Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Cadara
 Sad vi mene još od prvog vagona, figurativno navlačenje je u pitanju, al ja opet ništa baš nisam razumeo šta se desilo u Krčedinu, nekog navlačenja je bilo koliko vidim. Još da povatam ko je Kuvar, ko je Mapetovci, ko će ići u Zatvor... mlogo ste zamrsili kao španska serija...

Evodija
 E pa jbg Cadara, ako ne znaš posle 220 upisa na forumu ko je Kuvar na forumu kako drugo da ti objasnim.
To je slovo A Azbuke i Abecede Srbijalov.
Jedva sam Grbi objasnio

Evodija
 MILANEEEE VRATISEEE, SVE ti je OPROŠTENO.
tRI DANA TE NEMA U LOVAČKOM DOMU NA Kafa PARDON RADNOM MESTU. ROFLROFLROFL
Ako neko vidi (u Jovana orđevića) licenciranog lovočuvara, neka ga pošalje na radno mesto (treba Mića da se radi), nemoj samo da viriš u Srbijalov
Ala si GADAFIJU,napravio njaku. Neznam? kad se sretnete???Diskusija

Evodija
 PREDSEDNIČE LSV!!!
Moraću pismeno da se obratim,mom preCedniku LU, tebi, kao Predsedniku LSS.
Da tražim ZAŠTITU.
Moj lovočuvar, i Tvoji "jurišnici", pokušali su da ME OSRAMOTE, i da mi svojim lažima naprave veliki belaj.
Ja neznam nikog od lovaca u Vojvodini da ide bez dozvole u lov.
Bio si preCedniče u Krčedinu,znaš kakav je doček. Mastan.
Pa što nebi i ja svoje prijatelje dočekao dostojanstveno, ugostio ih
i "odlikovao" , makar "orasnicama" i "kinikesom"
Pa ti kad god se sretneš sa advokatom iz B. P. Sela ODLIKUJEŠ ga.
Ala ću vam CenzurisanoCenzurisanoCenzurisanoCenzurisanoCenzurisanoSmean

slavaplana
 Sexa ce biti samo polako da se zaduzeno vrati sa kamatom

Lala
 Lepu ulogu su izgleda hteli da za sebe uzmu neki pojedinci iz LSV, firme VL, i kanda neki iz Krčedina. Svaka čast,ako je tako!

Jel ja posle ovog propalog cirkusa treba da shvatim to kao poruku, da u Krčedin ili okolna mesta gde je upravnik lovišta 'ona firma' nisam dobrodošao ni privatno, a kamoli u lov, makar bio i komercijalni ili gostinski? Da se moj odlazak na ručak negde privatno, tretira kao mogući pokušaj krivolova, da se pratim i uhodim? Jel ja sad treba da shvatim da MOJ SAVEZ (pojedinci u njemu), ili lokalni lovočuvari, čine sve, kako bi mi napakovali nešto? Jel to doprinosi ugledu saveza? Hoćete tako da uspete da zadržite lovačko članstvo? Hoće li neki iz čuvene firme Vojvodjanski lovac na ovaj način i posle ovoga stvoriti sebi imidž uspešnih upravnika lovišta? Čini mi se da će vas obožavati mnogi lovci, posle ovakve blamaže! Kamo lepe sreće da su vam svi lovci kao Lala i ostali forumaši, koji su uspeli da javno kažu rečenicu 'CAR JE GO!!!', a da pri tom ostanu neokaljani. Ili sam ja u stvari sve ovo samo umislio?

Umesto da ozbiljno razmislite o svemu što smo govorili, vi se, moguće, bavite prizemnim pokušajima diskreditacije onih koji iznose svoje mišljenje, kritike i predloge za boljitak?

Sram vas bilo sve one, ako su sebi dali za pravo da uopšte posumnjaju u urednost mog odlaska u lov, da unapred sude i presudjuju, da uhode i špijuniraju, da dojavljuju lažne info, da gore od želje da nekom 'nameste', pa na kraju upssss... kanda 'namestili' sami sebi? Glupo do panja, glupo i nesuvislo!
Jel to posao onih koje lovci plaćaju, od lovočuvara do čelnika saveza? Da li lovočuvari treba da obilaze vikendice i kuće, ili lovište? Jesam li ja to možda od strane nekog pametnjakovića proglašen za SUMNJIVO LICE, nušićevci jedni?!?!

