Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
Browningbar
 Moja mlada nada, 4,5m stara! markafazan
Pravo u centar!
srbijalov

laki
 marka http://www.youtub...p5Yq-jeSEw

laki
 marka

http://www.youtub...mp;list=UL

duskodugousko
 Danas sam rešio da promenim malo tip lovišta i umesto uobičajenih brda i šumaraka ispresecanih livadama, opredelio sam se za ravnicu uz reku Ljig. Bio je to jedan od boljih lovova u kojima sam učestvovao. Cela grupa je bila namirena, psi su fenomenalno radili, a raduje i činjenica da smo pokrenuli oko 40 koka. Lukavi petlovi krili su se uz samu obalu a jedan matorac je toliko prepreden bio da se zavukao pod nepristupačnu obalu neposredno uz vodu. Del je bukvalno skočio sa visine od 3m u vodu da bi doplivao do obale i markirao petla. Agonija je trajala dobrih 10m minuta, jer pevac svestan opasnosti koja mu pretti nije hteo da se pomeri ni za pedalj kao ni pas koji ga je držao u marci. Morali smo da prelazimo reku kako bi nekako imali psa i petla u vidokrugu.
Uspeo sam i da uslikam marku.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Delboy čuva današnji ulov.

alex
 Svaka cas kolege lepi psi. Svaka cast za Dela lepo sam rekao u jednom upisu da je vrhunski pas
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

duskodugousko
 Još jedan deo današnjeg ulova. Da ne ispadne da se kitim tuđim perjem, ovo je ulov mog prijatelja Ivana.

duskodugousko
 Ista slika, drugi ugao.;)

aleksa
 duskodugousko,
Bogato i korisno! A, neko mi reče da Dule neće u ravnicu pored reke jer se svi lovci sliju tu.Grin
Ova marka u granju je odlična!

DakiNS
 Dule Del je prva liga , vidiš li koliko znači izvođenje .Igrom slučaja Del je blokirao divljač ali se nemoj začuditi ako to i nastavi raditi Odobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskodugousko

DakiNS kaže:
Dule Del je prva liga , vidiš li koliko znači izvođenje .Igrom slučaja Del je blokirao divljač ali se nemoj začuditi ako to i nastavi raditi Odobreno

Daki,da li mi veruješ da smo bacali oblice, debla,flaše na mesto na kome se skrivao fazan i nije hteo da poleti uopšte.Pomislili smo da je uginuo pod obalom..a nismo mogli prići tom mestu.Napunio sam čizme vodom dok sam pregazio reku.

aleksa, morao sam i ja malo da okusim čari takvog lova.;)Kako je bilo kod vas?

aleksa
 duskodugousko, nego šta beše sa tim petlom na kraju, pretpostavljam kakav je ishod ali ipak napiši ti.;)
Kod nas je bilo ok, odstrelio sam 2 petla, ćale jednog, podmirili smo se sa fazanom a jedinog zeca danas je odstrelio kolega. Migel i sin mu Arči su išli u lov, ne znam kako je mali radio pošto ide sa ćaletom a Migel je imao par marki i aport fazana. Video sam 3 zeca, jednog je pokrenuo ker, drugog ja ali nisam mogao da pucam a trećeg je pokrenuo kolega ali sam ga pomilovao jer je mnogo mali.
Nego, ne znam da li sam ovo trebao da spomenem, grdiće me ovi iz Srbijalov Admin tima, pošto u Kodeksu lovaca ne piše da treba pustiti zečića.Pfft

DakiNS
 Dule pogledaj snimak sa druženja i lova u Neštinu pa ćeš videti šta znači tvrdoglavost kod fazanaGrin

duskodugousko

DakiNS kaže:
Dule pogledaj snimak sa druženja i lova u Neštinu pa ćeš videti šta znači tvrdoglavost kod fazanaGrin

Da to nije onaj sa grane?!Grin

duskodugousko

aleksa kaže:
duskodugousko, nego šta beše sa tim petlom na kraju, pretpostavljam kakav je ishod ali ipak napiši ti.;)
Kod nas je bilo ok, odstrelio sam 2 petla, ćale jednog, podmirili smo se sa fazanom a jedinog zeca danas je odstrelio kolega. Migel i sin mu Arči su išli u lov, ne znam kako je mali radio pošto ide sa ćaletom a Migel je imao par marki i aport fazana. Video sam 3 zeca, jednog je pokrenuo ker, drugog ja ali nisam mogao da pucam a trećeg je pokrenuo kolega ali sam ga pomilovao jer je mnogo mali.
Nego, ne znam da li sam ovo trebao da spomenem, grdiće me ovi iz Srbijalov Admin tima, pošto u Kodeksu lovaca ne piše da treba pustiti zečića.Pfft

Bogato i kod vas!
Koliko sam upoznat sa celom pričom, bio bi grđen da si ga gađao sa distance veće od 50m.;)

DakiNS
 Da nova sorta -fazan penjač. Uhvati se kljunom za granu i brate ko pitbul zagrize i ne puštaHaHaHa

duskodugousko

aleksa kaže:

Ishod je upravo onakav kakav taj matori pevac i zaslužuje!Pušku sam ostavio na drvetu i zagazio u vodu ne bih li ga nekako pokrenuo, jer je ranije jedan kolega pucao na njega pa su svi mislili da je možda dobio neko zrno, a šteta je da ranjena divljač ostane u lovištu.Lukavi pevac je poleteo pravolinijski,ne pokazujući ni najmanjeg znaka ranjavanja, ka glavi jednom lovcu koji se umalo nije srušio na doope.Uspeo je da ga isprati kao vojvodu i iskren da budem bilo mi je drago.

duskodugousko

DakiNS kaže:
Da nova sorta -fazan penjač. Uhvati se kljunom za granu i brate ko pitbul zagrize i ne puštaHaHaHa

Gledao sam snimak..Ono je valjanje od smeha.Smile

DakiNS

Browningbar kaže:
Moja mlada nada, 4,5m stara! markafazan

Browni tako mlada a tako lepo izgleda. Dopada mi se visoko držanje glave dok hvata mirisOdobreno

Browningbar

DakiNS kaže:

Browni tako mlada a tako lepo izgleda. Dopada mi se visoko držanje glave dok hvata mirisOdobreno

Hvala DakiNS! Odobreno
Pravo u centar!
srbijalov

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,776,227 posete www.srbijalov.com