Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Evodija
 Šta je bilo SVINJAR,mislio si da sam ja naivan pa ćeš ti da mi zavrneš Cenzurisano.
Aktivirao si BUMBARA I ŽDREPCA iz "VOJVOANSKOG LONCA". da rade.
Bez obzira što ste aktivirali razne "fazaneriste", ono što te interesuje ne možeš da saznaš do petka.
Sa budalama si se uortačio,(tako si ih nekad zvao).
Pošaljimi INSpEKtorku da me proveri i sasluša ,(nemoj preko inđije)
Y.be te slika na mojoj terasi, kad si video ko je bio.ROFLROFL ROFL
Žao ti je što nisu bili kod Škare u Slankamenu, pa da dođeš pod prozor i moliš da te puste. Znaš da mene nebi namolio.HaHaHa
Lalu sam odlikovao orasnicama i kitnikesom (stručna služba ih više nevoli)iveli 3
DŽABE STE KREČILI - ujutro se vidimo na Kafa u LSV, kad dođe i Precednik pažIN.Odobreno

Lala
 Kitnikez je za medalju, života mi, a orasnice ne smem ni da probam, moja gospoJa tvrdi da su fenomenalne, a ja moram da joj verujem na reč, kaže mi da slobodno mogu da odem kad god hoću u takav lov gde je odstrel orasnica, i da bez problema odstrel donesem kući!!!HaHaHa
Evodija, ponesi malo i u LSV tvojih 'odlikovanja', možda su željni da probaju, i da ocene komisijski? Pa uz kaficu malo slatkiša, umesto ratluka, počasti ljude, sevap je, trudili su se... Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Evodija
 Probali su Lalo, probali.........
Jaooo

Evodija
 Sad voledu Margitskog zeca (na kupusu)HaHaHa

ficha007
 Najžalosnije je što su gospoda iz LSV, kako čujem, potrošila verovatno pola svoga radnog vremena isleđujući gde je to ekipa sa foruma bila i kod koga, a planska dokumenta nisu uradili za pola lovišta, lovišta po Vojvodini prazna, zeca nema...itd.

O odgovorima na Sremčeva pitanja ne želim ni da polemišem. Sramota je da se nisu udostojili da bar nešto napišu, jer se zna da je on delegat u Skupštini LSV-a.

Toliko se pozivati na zakone, njihovu primenu a ovamo ga na sve načine kršiti da je to strašno...

Da rezimiram: brinite se gospodo iz LSV oko pametnijih stvari jer imate pune ruke posla, a manite se ćorava posla i glumljenja žandara i žbireva.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Evodija
 g.PAŽINE, izvinjavam se što kasnim, (nosio sam teči lek) ali ti si još tu.
Dali je ovaj moj "dojavnik" (imenjak ti) još kod vas.
Kažu otišao je u LSV da uči.Confused
Ako je LSV LOVAČKI SAVEZ VOJVODINE, onda kod "Zelenka" uči za BUMBARA.
Ako je LSV Liga Socijaldemokrata Vojvodine, ondak kod Čanka uči za KUVARA.
Pa zato mislim dali je kod vas ili tamo.
Jesul te informisali , naseli na "lažnu dojavu o bombi"

Ala se Kuvar obradovao. Kažu mi da je plakao od sreće, kao na proslavi (90 god.LSV), kada je video bivše predsednike još žive.
Šelmića posebno nosi u srcu (neznam zašto)Jaooo
A šta kaže mali bumbar iz VL DOO,srediću ja Krčedin,Evodiju posebno. Mlad,nezna šta je evodija (nije slušao kad sam vas učio) na evodiju idu pčele, a bumbari otimaju gotov med iz košnica (pardon udruženja).
Jeste li čuli nema više metle. NE, NE NEMA sigurno.Ovi koriste "KIRBY". Tako kažu, iza njega ne ostaju ni đubre, ni muve,ni smrad. Baš ništa. Da se niste štogod zabrinuli ??????????
A ovaj Sremac,kolko ima pitanja. Neka to pošalje Predsedniku Skupštine LSV, da ima vremena do Oktobra, da spremi odgovor.Da nekaže,kratak rok. Vama je uvek kratak.Oćel biti bar u oktobru???
Mislim neka radna Skupština . Šta mi radiStari KUPUS AGA.
Evo podne će,ajd zdravo Precedniče!
U KRČEDINU PROVERENO- MIN NJET.HaHaHaNovine

