Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]Izbrisao sam neke upise od kolega sheytan-a i scorpion-a i zamolio bih vas da se ostane u mirnoj i tolerantnoj atmosveri, dosta je bilo svađa i prepirki na forumu ,ako se ovako nastavi tema ide pod ključ ,( prepirke nastavite na PP )ako i to ne bude dovoljno ide FIK Admin Power Hvala![/xhide]

sheytan
 Mogao si ovaj, najbitniji deo mog posta da ostaviš, a sada ću da ga naglasim, radi dobrobiti svih kojima je potreban savet, pomoć i sl.:

JA SAM SA OVOM TEMOM ZAVRŠIO, ZAHVALJUJUĆI POJEDINCIMA! KOME TREBA BILO KAKVA POMOĆ OKO POONJENJA, NEKA MI SE SLOBODNO OBRATI NA PP, RADO ĆU POMOĆI! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Scorpion Hunter
 Nemam nista protiv Sheytanovih upisa niti sam neki njegov upis omalovazavao niti bilo sta drugo...
Cim sam napisao moj upis Sheytan se momentalno Cenzurisano po njemu jos se ljutiFrown
Necu da diram vise temu na kojoj ti dominiras niti cu je citati prodaj maglu nekom drugom nemoj meni jer vec 10 godina punim municiju... Ajd cao Kiss

Sniper Hunter
 Scorpion neznam šta je bilo napisano pre cenzurisanja u tvome upisu,samo jedno da ti kazem ,kolegu šejtana poznajem lično i znam koliko se razume u punjenje,i sa njegovim odlaskom samo gubi ova tema o punjenju,prema tome bih te zamolio jos jednom da smiriš strasti,nije bitno ko koliko puni godina ,a samo da ti napomenem da je šejtan punio sa LEE presom pre 10 ako ne i vise godina,nije te niko omalovažavao u upisima koliko ja vidim,samo ste prgavi obojica.
Njegovi upisi su stručni i poučni,i iz njih se moze dosta naučiti ,preporučio bih ti da ih pročitaš,bice ti od koristi.

Scorpion Hunter

Sniper Hunter kaže:
Scorpion neznam sta je bilo napisano pre cenzurisanja u tvome upisu,samo jedno da ti kazem ,kolegu sejtana poznajem licno i znam koliko se razume u punjenje,i sa njegovim odlaskom samo gubi ova tema o punjenju,prema tome bih te zamolio jos jednom da smiris strasti,nije bitno ko koliko puni godina ,a samo da ti napomenem da je sejtan punio sa LEE presom pre 10 ako ne i vise godina,nije te niko omalovazavao u upisima koliko ja vidim,samo ste prgavi obojica.
Njegovi upisi su strucni i poucni,i iz njih se moze dosta nauciti ,preporucio bih ti da ih procitas ,bice ti od koristi.

Napisao sam da imam Zlatibor barut starije proizvodnje sa kojim trenutno punim, na kome pise da ide 2g baruta za 32g sacme kruzno zatvaranje kalibar 12/70 i da bi sa njim Keltova merica bila sasvim OK.
Sheytan upisuje da nisam u pravu i da lupam gluposti treba zbog njega da mi se neko smeje ovu temu citaju 2479 clanova portala i ko zna koliko gostiju...
Ima tog starog Zlatiborca koji ide i preko 2g za kruzno zatvaranje 32-34g sacme ali ocigledno Sheytan nije koristio ili nije video ili jeste ali izdize sebe tako sto omalovazava nekog drugog kad nesto napise. Rekoh necu da pisem vise nista na ovoj temi neka izvoli pa neka se dokazuje Bye

vlada lovac
 Scorpionu tebra, nemo' da si na kraj srca, znas i sam kakav je Sheky saljivdzija, evo kazem da si u pravu za taj stari Zlatiborac, punio sam i ja u to vreme, tacno je da je za takvo zatvaranje i tu gramazu na kutiji stajala preporuka od 1,95-2,05g za cal. 12 pa nekoliko godina kasnije (95/96)od 1,65-1,75g a danas vec druga prica
Cao poljubac

Scorpion Hunter

vlada lovac kaže:
Scorpionu tebra, nemo' da si na kraj srca, znas i sam kakav je Sheky saljivdzija, evo kazem da si u pravu za taj stari Zlatiborac, punio sam i ja u to vreme, tacno je da je za takvo zatvaranje i tu gramazu na kutiji stajala preporuka od 1,95-2,05g za cal. 12 pa nekoliko godina kasnije (95/96)od 1,65-1,75g a danas vec druga prica
Cao poljubac

Tako je druze B) nemam sta da dodam. Nisam na kraj srca ne go me pogadja kad neko porice nesto zasta znam da sam 100% u pravu. iveli 3

kelt
 ma u pravu si ti scorpion, ali i nista od onog sto je sheki napisao nije neistina. i ja sam malko ljut na tebe zbog onog komentara na temi ejektori, ali razumecu da si bio samo malo brzoplet i da nisi provalio da me zezaju.
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Scorpion Hunter

kelt kaže:
ma u pravu si ti scorpion, ali i nista od onog sto je sheki napisao nije neistina. i ja sam malko ljut na tebe zbog onog komentara na temi ejektori, ali razumecu da si bio samo malo brzoplet i da nisi provalio da me zezaju.

