Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Franchi pro falconet (i ostali Franchi modeli)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Franchi pro falconet (i ostali Franchi modeli)
igorst
 Cestitke kolega,da te dobro i dugo sluzi.Odobreno
igorstElmer

Neca92
 Nidzo, cestitke, puno lepih lovova sa njom ti zelim! Odobreno
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

vlada lovac
 Bobane, Nidzo, cestitke obojici na kupovini novih pusaka, napravili ste dobar izbor, neka vas dugo i dobro sluzeOdobreno

Boban
 Hvala drustvo,nadam se da ce nas dobro sluziti u lovu.srbijalov

Voganjac
 Auuu NIDJO svaka cast neka te u zdtavlju posluzi,,,,,Znas da sam u dilemi za kupovinu puske izmedju te kao tvoja i Uniko Beretta,,,A imam vec jednu Franchi PA. 20.tku,neznam jos sta cu do oktobra imam vremena pa cu videti ,,,Odobreno,Odobreno
Voganjac

Voganjac
 Bobane it tebi cestitke i da te posluzi jos puno godina u zdravlju...srbijalov,,,Odobreno
Voganjac

nidzamotocross

Voganjac kaže:
Auuu NIDJO svaka cast neka te u zdtavlju posluzi,,,,,Znas da sam u dilemi za kupovinu puske izmedju te kao tvoja i Uniko Beretta,,,A imam vec jednu Franchi PA. 20.tku,neznam jos sta cu do oktobra imam vremena pa cu videti ,,,Odobreno,Odobreno

Hvala druze. Ako se ne varam mislis na model A400 xplor unico. Iskreno, Beretta je Beretta, a i ovaj model im je kako svi kazu "babaroga". Razlikuje se od Affinitija u mnogo cemu a najvise u sistemu. Ako se ne varam, ovaj model bese radi na principu pozajmice gasova, ali inovativnom principu sa rotirajucom glavom zatvaraca kao kod Affinitija s tim sto kod nje zatvarac pokrece kineticka energija od ispaljenog metka koji usled inercije izbacuje cauru a ubacuje novi. Kod prve se sistem zove "Blink" a kod druge "Driven Inertia" ili "Front Inertia" sto je ustvari inovacija iz Benelijeve fabrike sa kojim je kooperativno ova puska i proizvedena.

Ne bih znao koja je cena, ali mislim da je znatno veca od cene Franchi-ja. Sto je ustvari i glavni cinilac pri odabiranju puske. Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Voganjac
 Pozdrav Nidzo,,,Jeste u pravu si A400xplor unico puska je cudo neznam koliko kosta u srbiji ovde je oko 1.900 eura,dole je verovatno vise naravno sa kik of sistem,,,kazem ti da sam jos u dilemi koju, kako cujem da je i Affiniti dobra puska kogod je kupio svako je odusevljen a verujem da je puska DOBRA..!!! POzzz OdobrenoBye Sad ce nam jos malo poceti lov dolazim polovinom oktobra pa ostajem dva meseca hvala bogu pozelio sam da lovim srbijalovsrbijalov
Voganjac

goranv
 WINCHESTER SX 3
V.G.

nidzamotocross
 Voganjac, Affinity je baaas jeftinija od pomenutih PA. A puskica je za medalju. Danas sam u metu pucao i Rottweil-ov Brenneke, 12/70 iz polu-coka (probao sam i iz cilindra, ali polu bolje grupise) i imao sam lepu grupu, metak do metak bez rasipanja, na 35m iz ruke. O balansu da ne govorim, ceo sklop puske je odlican. Ja sam zaista prezadovoljan. Smile

Voganjac
 Halo Nidzo!!!! Jel se nebojis pucati breneke zbog cokova jel mislis da nemoze da osteti cok u cevima,izvini neznam pa zato te pitam..?? Jer ima slucajeva gde osteti cok u cevi,bar sam tako cuo..!!Recimi koliko je teska tvoja puska i koliko dobijes cokova kad je kupis..??...ByeOdobreno PS..Kolika je tacna cena tvoje puske i molio bi te dali mozes negde da saznas koliko kosta Beretta u srbiji..!!?? HVALA Yes
Voganjac