Lala
 Razmišljam kako da reagujem, posle ove navlakuše, koja je izazvala pometnju i skoro vanredno stanje kod nekih u savezu, a bogme i u ćerki firmi renomiranog sastava! Neplanirana navlakuša je vrlo uspela pre svega verovatno zahvaljujući našem prijatelju lovočuvaru bez kompasa, u jednom podunavskom lovištu, kojem se ovim putem zahvaljujem na svesrdnoj pomoći, što mu sigurno nećemo zaboraviti u budućem radu! Zahvaljući svom trudu u pogrešnom dojavljivanju dotični je čak ušao i u krug kandidata za administratora Srbijalov, jer odavno niko nije tako nasankao nekog! Majstore, ti si moj idol! Verujem da će i Kuvar umeti da prepozna tvoje kvalitete i zasluge! Grin
Gospodi koja su juče nervozno okretala brojeve na telefonu i cimala ljude, sve pokušavajući da nadju mrlju jednoj grupi lovaca, poručujem da dobro pogledaju ko je šta potpisivao, i šta su čije obaveze, da se ne bi sutra našli u nebranom groždju. Sve sam čuo u roku od par sati, curi to na sve strane, tako da više nemam nikakvu dilemu! Stojim na raspolaganju za sve što nekom nije jasno, a naročito onima koji su požurili da se obraduju kako su Lali ili ostalima našli/namestili neki greh, pored svih njihovih grehova?! Pa zar neko stvarno misli da sam ja toliko blesav? Zar me neko stvarno tako uvredljivo NISKO DRŽI? 'Alo, bre?!? Hmmm Pa stvarno ili se neko nije dovoljno otreznio od silnih praznika, ili grešan misli da će preko Lalinih ledja ili preko Srbijalov da ubode neke poene kod stvarnih ili nabedjenih lovačkih veličina?!?
Uz dužno poštovanje, gospodi koja se uzvrpoljila ovom prilikom i napravila buru u čaši vode, čestitam Srpsku Novu godinu i obećavam da ću se zbog ovog što su pokušali da urade, potruditi da im slatko načestitam svaki budući praznik, sa akcentom na 8. mart, a sve u želji da medjuljudske odnose razvijamo i dalje, u čemu su oni povukli prvi potez! Dekoracije ima, ne treba da brinu!
Bye

Cadara
 Ja ništa ovde ne razumem, ali da pokušam, ekipa Srbijalov je prvo navukla ''lovočuvara'' saradnika i jataka, da će ići u lov negde, saradnik i jatak javlja glavnom štabu o svojim saznanjima, glavni štab verujući u informaciju pokušava da organizuje neku vrstu sačekuše i presretanja ekipe sa ciljem nalaženja neke greške u sistemu organizacije lova i time ocrni ekipu ne znajući da je sve nameštaljka?

DakiNS

Cadara kaže:
Ja ništa ovde ne razumem, ali da pokušam, ekipa Srbijalov je prvo navukla ''lovočuvara'' saradnika i jataka, da će ići u lov negde, saradnik i jatak javlja glavnom štabu o svojim saznanjima, glavni štab verujući u informaciju pokušava da organizuje neku vrstu sačekuše i presretanja ekipe sa ciljem nalaženja neke greške u sistemu organizacije lova i time ocrni ekipu ne znajući da je sve nameštaljka?