Druze ne uzimaj taj upis za zlo. Nisam znao da se salite. Lako vam je svi se medjusobno poznajete i medjusobno druzite mnogo vam je lakse da ostvarite drugarski i prijateljski kontatk na forumu nego meni jer svega nekoliko ljudi poznajem sa ovog protala.
Na isti nacin je na mojoj puski stradao izvlakac zato sam tamo tako i napisao...
Nista zlonamerno iveli 3

Sniper Hunter

Scorpion Hunter kaže:

kelt kaže:

Druze ne uzimaj taj upis za zlo. Nisam znao da se salite. Lako vam je svi se medjusobno poznajete i medjusobno druzite mnogo vam je lakse da ostvarite drugarski i prijateljski kontatk na forumu nego meni jer svega nekoliko ljudi poznajem sa ovog protala.
Na isti nacin je na mojoj puski stradao izvlakac zato sam tamo tako i napisao...
Nista zlonamerno iveli 3

Kolega samo da ti kažem nešto u vezi druženja nikoga pre pristupanja ovome forumu nisam poznavao ,sem jednog Čoveka kolegu Lovca Starog ,a sada sam srećan što sam upoznao mnoge ljude sa foruma i stekao mislim dosta pravih prijatelja ,neke mogu reći i za ceo život,tako da ti nije potrebno da unapred poznaješ ljude sa kojima pišeš i komuniciraš ,cilj je da upoznaš nove ljude i stekneš nova prijateljstva ,ne samo na forumu nego i u životu ,zato i pozivam na toleranciju ,jer nikada neznaš gde se ukrste putevi Gospodnji ,a bogat si kada u svakom selu imaš kućuStari

Odoh u off topic izvinjavam se svimaiveli

kelt
 eee tooo bata SniperB)iveli 3 samo opusteno i iskreno prijateljstvo iznad svegaiveli 3
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

I Jevtic

kelt kaže:
eee tooo bata SniperB)iveli 3 samo opusteno i iskreno prijateljstvo iznad svegaiveli 3

ma sta bre prijateljstvo negovorimo uopste ma ja se i ti uopste i ne poznajemo i od sad negovorimo a pusku si coveku pokvario ha ha ha haROFLROFLROFL
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

kelt
 alo ti majstore Palica vodi racuna!B)

Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Podunavac

sjeftic kaže:

kelt kaže:

ma sta bre prijateljstvo negovorimo uopste ma ja se i ti uopste i ne poznajemo i od sad negovorimo a pusku si coveku pokvario ha ha ha haROFLROFLROFL

Vidi ko se javlja! Sram može da te bude! Pa ti si mom pobratimu ručicu zatvarača odlomio sa karabina. Kad nisu čoveku oči ispale. Mislio sam da će srčka da ga strefi.ROFLHaHaHaLisica
Tri prsta 2Kolce

I Jevtic

Podunavac kaže:

sjeftic kaže:

kelt kaže:

Vidi ko se javlja! Sram može da te bude! Pa ti si mom pobratimu ručicu zatvarača odlomio sa karabina. Kad nisu čoveku oči ispale. Mislio sam da će srčka da ga strefi.ROFLHaHaHaLisica

slab ovaj super lepak ja mislio da ce da drzi kad ono otpade ali nista se ne sekiraj sad imam opasan lepak a i sto ce mu rucica kad od m70 pravim poluautomat to je zastava stavila bezveze koi ce mu djavo to je visakIzvolte
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

kelt
 kad od m70 pravim poluautomat to je zastava stavila bezveze koi ce mu djavo to je visakIzvolte samo jedan feder pozadi i rokaj miskoHaHaHa
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Zex
 Sniperu jel imas mozda na prodaju sacmu precnika 5.8mm?
Tri prstaHarmonikaiveli

Sniper Hunter
 [xhide]Nemam kolega na prodaju,a pogotovu tako krupnu sačmu,krupnija od 3mm ne može da se lije sa ovakvom mašinom kao moja ,a i ako ispadne krupnija dosta je nepravilna i ja takvu vraćam ponovo na pretapanje . [/xhide]

Zex
 OK,hvalaB)
Tri prstaHarmonikaiveli

AcaNik
 kal.20
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/P1010004f.jpg
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,645,330 posete www.srbijalov.com