je to u ingerencijama.

Samo je Skupština udruženja ovlašćena da raspravlja o takvim stvarima. Nelogično je da Skupština usvaja jednu priču a posle par meseci je UO LSV taj koji umesto Skupštine donosi nekakve odluke koje se odnose na istu stvar.

U pitanju je flagrantno kršenje Statuta LSV-a.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Djura33

slavaplana kaže:
Nezakonito su dodeljena lovista u Vojvodini ,sa clanarinom se zurilo kako bi se LSCS doveo u unapred dogovorenu SKUPSTINu koja nije krenula kako je dogovoreno na relaciji LSS-LSV jer je LSCS USPEO DA OPSTANE!!!
300din su najveci problem koliko je clanarina u LSCS????????????

Slavo, sto kazes da su lovista nezakonito dodeljena u Vojvodini? Ako tako nesto tvrdis, moras to i dokazati, a nek tek tako da kazes, kao sto si vec vise puta uradio.

Prvi put sad cujem da su lovista nezakonito dodeljeni. Niko to nije tvrdio do sada.

Vec ce biti tako, da ti se ne svidja da je to u Vojvodini tako brzo uradjeno, a kako cujem u ostalom delu Srbije nije cak nijedno dodeljeno....

DakiNS
 Djuro da malo pratiš dešavanja znao bi da Slava govovori argumentovano. Ovako se samo blamiraš.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Djura33

DakiNS kaže:
Djuro da malo pratiš dešavanja znao bi da Slava govovori argumentovano. Ovako se samo blamiraš.Lovac 3

Mislis? Neznam sto bi se blamirao. Priznajem, ne pratim svaki dan svakakve upise, ali kolko tolko citam. I blamiram se po tvome zato sto nisam svaki upis procitao?? Svasta!!

A ti odmah u napad, kako bi branio Slavu, pa da, ma da sam se trudio da ne napadam previse u mom upisu Slavu, posto to kritikujes stalno. Uopste ne zelim da napadam, nego moje pitanje je bilo prosto, na osnovu cega je tvrdio da je dodela lovista u Vojvodini bilo nezakonito??

A umesto da ukazes "mozda" na par nekorektnosti u vezi toga, ako ih imas, kazes blamiram se..............!

Al dobro, neka vam bude.....

slavaplana
 Djuro33 ima vise argumenata za to!!!vrati se malo u nazad pa procitaj moje upise od prosle godine a u jednom od zadnjih LALINIH upisa a i u SREMCEVIM imas zasto je to uradjeno na nezakonit nacin!!!

Zakon jasno kaze da je konkurs za dodelu lovistra morao da bude objavljen u SLUZBENOM GLASNIKU SRBIJE a bio je objavljen u sluzbenom glasniku VOJVODINE .....

ima jos par stvari ali to cu ostaviti za PRIJAVU USTAVNOM SUDU OKO NADLEZNOSTI POKRAINSKIH ORGANA koja su dodeljivala lovista bez znanja i kosultovanja Ministarstva!!!

Ovo pada u vodu sve sledece godine jer su pojedinci malo pozurili!!!

Evodija
 Pustite svađu, sve će brzo biti jasno.Imamo važnijih stvari!
Obaveštavam lovačku javnost, da je moje LU danas dobilo ostatak novca uplaćen na ime članarine LSV za LSS. Bez objašnjenja,koje su to pare, zašto nije uplaćeno LSS, kad je skupštinska odluka LSV da se pare uplate. Nema objašnjenja ko je uzeo kamatu na te pare za godinu dana.
Smatram da će sva poštena Udruženja u Vojvodini,pare odmah uplatiti LSS. Neki članovi UO LSV su odmah izjavili da će njihova udruženja pare uplatiti LSS-u.
Sve više verujem da je tandem Mapetovci počeo da radi u ZDrP-ovu korist.
Predsedniče LSV, da te obavestim, danas mi je u lovu bila grupa lovaca iz Beograda. Bio je i ZDrP-ov sestrić.Njanjanja2, oćeš preduzeti mere.

