Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
-ANUBIS-
 [xhide]Ma salim se ja malo za kalibar uglobalu to mene nezanima svestan sam ja mogucnosti svakog kalibra nego da nabacim malo onako cisto da mu dignem rejting kao I svaki lovac zaljubljen u svoje oruzije ok je to za gramazu upravu si 100% to je jos jedan problem kod ovog kalibra nema izbor zrna a soft point pravi dosta stete ali sta je tu je kupljen je pretezno za liju I radi svoj posao a ako se nekoj njenoj rodjaki nesvidja kako sam je "odradio" bundu neka se javi kod meneOdobreno [/xhide]

tomo vrbas
 Sve su to pracke 223r. je neprevazidjen za lisice,a ako neverujete slobodno me zovnite u goste na lisice i ja cu ga poneti da vam to i prezentujem!Grin

tomo vrbas

tomo vrbas kaže:
Sve su to pracke 223r. je neprevazidjen za lisice,a ako neverujete slobodno me zovnite u goste na lisice i ja cu ga poneti da vam to i prezentujem!Grin
I svaka cast kolege na odstrelima ja cu morati cekati ipak do zime da bi ih lovio!

Dalibor89
 Dobro jutro jutarnji izlazak je bio dosta uspesan, mislim da ce slike reci sve. ;) Polazak od kuce u 04:00, prva je vec dosla u 04:50.
imageshack.com/scaled/large/824/ft04.jpgUploaded with ImageShack.com
imageshack.com/scaled/large/197/dvf5.jpgUploaded with ImageShack.com
imageshack.com/scaled/large/690/k7r9.jpgUploaded with ImageShack.com
i poslednja sto je dosla, jos malo pa bi krenuo kuci. i samo dve sam promasio, ipak se nemoze sve odstreliti, mora se nesto i promasiti, jer nebi ostalo nista za kolege iz udruzenja.Grin Osmeh 2

Dalibor89
 Internet me nesto zeza pa nisam uspeo sve 4 lisice odjednom da postavim od jutarnjeg lova, pa sam morao naknadno da stavljam ovu poslednju sto je danas odstreljena. I to jos na slici sa mojim najmilijim cedom koji uspeva da odstreli.;)
imageshack.com/scaled/large/189/2t1t.jpgUploaded with ImageShack.com Osmeh 2

aca81
 Kolega nisam dobro razumeo Hmmm jesu li sve cetiri odstreljene u jednom izlasku !!!??? u svakom slucaju svaka cast Bravo 2
DOBAR POGLED

Dalibor89
 Dobro si razumeo;) sve 4 u jednom izlasku. Sta reci vabilice rade svoj posao. Naj efikasnije sto mi pomazu u toku lova na Liju.;)
imageshack.com/scaled/large/839/uecx.jpgUploaded with ImageShack.com iveli 3

DamirKS
 [img]img541.imageshack.us/img541/570/zsav.jpg

Uploaded with ImageShack.us[/img]
Odem jutros da napravim (skarabudzim) nesto nasta cu da sedim u toku izlazaka na predatore, prvenstveno na lisicu posto tu gde sam napravio tzv. sedeljku ima dosta rupa gde su kopale u potrazi za misevima, i tako se ja tu mlatim jedno 2 sata te cu ovako te onako, te da vidim ovaj kraj, te onaj, sidjem sa nje izbrojim jedno 50 koraka da vidim dokle bi trebao od prilike da vabim okrenem se pogledam ma nije nesto ali posluzice, posto je sedeljka na samom spicu bagrenove sume tako da ispred mene imam dve njive na kojima ima samo male stnjike i malo slame, a posle toga veliki potok koji sece dva brda, idealan teren vracam se kuci umoran, a sa druge strane srecan razmisljam sve sam sredio pusku imam, municiju takodje, napravio sam sedeljku, slobodnog vremena, jos mi samo treba dozvola i put pod noge. Sredim se na brzaka odem sto pre dobardan, dobardan, pitam da li mogu da dobijem dozvolu za lova na predatore, kad ono NE, a ja Besan . Kaze moze samo na d. svinje, grupe minimum 3 clana, pa ako se desi da uleti nesto od predatora moze da se odstreli. Pa dobro bre ljudi umesto da dozvoljavate nama mladima koji smo voljni i imamo preveliku zelju da idemo da smanjujemo broj predatora a povecavamo plemenite sitne divljaci, vi ste se uhvatili za d. svinje samo zato sto treba da se plati. Ma daj po meni cista glupost Sad
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