Ili pošteni i dobroorganizovani lovci su nepoželjni u pašaluku LoSoVaJelenujem teHaHaHa

Da li sam na ovom forumu pročitao onu pesmicu :

Pule malo u lovstvo zalutalo!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

Cadara kaže:
Ja ništa ovde ne razumem, ali da pokušam, ekipa Srbijalov je prvo navukla ''lovočuvara''...

Kolega, ekipa Srbijalov nije nikog 'navukla' (mada možda nije loša ideja, da počnemo sa tom gerilskom metodom rada, ovi kako su 'brzi na obaraču' upecaće se odmah Grin), nego se ostali učesnici (njih nekoliko) izgleda navukli sami, a da mi sa Srbijalov nismo ni znali u prvi mah, o čemu se radi - svako od onih koji su se 'navukli' se kanda rukovodio svojom vlastitom fikcijom, pa izgleda bez provere reagovao i širio dalje, dok ubrzo nije došlo do nas (cure im informacije na sve strane), tako da sve nismo verovali da neko može da iskonstruiše takvu sliku, i da požuri sa priglupim pokušajem da nam napakuje ne znam ni ja šta, pa su preforsirali, i eto!
Sve dušebrižnici, nisam ni znao da je moje kretanje i kretanje mojih kolega i drugara toliko interesantno, iako nismo ni na kakvim funkcijama!?
Baš mi jedan advokat danas nešto nabacio na temu ugrožavanja privatnosti, i prikupljanja podataka o privatnim licima, kaže da je to ozbiljno krivično delo, pomenuo je i lažne optužbe ili lažno prijavljivanje, ali ja ipak ne idem tako daleko u razmišljanju (za sada).

Koliko puta sam napisao već, da niko ne treba da potcenjuje forumaše, ali džaba, opet se zaleću, pa posle djavo bude kriv kad ispadnu smešni.

zoranp
 Znaju "bećari" da se raspituju za našu dozvolu, a za onih nekoliko stotina od čika Piškaća, još ni jedne zucnuli nisu??!!...e MOJI LOSOVI Grin

I ČIKA PAŽIN JOŠ JEDNOM POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE!!Bravo 2Odobreno
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavaplana
 LSv je bolje da nastimuje kako su potrosili one silne milione iz kase nego sto se bavi sacekusama po lovistu!!

Posto ste se drznuli da na bezobrazan i podmukao nacin pokusate da pojedincima sa ovog foruma napravite igranku sledi povratna loptica !!!
Ako mislite da ste nedodirljivi i da Vama niko ne moze nista videce te u narednom periodu kad krene da se ceslja i Vase poslovanje i cerke firme !!

Bezobrazno ponasanje pojedinaca je dovelo do toga da ste se malo zaigrali!!!

Red je da Vam se pomogne i vise nego LSS!!!!!

Evodija
 LALO,prvo, yebali te tvoji serveri.
Drugo: DOK SMO MI VEČERALI, lovočuvar MILAN GUBA,ŠETAO SE OKO KAFANE, ČEKAJUĆI DA KRENEMO U KRIVOLOV. POŠTO TOGA NIJE BILO, ON JE IZVESTIO Kuvar -a. KOJI JE NAREDIO HITNU ISTRAGU.
INAČE DA ZNAŠ KADA GUBU ZAUSTAVI SAOBRAĆAJNA POLICIJA, U NEREGISTROVANOM AUTOMOBILU - ON IH LEGITIMIŠE I HOĆE DA IH PRIVEDE, PA POSLE PREDSEDNIK LU VADI TRNJE IZ ...
ON JE NAPRAVIO UZBUNU U LSV. I NARAVNO VL DOO.
U POSLEDNJE VREME PUNO VREMENA PROVODI U LSV KOD Kuvar

Da nije tom GUBI pravo ime ČAK NORISHaHaHa

DakiNS
 Znači puškaranje, Neko bi da puši a neki da ih ...........