Evodija
 Pažine!!!Bravo 2
Evo razmišljam neznamo tačno koliko ima lovaca u LSV.
Vi ste uplatili za 15 000 hiljada, po 60 dinara.
Vraćate svim udruženjima po 140 dinara. po lovcu.
PITANJE: Šta je sa one 3-4 hiljade lovaca za koje NISI UPLATIO LSS-u.
Ko će uzeti njihovih 60 dinara. JelLisica .
NEĆE PROĆI PREVARANTI. Palica
Vratiće se SREMAC Sudija Samo polakoPravilo

Evodija
 Prema neproverenim informacijama sinoć je u Futogu održana (krnja) sednica UO LSV.
Tema sednice su uglavnom bila najnovija dešavanja u ADMIN-TIMU SRBIJALOVA.
UO je jednoglasno podržao odluku da se Lala banuje, ali je izrazio i svoje nezadovoljstvo što je odlikovan bez njihove saglasnosti.
(NIJE ISPOŠTOVANA STATUTARNA VERTIKALA)Jaooo

UO LSV i VL DOO, smatraju da sa njihovog aspekta drug SREMAC, ima blagu prednost (što se zasluga tiče) pa će ga preCednik LSV odlikovati koristeći svoje diskreciono pravo, a ka;će neznamo.
Proslava je (90 god. LSV) je ocenjena kao veoma uspela.
Bila je to prilika da se sretnu "stari znanci" i evociraju uspomene.
Posle sednice bila je večera kojom ih je častio domaćinStari
Na meniju je bio "zec na kupusu".
Posle večere vežbali su da pevaju- neznam zašto???Brzo se vraćam

Sremac75
 Nikola Jović iz ......
član Skupštine LSV-a
Datum:
06.12.2012.godine

Lovački savez Vojvodine
Za Predsednika Milana Pažina N/R

Poštovani,
obraćam Vam se kao Predsedniku LSV-a, osnosno Predsedniku osnivača doo Vojvođanski lovac Novi Sad, sa pozivom da mi, kao članu Skupštine LSV-a koji je osnivač doo Vojvođanski lovac Novi Sad , odgovorite na sledeća pitanja :

Koja je struktura prihoda doo Vojvođanski lovac Novi Sad za 2011. godine, a koji je iskazan u visini od 15.326.000,oo dinara?

Koja je struktura rashoda istog društva za 2011. Godine, s obzorom, da je godina završena sa gubitkom od 865.000,oo dinara?

Da li i koliko ima neplaćenih računa prema LU, kod kojih je organizovan komercijalni (turistički) lov preko doo Vojvođanski lovac Novi Sad?

Da li i koliko doo Vojvođanski lovac Novi Sad plaća za korišćenje infrastrukture i logistike LSV-a (poslovni prostor, komunalije)?

Na osnovu čega je doo Vojvođanski lovac Novi Sad učestvovao u poslovima obeležavanja i premera lovišta, kada su ti poslovi odlukom PSPŠV bili povereni LSV-u?

U koliko Lovačkih udruženja doo Vojvođanski lovac Novi Sad, u llovnoj 2012/2013 godini vrši stručne poslove gajenja I zaštite divljači u skladu sa čl.54 ZODL (poslove upravnika lovišta), a po Ugovoru o stručnoj I poslovnoj saradnji?

Da li je tačno da godišnja cena te usluge iznosi 200.000,oo dinara uvećano za PDV?

Koliko ima zaposlenih u doo Vojvođanski lovac Novi Sad i od kada su zaposleni?

Kolika je zarada (bruto) zaposlenih u doo Vojvođanski lovac Novi Sad?

Da li je Milenko Zeremski, inace direktor doo Vojvođanski lovac Novi Sad, i zaposlen u tom pravnom licu, ili je zaposlen u LSV kako to pise u nekim ugovorima o stručnoj I poslovnoj saradnji?

Koliko novca je uplaćeno na račun doo Vojvođanski lovac Novi Sad od strane LSV, za izradu planskih dokumenata?