Evo, koliko već prvom prilikom, razmišljam da odem kod Evodije, ili nekog drugog, i da sedim ceo dan na terasi sa praznom puškom u futroli, da pijuckam kafu i kiselu, i da pevam uz gitaru onu pesmu sa stihovima 'lovio sam šarane...' pa nek se skupljaju sumnjičavi i nek čekaju da vide da li ću da krenem u krivolov! Grin
Kanda im neće biti prvi put da zalud gube vreme!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Sta si ti kog djavola i trazio u lovu???

Imas forum pa se tamo izivljavaj?????

Pusti lov i LSv nekom drugom!!!!

Ljudi imaju muku kako da upakuju ogromne rashode u zavsni racun a ti se uhvatio lova!!!

Gedza66
 E, kamo sreće da su svi krivolovci nalik Rančeru, Slavaplani, Indjijancu, Dakiju, Sremcu, Lali!!!

Svedok sam da je tim ljudima odstrel divljači 5% interesovanja za lov. Ostalih 95% je druženje, druženje i druženje sa nenormalnom zajebancijom (nažalost sa Lalom kao žrtvom).

Ubili se ja i oša da im priuštimo pucanje i odstrel kad su bili gosti LU iz Vlasotinca. Planirali, organizovali pogoniče ali sutradan izjutru sve nam se to izjalovilo. Ljudima je bilo dovoljno samo da prošetaju lovištem i nadišu se čistog planinskog vazduha. Kažem u šali a onako ozbiljan: drugari, sutradan u lovu gosti mogu pucati i na srneću divljač, kad Lala kao oparen: "Cenzurisanoa.u se mame svakom ko digne pušku a kamoli puca". Pa Daki čak nije hteo da odstreli divljeg vepra koji mu je izašao i stao na 10 metara. Pitam ga: Daki, možeš pričati šta hoćeš ali reci mi zašto ga nisi upucao? Dobijam odgovor: Gedžo, nisam prešao 400 kilometara da bi odstrelio vepra, već da se upoznamo i družimo a ako mi je do odstrela i mesa ja to imam na 40 kilometara od Novog Sada-nisam ga odstrelio jer će veća zajebancija biti ako promašim. Zaista je tako bilo.

Žalosno je da se upravnik lovišta LU iz Krčedina bavi ovakvim stvarima!!!

Upravniče LU iz Krčedna, trebali ste se pridružiti ovim ljudima. Verujem da biste imali prilike da nešto i naučite i zato pokušajte da se u budućem periodu učite na svojim greškama.

Ha, ha, ha.... ne bi me iznenadilo i da su ostali državni organi bili na 200 metara od Evodijine terase. Pa trebalo je sprečiti "unutrašnje neprijatelje sa spoljnim uticajem".

Drago mi je, da je bar neko "zaradio" platu na ovom slučaju!!! Dobro vece
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

slavaplana
 Od strane LSv je agazovana i jedna podmornica za nedaj boze!!!!Jaooo

Sremac75

Evodija kaže:
tRI DANA TE NEMA U LOVAČKOM DOMU .....

Da nije otišao do Austrije da se malo snima usput???Dragoljupe
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Lalo mani se razmišljanja, objašnjenje je jednostavno. Nadali su se da ćemo uraditi ono što bi oni uradili da su bili na našem mestu. Njihov mozak jednostavno ne može da shvati da ima i pravih lovaca i da nisu svi mesari.Dim
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 Znate šta je najveći problem da shvate te "lovačke veličine", da ima lovaca koji kad su gladni kupe nešto u trgovini i jedu, a nepate da imaju 100 kila kobasica od divljači, da se nađe za neke posebne goste, kumove, doktore, itd,itd...

...NEGO OĆE LI SE DOBRI NAŠ PREDSEDNIK PAŽIN OČITOVATI O IČEMU U OVOM NAŠEM NESRETNOM LOVSTVU...OOOOO PRESEDNIČEEEE, JAVIII SEEEEE!!!!Shock
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS

Sremac75 kaže:

Evodija kaže:
tRI DANA TE NEMA U LOVAČKOM DOMU .....