čisto da ih ne zaborave.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Evodija
 Pošto moj lovočuvar,obavlja kako kaže 5 (pet) funkcija u LU i to:
Predsednik LU;
Zamenik Predsednika LU;
Sekretar LU;
Lovočuvar i
Zapisničar, kako sam rekao za bednu platu, i ganuo ga,HAJDE da ga PROGLASIMO ZA NOVAKA OKOVIĆA. I on je NO-1. može on da bude i NOLE, što da ne.Dragoljupe

Lala
 Koliko sam čuo, neki ljudi su pokazali prilično interesovanje za brojeve naših lovnih karata, valjda misle da je neko od nas išao u lov bez lovne karte?!? Aman, pobogu, pa jel vi to razmišljate po svojim kriterijumima?!? Ili neko hoće da po brojevima lovnih karata možda neovlašćeno dodje do privatnih (ličnih) podataka o vlasnicima lovnih karata?!? To je malo zabranjeno zakonom, da se ne bi neko zaigrao još dublje!No no no
Stvarno izgleda da nekom padaju na um sulude ideje - džaba se nadate, svi brojevi lovnih karata su na mestu, i svi su uredno upisani u dozvolu, video ja kod stručnog pratioca.
Više sreće neki drugi put, a što se mene tiče, ne morate džaba traćiti svoje dragoceno vreme na istraživanje nepostojećih mojih grehova; upotrebite vreme na pametnije stvari, a svoje 'dojavljivače' malo naučite pameti, jer ste ovim svojim postupkom samo sebi naneli dodatnu štetu.

Evodija
 Kuvar-e oćeš opet, kada se sretneš sa Grboom, da mu kažeš : Ala te yebu ovi na forumu?
Znači čitaš bećaru ČITAAAŠ.
Čita još neko.HaHaHa

Evodija
 Mapetovci-ci Onaj "funkcioner", mog LU, sa kojim se tajno sastajete u Žarkovcima, Gložanu,......(nosi štrikanu kapu sa dve gombice) pa me ogovarate,seća te se.NJega odvedu u rubni deo našeg lovišta,koji se zove "Jakšić Do i Ogrizovića Rupa". Kada se vrati kući on priča "Vodio me Miško Fabri u gostinski lov". On je Grbi prvopretpostavljeniDragoljupe

Lala

Evodija kaže:
LALO,prvo, yebali te tvoji serveri.
Drugo: DOK SMO MI VEČERALI, lovočuvar MILAN GUBA,ŠETAO SE OKO KAFANE, ČEKAJUĆI DA KRENEMO U KRIVOLOV. POŠTO TOGA NIJE BILO, ON JE IZVESTIO Kuvar -a. KOJI JE NAREDIO HITNU ISTRAGU.

Evodija, nisu moji serveri, na žalost, a i ja sam sinoć hteo m*da da izjedem što nije radio sajt, baš u nezgodnom momentu.
Nego, jel ti to Evodija hoćeš da kažeš da je nas neko pratio i špijunirao? Opaaa... HaHaHa
Pa čime se to bave naši istaknuti lovni radnici, i licencirana lica? Pa zar se tako provede neko ko dodje privatno u goste u Krčedin? A ja bio ubedjen da su Krčedinci dobri domaćini, tako sam čuo mnogo puta! Pa jel vaš predsednik LU znao za to što se dešavalo, ili je lovočuvareva komunikacija sa drugima išla mimo predsednika?
Kanda je taj koji nas a priori sumnjičio za krivolov, mnogo neki savestan lovočuvar, svako ko prodje kroz Krčedni, automatski sumnjiv?
Da nije to bilo mmožda slično ovome:
[movie=youtube]LFF1cBDqNoA[/movie]

Lovac Stari

Cadara kaže:
Ja ništa ovde ne razumem, ali da pokušam, ekipa Srbijalov je prvo navukla ''lovočuvara''

Valjda su ga prvo svukli, a ovo navedeno navlacenje, mnogoi ih je bilo, sigurno su cekali na red;).
Dobar pogled.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 28
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,240,239 posete www.srbijalov.com