Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Crvena Zastava - Puške sačmarice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Crvena Zastava - Puške sačmarice
DakiNS
 Koliki je prečnik sačmenog snopa pepea na 60 m
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 Momci upropaštavamo ovako lepu temu o Zastava sačmaricama pričama o PP i vuku a teme o PP i vuku zvrje bez postova ,razmislite malo kada pišete koja je tema, Hvala!

Tema je zaključana ako želite nastavak priče o lovu na vuka nastavite tamo.

veljko__
 Jel moze neka slika.Smile
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

pavlepavlaka
 posto sam nasledio zastavinu polozaru u kalibru 16 strarije prozvodnje u ekstra stanju zanima me nesto vise o toj pusci uz tu pusku nasledio sam i toz 63
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

davorcalic
 pavle..procitaj od pocetka sve pise o starijim puskama c.zastava...te puske su fantazija i ja imam takvu...

pavlepavlaka
 moja puska crvena zastava 16-tica
pavlepavlaka priložio:
2013-01-08_221417_4.jpg

pavlepavlaka
 evo
pavlepavlaka priložio:
2013-01-08_221427_1.jpg

pavlepavlaka
 evo
pavlepavlaka priložio:
2013-01-08_221438_1.jpg

pavlepavlaka
 evo
pavlepavlaka priložio:
2013-01-08_221448_1.jpg

pavlepavlaka
 evo
pavlepavlaka priložio:
2013-01-08_221514_1.jpg

Tomash
 Ja bih na ovoj pusci promenio samo remnik,
ovaj siroki zeleni nekako ruzi kompletnu sliku, ali jedan braon kozni bi joj legao kao budali samar Smile

aleksa
 pavlepavlaka,
Koji je model položare?
Iz ovih 8 sezona iskustva u lovu, siguran sam da se sa tom puškom može jako uspešno loviti kao i bilo kojom drugom ali je prvenstveno bitno da je puška tehnički ispravna. Ako je i to u redu eto primerka za uživanje što se mene tiče.
Pročitao sam na drugoj temi da imaš 15 godina i sigurno da će ti se mišljenje menjati dok ne napuniš 18. Ako se eventualno odlučiš za prodaju, obrati mi se.;)

pavlepavlaka
 puska je u ekstra stanju posto jeredovno ciscena i odrzavana,trenutno nije na prodaju Smile

rokvic
 puska je u ekstra stanju posto jeredovno ciscena i odrzavana,trenutno nije na prodaju. .Angry.. mogu da se kladim da nikad nije odneta na temeljno ciscenje i podmazivanje osetljivog unutrasnjeg
mehanizma ( u baskuli) a i sto bi je nosili... ( puska se nosi jedino kad ne moze DA OPALI , ILI POCNE DA OPALJUJE SAMA)...
Mladi kolega dobar pogled i da te dugo sluzi, zastavino oruzije starije proizvodnje je izuzetno kvalitetno,(pogotovo kada se uzme u obzir cena tog oruzija)

pavlepavlaka
 bas sam razmisljao i uvideo sta ako za neku godinu treba da se prvo zaposlim pa tu je kuca pa treba da seplati lovna karta i sto stvari dali cu uopste imati pare to je pitanje zato cu ja cuvati moje puske i lepoih srediti i odrzavati i uzivatiu lovu i kerovima Smeko srbijalov marka

Bajkela
 Stvarno je lepa puska Pavle. Slazem se sa kolegom Tomash-om za remnik. Jedan kozni sa zelenom cojom bi bio pravi pogodak.
Indjijanac
Lisica

veljko__
 Pavle,stvarno lepa puska.pozz
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

pavlepavlaka
 gledao sam novu zastavinu polozaru u lovackoj prodavnici u Nisu i kosta svega 36000 dali se isplati kupovati ili bolje kupiti iz43 ali ova nova je po meni bolja od IZ ima bolji kundak a i ima je jedan lovac iz grupe i odlicno ga sluzi ima samo reci hvale o njoj ??? Confused

PEZ
 Bolja je sigurno IZ, ako zanemarimo kundak koji posteno na IZ-ovkama i nije nesto.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

pavlepavlaka
 zanima me izgled mehanizma i koji je bolje jer su po meni jednake ali zanimame koje su im mane ??? Confused

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
ZASTAVA M85 KARABINI 49 03.03.2025. 03:55
Zastava M70 KARABINI 943 01.03.2025. 00:59
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
Puške sačmarice, češke proizvodnje LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 287 07.03.2022. 01:57
IŽ -18 puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 434 01.01.2020. 14:47
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,424 posete www.srbijalov.com