Da nije otišao do Austrije da se malo snima usput???Dragoljupe

A možda se i izgubio negde u Krčedinu, a baterija na mobilnom prazna. Još ćemo morati i organizovati hajku da ga nađemoHaHaHa

Evodija
 NE, NE , Daki. u Krčedinu se neće više izgubiti.
Ne izlazi iz NIVE , i ne silazi sa asfalta.
Razjebo je već auto - NEPALI.ROFL

Lala
 Slikari naivci, redom svi koji su se upetljali i upecali na priču i konstrukciju krčedinskog Čak Norisa!
Šta da se radi, nije njemu prvi put da se saplete na sopstvenu nogu! Kad se setim samo onih sjajnih video snimaka na YouTube, koje je brže-bolje ukljanjao, kad smo ih otkrili!!!HaHaHa

Jel to Valtazar Bogišić još pre više od jednog veka napisao: 'što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!'?
A napisao je još i: 'Ni svojim se pravom služit nemoš, tek drugom na štetu il' dosadu'...

Eeee majstori, majstori... 'Ajd sad lepo sapun i sundjer u ruke, pa se perite!

Indjijanac
 na zvaničnom sajtu LSV postavljen tekst dopisa LU članovima LSV da se izjasne do 01.02.2013 pismeno o osiguranju,lovačkom glasniku i radu DOO"Vojvodjanski Lovac"
http://www.lovack...odine.com/
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 možda je rok za izjašnjavanje isuviše kratak,to ipak nije stvar koju predsednici LU treba sami da odluče ,treba i lovci iz LU da se izjasne,mislim da treba ipak produžiti taj rok za izjašnjavanje za 01.03.2013
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

ficha007
 "...Pored toga Lovačkim udruženjima je, ovim načinom plaćanja članarine omogućeno da preko Vojvođanskog lovca d.o.o dobiju izrađen godišnji plan gazdovanja lovištem, projektnu dokumentaciju za konkurisanje za budžetska sredstva za razvoj lovstva a takođe će biti urađena I lovna osnova za svako Lovačko udruženje koje je dobilo lovište na gazdovanje.
Smatramo da bi u suprotnom ako bi se sve napred izneto plaćalo pojedinačno (svako Lovačko udruženje posebno) to iznosilo znatno skuplje..."

Naročito je ovo podebljano istinaROFL.

A ja bih da postavim pitanje - A zašto u opšte preko VL d.o.o da se rade planska i ostala dokumenta, da se ustanovljavaju lovišta po Srbiji?

Zbog čega je ta firma osnovana kada u LSV postoji Stručna služba koja te poslove treba da radi za platu?

To vam je posao gospodo iz LSV-a za koji ste uredno plaćeni!!!! Ili vam je malo 1.400 dinara po lovcu pa bi ste hteli još.

LSCS gro tih poslova obavlja za 300 dinara!!!!

Tamo ljudi rade za platu!!!!

A vama je do špijuniranja poštenih lovaca!!!!

Žbirevi i žandari!!!!

A dobar vam je onaj Aleksa Žunjić, sreski špijun zamaskiran u liku lovočuvaraROFL

Još samo da nauči da se orijentiše u prirodiROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS

Indjijanac kaže:
možda je rok za izjašnjavanje isuviše kratak,to ipak nije stvar koju predsednici LU treba sami da odluče ,treba i lovci iz LU da se izjasne,mislim da treba ipak produžiti taj rok za izjašnjavanje za 01.03.2013