DamirKS
 Ljudi mozda sam malo Van teme , ali ne zamerite mi Smile

Neca92
 Ista situacija i kod mene, nije to nista cudno. Ne daju ni sad, ni zimi, odnosno nikad! Staaara prica... Imamo organozvane akcije 5-6 u toku godine (obicno Januar) i to je sve. Nije ni cudo sto su ljudi prinudjeni da idu u ''krivolov'' na cekanje na lisice i sakala... Confused
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

DamirKS
 Neco razumem sve oko plemenite divljaci treba dozvola i sve po propisu, ali u toj njivi gde cekam ima 10-15 rupa gde su kopale. Sigurno bi na kratak cijuk misa izletele puskomet. Nego eto im neka ih cuvaju posle lovci krvi. Za dve godine umesto kukurikanje petlova, cuce se lajanje lisica Angry

Dalibor89
 Dobro vece Evo i mene sa predvecernjeg izlasak na Liju, nije kao kod jutarnjeg izlaska ali ipak jedna je dosla. Osmeh 2
imageshack.com/scaled/large/713/6xcd.jpgUploaded with ImageShack.com Osmeh 2

mrwa22250

Dalibor89 kaže:
Dobro vece Evo i mene sa predvecernjeg izlasak na Liju, nije kao kod jutarnjeg izlaska ali ipak jedna je dosla. Osmeh 2
bravo kraljuBravo 2,tri u danu je majstorija,a pet u danu perverzija.nego da te pitam pretekne li ista plemenite divljaci za jesen ili su ove vase lije vegetarijanke.eto nasim "lovnim" radnicima ideje za lovni turizam;dragi gosti dodjite i pucajte 20 lisica po izlasku u nasim ovom divljaci prebogatim lovistima.BravoP.S. lepa puskica koji je kalibar u pitanju?
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Dalibor89

mrwa22250 kaže:

Dalibor89 kaže:
bravo kraljuBravo 2,tri u danu je majstorija,a pet u danu perverzija.nego da te pitam pretekne li ista plemenite divljaci za jesen ili su ove vase lije vegetarijanke.eto nasim "lovnim" radnicima ideje za lovni turizam;dragi gosti dodjite i pucajte 20 lisica po izlasku u nasim ovom divljaci prebogatim lovistima.BravoP.S. lepa puskica koji je kalibar u pitanju?

Za jedan izlazak sam odstrelio 4 sto se i vidi na slici od juce, a posle podne sam odstrelio jos jednu.Odobreno Karabin je Zastavin, 270 win ukrasen sa ovakvom optikom,http://sportsoptics.zeiss.com/hunting/en_de/riflescopes/duralyt-riflescopes.html ma haos od puskice. Osmeh 2

Macvanski lovac
 Svaka cast za lisice,mada bi bolje bilo da nemas sta da odstrelis ;) moram nesto da kazem,mozda gresim,ali,koliko ja poznajem zakon,nije dozvoljeno jednom istom lovcu da lovi i ujutru i uvece istog dana,opet kazem mozda gresim Confused inace i kod mene je ista situacija,nema sanse da dobijes dozvolu za stetocine cekanjem Angry nije da se pravim pametan,nego zbog "zelenih" Angry
Rodjen da budem lovac

tomo vrbas
 A gde to pise u zakonu da u istom danu nemozes ici dva puta u lov?

Macvanski lovac
 Kazem da nisam siguran,ali nekom logikom,ako u dozvoli pise npr. od 06-10h sigurno ti nece dati jos jednu dozvolu za taj dan popodne....ma nebitno,ako u vasim LD dozvoljavaju,treba tamaniti ove stetocine....kod mene je prosle jeseni primecen mnogo veci broj sakala u odnosu na prethodne godine,nista se po tom pitanju ne radi,a za koju godinu moze biti prekasno....
Rodjen da budem lovac

mrwa22250
 na mojoj dozvoli pise od 04h-21h tri dana petak,subota,nedelja.ne znam da postoji zakonsko ogranicenje narocito za predatore.to su verovatno izmislili upravnici lovista koji misle da im je to dedovinaSad
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

tomo vrbas
 Nama u dozvoli pise od 05h do 21h traje lov i dozvola nam traje 7dana!

Dalibor89
 Dobro jutro Danasnji izlazak slabije uspesan jer je odstreljena samo jedna, a jedna je ranjena pobegla.Jaooo
imageshack.com/scaled/large/600/cxxa.jpgUploaded with ImageShack.com

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,706,059 posete www.srbijalov.com