Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
ssekir75
 mi neki dan sreli jednu u kampu na jezeru. prilično je pitoma, prišli smo joj na 7-8m, uplašila se od lampi. koliko smo čuli "čisti" kamp pa je niko ne dira. a njene rodjake u ataru dobiće pozdrav od deda tozepuc puc
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

mrwa22250
 ugrabih jutros vremena da izadjem na cekanje pre posla i opet uspesan.posto sam svaki put nosio 22-250 resio jutros da malo prosetam iz 18 u cal 30-06 cisto da ne bude ljubomoran.naravno nije me izneverio,ovaj put bila zenka na istoj livadi,daljina 140 koraka,pogodak iza plecke i naravno pad u vatri.PPU grom 11g.kolega iz grupe odstrelio veceras jednu nisam stigao da je slikam malopre dosao sa sljake.
mrwa22250 priložio:
3265picture_008.jpg

Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

golf071

mrwa22250 kaže:
ugrabih jutros vremena da izadjem na cekanje pre posla i opet uspesan.posto sam svaki put nosio 22-250 resio jutros da malo prosetam iz 18 u cal 30-06 cisto da ne bude ljubomoran.naravno nije me izneverio,ovaj put bila zenka na istoj livadi,daljina 140 koraka,pogodak iza plecke i naravno pad u vatri.PPU grom 11g.kolega iz grupe odstrelio veceras jednu nisam stigao da je slikam malopre dosao sa sljake.
Bravo 2 Svaka cast.
Novine

DJULE78
 Odobreno

DamirKS
 Bravo Odobreno
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

sporting
 Samo raspali.Odobreno
Teško onom ko ceo dan ide za kerećom pameti!

mrwa22250
 hvala,hvala bice jos,trudimo se.ova dosadna kisa i onako ce desetkovati podmladak fazanske divljaci,pa jos i gomile lisica,svraka,vrana,lutalica.ne mogu da verujem da je zainteresovanost lovaca toliko mala za odstrel predatora.mozda sam ja malo sporiji ali sam ukapirao da vecina ne puca ono sto se ne jede ali ovoliki broj lisica utamanice i ono sto im je interesantno-mislite o tomeika

dreger
 svaka cast kolega.evo ja sam zainteresovan da idem u lov ali znas i sam kakva je situacija oko dozvola.tj iskreno ko bi sad od str.pratioca isao iz sela u grad da podigne dozvolu pa posle da je vrati samo zato sto se Dregeru ide u lov i to jos na lisice pa jos u ovo vreme.a njega samog taj lov naravno ne zanima.

mrwa22250
 stvarno je totalna budalastina sto su sakal i lisica svrstani u krupnu divljac i moraju da se love sa pratiocem,ali to je samo jos jedna u nizu budalastina.umesto da se stimulisu i nagradjuju lovci na predatore bivaju sputavani iz godine u godinu.pa posle isti ti kukaju kako nema divljaci a ne pada im na pamet da procesljaju literaturu i vide koliko na primer u proseku jedna porodica lisica utamani plemenite divljaci samo u jednoj sezoni.Shock

ssekir75
 u neko "srecno" vreme su se organizovano mlatile stetocine i davala municija za to. a vidi sad! jedino sto mogu da zakljucim je da vrana vrani oci ne vadi, pa i ovi zastitise stetocine...Confused
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

canis aureus

mrwa22250 kaže:

Čestitke na odstrel' Bravo 2

kak'a te more livada spopala kad se kuruz mučeni sa muariku bori ... Selja

iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

veljko__

mrwa22250 kaže:

Cestitam Bravo 2
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

darkon
 Čestitke na uspešnom lovu.
Ja nažalost nemam dozvolu, iako sam stalno u lovu na srndaća i vepra, a lisice i šakali se namestaju samo tako, ali ne preostaje mi ništa drugo, sem da posmatram, snimam...
Posebna priča ove godine su kune belice, kojih kod mene uvek ima, ali nikada ih nije bilo u ovolikom broju. Pre par večeri jedna me pomešala sa nečim, pa punim trkom na mene, tek na 2 metra od mene kao "pod ručnu" okrete.

Evo jedan snimak prilikom obilaska.

http://www.youtub...6gxCn1aqxY

ssekir75
 pa što koj vrag ne pišu dozvolu na štetočine? bar tog "blaga" imamo za izvoz

mrwa22250

ssekir75 kaže:
pa što koj vrag ne pišu dozvolu na štetočine? bar tog "blaga" imamo za izvoz
stari izgovor-ko zna sta ce tu sve da se lovi.dajte ljudima dozvole pa kontrolisite!Lisica

ssekir75
 iskren da budem, pre bi reko da je u pitanju drugi stari izgovor.

- gde je divljac?
-pojele stetocine... Njanjanja

DakiNS
 Samo ne pali taj odgovor jer LU su dobila lovišta na GAZDOVANJE što ne znači samo izlov, nego i zaštita i unošenje divljačiLovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lovac Stari
 img20.imageshack.us/img20/1516/hurokrokabeszurni1.jpg
Fotografija iz Madjarske.
Spasla se sajle, napravila stetu ali na kraju platila ceh.
Dobar pogled.

mrwa22250
 kada bi samo mesari znali koliko im lije pojedu mesa ne bi se ustrucavali da tu i tamo odstrele kojuika

ssekir75
 ma problem je sto se bune ako pucas, plasis "nesto konkretno".

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,708,736 posete www.srbijalov.com