Indjijanac staro je pravilo da kada hoćeš nešto da proguraš na mala vrata prvo praviš diverziju u vidu skretanja pažnje na nebitne stvari kao što su osiguranje (svako LU se može posebno osigurati po istoj ceni), Novine koje služe za pljuvanje po lovcima (ili kako SP tumači ožderavanje od alkohola ima čovek iskustva) koje ne izlaze po dogovoru. "Vojvođanski lonac" koliko znam skuplje radi planska dokumenta od recimo Srbijšuma, da bi se skrenula pažnja sa stvarne visine članskog doprinosa LoSoVima. Alo braćo nemojte mazati ljudima oči. Stavili ste nemoguće kratak rok da LU ne bi bila u prilici da sazovu skupštinu jer u svakom LU će se pronaći barem jedan dovoljno edukovan lovac da postavi prava pitanja i otvori oči učmalima. Kvarno je to što radite. Zabole vas za osiguranje i novine samo da se ne dira članski doprinos. Sve ovo što nabrojaste LSCS uradi za 300 dinara .Pa kako vas nije sramota bre. Što ne odgovorite javno na Jovićev dopis o vašim primanjima i rashodima koji čami mesecima u fioci, ukoliko ga ne baciste. Ne date dovoljno vremena da bi predsednici LU morali sami da donesu odluke i samim tim ih stavljate u džep jer će time prekršiti zakon , pa za svaki sledeći slučaj držite ih u džepu podsećajući ih na to. Koliko god sam imao poverenja u Pažina i polagao nadu u fer i pošen odnos prema lovcima i lovstvu sada sam uveren da sam pogrešio i to žestoko u proceni , da se debelo uhvatio u kolo., E netje da može, džaba snovi o predsednikovanju u LSS jer i i predsednik i podpresednik su imali čini mi se iste ambicije. Zalud seda kosa kada je dype u pitanju ono je izgleda uvek važnije od obraza i glave.Lovac 3

Lala
 Ja mislim da bi vojvodjanski lovci dobrovoljno trebali da usvoje i prihvate da se ovima plati minimum 5000 dinara, samo da ne šalju ono što nazivaju svojim glasilom! Grin
Uz to, da se dodatno plaća za ekipu iz ćerke firme još par hiljada, da im se nadje, ako usfali!

Da batalim zezanje...
Da li je ikako moguće ljudima utuviti u glavu, da su u dobrom delu LU u Vojvodini lov cele prošle sezone obavljali bez lovne osnove, sa planom gazdovanja koji je uradjen na osnovu čega? Nepostojeće lovne osnove za nova lovišta - dakle, nezakonit lov, koliko ja razumem!!!! Kome mogu da zahvale vojvodjanski lovci, za to što su dovedeni u takvu situaciju? Pa kome drugom nego svom savezu i ćerki firmi tog saveza, kojma su platili kroz članarinu da se SVI planski dokumenti urade!! Koliko puta misle da lovcima prodaju priču o lovnim osnovama, koje su inače najskuplje od planskih dokumenata, ali se rade samo JEDNOM U DESET GODINA, jer toliko važe!? Koliko puta misle da naplate jednu te istu lovnu osnovu?
Šta će se desiti sa novcem koji je prošle godine uplaćen za izradu planskih dokumenata, koji nisu uradjeni? Hoće li neko taj novac da vrati udruženjima, ili će nekom da porastu magareće uši?
Biće veselo...
U svakom slučaju, treba dobro proveriti koja je cena izrade planskih dokumenata (LPO i GPGL) na drugim mestima (JP, NP, druge firme, pojedinci, savezi...). A što se tiče dokumentacije za učešće na konkursu, potrebna je toliko jednostavna priprema i vrlo mali broj dokumentacije, koju uglavnom svako LU već ima u svojoj arhivi! Da ne misle ljudi da im neko drugi čini bog zna kakavu veliku uslugu!
Sve mi se čini, da dolazi vreme za sagledavanje posledica one prošlogodišnje odluke o visini i strukturi članarine od 1400 dinara, a koliko ja kapiram, nekom će se izgleda obiti o glavu ta nedovoljno promišljena odluka! Jesu li u LSV pomislili, da na ovaj način možda prosto guraju LU svoje članice, u naručje nekom drugom?
Uostalom, neka lovci priupitaju svoje delegate u skupštini LSV, kako su lane glasali (za ili protiv) onakve članarine.
Vojvodjanski lovci su uglavnom prošle godine platili traženih 1400 din., gundjali i plaćali, takav im je valjda mentalitet vojvodjanski (uredne platiše u svakom pogledu, poštuju 'vlast' i odluke i kad im nisu po volji, uglavnom se drže pravila, i poštuju datu reč), ali ne zaboravljaju. Mirno sačekaju momenat kad će doći njihovih 5 minuta, da povuku svoj potez, po svojoj volji. A mislim da vojvodjani najmanje VOLEDU da ih neko smatra budalama.

Neko ko nije u duši Sremac, Bačvan ili Banaćan, kanda teško može da razume ovo, pa se zaleti, i možda koristi mirnoću vojvodjana - dok može.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,209,683 posete www.srbijalov.com