Hunter forever kaže:
Hvala na komplimentu. Jesam izvodio sam ga , poceo je da markira sa 7 meseci i desetak dana. Za 6 dana puni 9 meseci Sad sam malo prestao da ga izvodim zbog reprodukcije divljaci Sto se tice Aresa od njega si napravio pravu azdaju , secam se kad si se raspitivao na forumu da li da ga uzmes ili ne i mislim da se nisi pokajao Pozdrav Nenade
ufff,sada jesam zadovoljan,ali je bilo mnogo kajanja i nerviranja! i to bas mnogo nerviranja jer je u svemu kasnio za nekih 3-4 meseca,koliko je imao kada sam ga uzeo! da samo znas koliko sam sati proveo na terenu,a on nikako da proradi! dodje sezona lova ker od oko godinu ipo dana,a ne zna nista u lovu i pored toliko provedenog vremena! ali sad je proradio i srce mi je puno1 markira sve sto nadje,fazana,jarebicu,prepelicu,kornjace i jezeve zeca jos uvek nije nasao na legalo,ali otprati trag kada naidje na njega! prepelicu mi malo traljavo markira,jer voli malo duze da drzi marku,pa se ona izvoce pa ga to zbuni kada je nema! do duse mozda to i nisu bile marke na prepelicu,vec na nesto sto se ranije izvuklo da prodje jedno mesec-dva pa cemo da krenemo sa obukom na prepelicu pozdrav
Ja sam bio pored sudije kad je ocenjivao tog psa i citiram njegove reci :
pas ima kratku zdepastu glavu i da je njuska vidno kraca u odnosu na drugi deo glave a trebalo bi da budu iste duzine i izrazito tanak rep sto je mana.
to su doslovce sudijine reci
Evo i mene da se javim,danas je u moje dvoriste stigla nova nad,inace cerka mog Belog.Nadam se da ce biti osnov mog daljeg odgoja i rada s poenterima..!
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.