Koliko planskih dokumenata (lovne osnove i GPGL) za lovišta još nije urađeno?

Da li je, kome, koliko i za koje poslove od strane doo Vojvođanski lovac Novi Sad isplaćivano novca po ugovoru o delu?

Koliko novca je ukupno uplaćeno na račun doo Vojvođanski lovac Novi Sad od strane LSV, i za koje poslove?

Nadam se da Vam odgvori na ova pitanja neće oduzeti previse vremena, ali I da shvatate da su isti neophodni u cilju potpunog informisanja lovaca (finansijera LSV-a).

Dobar pogled!
Nikola Jović

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Ovo sam pismo uputio Predsedniku LSV-a dana 06.12.2012. godine, ali odgovora još nema!Confused
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

vojkan
 Sekretarica im na odmor pa nema ko da kuca,sticice odgovor kad juznjaci nauce svi padezi!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

zoranp
 E Sremac brate, pa što si dosadan čika Pažinu i ostalim ekspertima..imaš li ti svog poslaConfused!!??..pa pusti bre ljude da rade, znaš da je njima samo u interesu da naša lovišta budu puna divljači, sa kojom se gazduje na pravilan i zakonit način, a ko tako neradi oni ga odmah sankcionišu!!
...JEL'DA DA JE TAKO ČIKA PAŽIN?????Besan
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

Lala kaže:
Oko problema sa članarinom za LSS koja je plaćena LSV-u smo govorili još pre pola godine, i više. Ne znam da se nešto desilo, osim one uplate od 60 din. po lovcu.
Ja znam da sam jednom prilikom predložio da se ostatku uplaćenih sredstava (140 din. po lovcu) promeni namena, i da se taj novac preusmeri na osiguranje LU od šteta 'na' i 'od' divljači. Predlog je ocenjen kao dobar, ali mislim da je za to potrebna odluka skupštine - UO ne može menjati skupštinske odluke. Skupštine od zasedanja u Futogu nije bilo. Bilo je nekih priča da će taj novac možda biti vraćen LU, ali do sada nije bilo informacija da li je nešto odlučeno o sudbini tih para (naravno da nema, kad je informisanje nula), da bi, evo posle 8 meseci bilo odlučeno na UO LSV da seipak tako postupi - tj. da se pare vrate?!? Hajd' sad budi pametan, Skupština rekla jedno, UO uradi drugačije... Valjda im bilo komplikovano da zakazuju novu Skupštinu, otkud znam?...

Nije trebalo dugo čekati na potez Popovića i LSS. Ovih dana su LU u Vojvodini dobila dopis od Popovića, gde se od njih traži da se opredele da li su članovi LSS ili nisu, i da ako jesu i hoće kontinuitet članstva u LSS, treba da uplate tih 140 dinara po lovcu, u LSS kao članarinu.

Koliko ja mogu da vidim i shvatim, gospoda iz LSV su previdela činjenicu da se u skoro svim statutima LU u Vojvodini nalazi odrednica da je LU član LSS (prepisano iz onog uzorka statuta sa sajta LSS, prilikom preregistracije). Sada su LU praktično svojim statutima obavezani da direktno plaćaju članarinu LSS-u, a pride i da šest puta skuplje plaćaju LSV! Praktično, vojvodjanski lovci sada plaćaju dva saveza, koji se trpe otprilike kao rogovi u vreći, a preko lovačkog džepa!

Koliko ovakav potez vodi rastakanju jedinstvene organizacije lovstva u Srbiji, pametnom čoveku ne treba mnogo da zaključi. Po mom mišljenju, to rastakanje je počelo od onog momenta kada je, prema stenogramu sa UO LSS, tadašnji predsednik LSV rekao da će lovci u Vojvodini plaćati veću članarinu, nego ostali lovci u Srbiji, i to je prošlo bez reakcije ostalih članova UO!? Sve posle je samo logičan razvoj dogadjaja, formiran je LSCS (kad mogu vojvodjani, što ne bi smo i mi), i sada smo tu gde smo, uz obilatu pomoć nekih ljudi iz LSS, koji kao da su svesno išli na ruku razbijanju velike lovačke organizacije, a sve zbog zadržavanja fotelja! Umesto da su sklonjeni nesposobni, samoživi, i da je dovedena nova ekipa koja bi sačuvala nacionalni savez.