Podunavac
 Kolega sve Brenneke kugle (osim modela Gold i Super Sabot) mogu da se pucaju iz punog čoka. Kao i Gualandi kugle. Ali ako imaš izmenjive čokove onda je najbolji izbor cilindar ili 1/4 čok.
Tri prsta 2Kolce

nidzamotocross
 Ne bojim se pucati druze, bojao bih se iz punog coka, iako znam da mogu i iz njega, ali i nema potrebe. Polu cok i cilindar su tu negde, ali imam utisak da malo bolje grupise polu cok, jer su mi sa cilindrom dva komada otisla malo gore levo. Po pravilu najotvoreniji cokovi najbolje grupisu i pojedinacne, i sacmu krupniju od 4,5mm.

Merio sam je, izmerio sam 2,7kg. A na njihovom sajtu stoji tezina od 2,9, verovatno izmerena puna. Dobio sam 3 promenjiva coka, pun, polu i cilindar. Postoji mogucnost narucivanja jos 2, 1/4 i 3/4.

Tacna cena je 127 000din, sa drvenim kundakom. Sa PVC je 99000, sa drvenim i belom glavom je 136 000. Smile

Tu tvoju berettu ima samo Capriolo koliko znam, nemaju cenu na sajtu, jos ranije sam ih kontaktirao da mi posalju na mejl, ali nisu jos uvek. Tako da stvarno ne znam. Smile

Voganjac
 Podunavac hvala na savetu veliki pozdrav i dobar pogled..!!Odobreno
Voganjac

Voganjac
 Halo nidzo.!!!! Puno ti hvala ti si to tako lepo opisao svaka cast..!!Bravo 2 Jos sam u dilemi ali kad bude bices obavesten koja ce prevagnuti od te dve..!!??..Comp Jos jednom puno ti hvala na svemu,,lepo je imati kolege koji daju savet i odgovor na pitanje..Odobreno DOBAR POGLED i BISTRO OKO....KOLEGA..!!!!ByeBye
Voganjac

nidzamotocross

Voganjac kaže:
Halo nidzo.!!!! Puno ti hvala ti si to tako lepo opisao svaka cast..!!Bravo 2 Jos sam u dilemi ali kad bude bices obavesten koja ce prevagnuti od te dve..!!??..Comp Jos jednom puno ti hvala na svemu,,lepo je imati kolege koji daju savet i odgovor na pitanje..Odobreno DOBAR POGLED i BISTRO OKO....KOLEGA..!!!!ByeBye

Nema na cemu druze. I uvek. �iveli 3

Voganjac
 Halo Nidzo jel se spremas za lov, kad pocinje kod tebe. Da se malo ispucas sa AFFINITI....Dobar pogled kolega..!! Sre�an
Voganjac

nidzamotocross
 Puca se druze kod mene jos od Avgusta, imas slike na temi Grlice, gugutke i golubi grivnasi, lovi se i sada divlja svinja (koje nema) i patke, a glavnu sezonu na zeca i fazana otvaramo 1. novembra. A na kraju sezone cemo ovde da sumiramo utiske o prvoj sezoni sa ovom izvanrednom puskom. Pozdrav. ;)

Voganjac
 Blago tebi druze uvek se nesto desava kod tebe,,lova ima dovoljno bas lepo ja sam toliko zeljan da prosetam po mojim poljima i da se nalovim,ova pusta daljina pa se nemoze jbg,,,,Ali zato sada kad dodjem bice veselja Sre�an....Pozzzz
Voganjac

DamirKS

Voganjac kaže:
Blago tebi druze uvek se nesto desava kod tebe,,lova ima dovoljno bas lepo ja sam toliko zeljan da prosetam po mojim poljima i da se nalovim,ova pusta daljina pa se nemoze jbg,,,,Ali zato sada kad dodjem bice veselja Sre�an....Pozzzz

Kolega si gledao Benelli Vinci i ona ti je odlicna mislim da je tu negne rangu sa Affinity
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Remington7600 i ostali modeli KARABINI 47 22.03.2018. 09:53
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
UAZ 469B i ostali modeli OFF-ROAD 11 18.10.2011. 20:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,691,461 posete www.srbijalov.com