Pitam se šta će se desiti, ako mnoga LU koja budu platila članarinu direktno LSS-u, odluče da neće da plate LSV-u? Pa ako nekom padne na pamet da formira neki novi savez u Vojvodini, kao što se već ranije šuškalo? E, onda će LSV imati isti problem, kao što ga sada ima LSS, i po meni, to bi bilo prilično pravedno, jer ne bi bilo ove situacije u LSS, da LSV ranije nije vukao neke poteze - ko malo prati lovstvo, zna o čemu pričam.

Evodija
 U ponedeljak (24.12.2012) održan je sastanak UO LU "KRČEDIN.
Na koji sam bio pozvan.(više ne idem samoinicijativno-zabrana je)
Sastanak je kao i do sada vodio lovočuvar MILAN GRBA.
NE , ne trpa se već mora da (odlukom UO LU) obavlja dužnosti:
LOVOČUVARA
SEKRETARA LU
ZAMENIKA PREDSEDNIKA LU
PREDSEDNIKA LU.
kao što pretpostavljate a ja sam video on TRPI MOBING na poslu,
i to za 25 000 din.
PreCednik LU je upoznao UO da smo dobili od LSV "samo" 220000 dinara ZBOG TOGA ŠTO OVAJ (EVODIJA) PIŠE NA INTERNETU PROTIV PAŽINA I BEUKOVIĆA.
Naravno ljudi su bili ljuti na mene. Jer pare DELE Beuković i Pažin a ostavio im je TATA.
Radi poređenja LU "DUNAV-SREM" iz Stare Pazove, koji je od LU Krčedin veći sedam puta (teritorijalno i brojčano) dobio je 180 000.
Da nisam i tu zabrljaoConfused

Lala

Evodija kaže:
PreCednik LU je upoznao UO da smo dobili od LSV "samo" 220000 dinara ZBOG TOGA ŠTO OVAJ (EVODIJA) PIŠE NA INTERNETU PROTIV PAŽINA I BEUKOVIĆA.

Tvoj PreCednik i članovi tvog UO bi mogli već jednom da nauče da pare iz fonda za razvoj lovstva ne dele Pažin i Beuković, nego da te pare po konkursu deli Pokrajinski sekretarijat.
Ali ne čudi me da lovci često brkaju LSV i PSPŠV - nažalost, jako teško je postalo prepoznati gde prestaje LSV a gde počinje PSPŠV. Pa ljudi mogu da pomisle da sekretarijat, u zavisnosti od odnosa prema čelnim ljudima LSV, bude nekom LU majka, a nekom maćeha.
Ja hoću da verujem da to nije tako, mada me neke izjave i neki postupci uveravaju u suprotno.

Zbog čega PSPŠV nikad nije objavio javno, ko je, koliko, i za koje namene dobio sredstava po do sada sprovedenim konkursima za dodelu sredstava iz pokrajinskog Fonda za razvoj lovstva?
To je informacija od javnog značaja, naročito za lovce u Vojvodini, kojih ima oko 18 000.
Mogao bi LSV, pošto ima dobru saradnju sa PSPŠV, da ih zamoli da tu informaciju objave, i da informišu lovce.

Lala
 Kao da su znali na čega ću 'dobiti ospice' i inspiraciju za pisanje na temi LSV, danas je, pre nekoliko sati, na sajtu LSV objavljen dopis svim LU u Vojvodini koji je uputio predsednik Pažin, u vezi dopisa predsednika LSS Popovića koji sam pominjao.

Dopis možete pogledati na sajtu LSV http://www.lovackisavezvojvodine.com/

Evo tog dopisa (klik na sliku, za uvećanje):
Lala priložio:
dopislsv.png

DakiNS
 "Da se Vlasi ne dosete"
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,208,734 posete www.srbijalov.com