Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dozvola za pušku

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dozvola za pušku
alex

Jank kaže:
Alex srećno ti bilo, nije važno da li utorak ili sreda, važno je da ti odobre pa onda kupovina oružja a od jeseni zajedno sa svojim kolegama u lov....milina jedna...Bravo 2

Hvala kolega nadam se da ce mo se sresti u lovu
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lovacke-Price
 Da li osobe koje su sluzili civilnu vojsku mogu da dobiju dozvole za sporsko oruzje

misa 71

Lovacke-Price kaže:
Da li osobe koje su sluzili civilnu vojsku mogu da dobiju dozvole za sporsko oruzje

Koliko ja znam ima dosta njih koji su služili civolno vojni rok a poseduju oružje. Nigde pa ni u terenskoj proveri koju vrši policija nema konstatacije da li je podnosilac zahteva služio vojni rok što je pre desetak godina to bilo obavezan podatak. Samo vojni odsek ima podatak da li je lice civilno služilo vojni rok .
Po meni lično lica koja su služila civilno vojni rok nebi trebalo da poseduju oružje iz razloga što je jedini uslov da se služi civilno vojni rok bio averzija od oružja. Bez ljutnje to je moje mišljenje.
U zakonu decidirano piše ,, Članstvo u lovačkoj ili streljačkoj organizaciji kao ni odsluženje vojnog roka nisu uslov za dobijanje odobrenja,, .
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

alex
 Bio sam jutros da predam zahtev i odem u Sud da uzmem uverenje da nisam gonjen i ovaj lik sto radi tamo mi kaze sta treba da platiim platim JA to a on dodjiu u ponedeljak posle 13h da ti dam a JA dali moze to danas posto bih da predam a on ne moze dodji u ponedeljak bas sam maler ali sta da se radi jedva cekam ponedeljak da predam zahtev nadam se da ce mi brzo odobriti SmileSmileSmile

mirko knezevic
 E moj alex vidis i ja sam to potpuno smetnuo sa uma da ti iz suda izdaju uverenje tek sutra,a u tvom slucaju te zakacio i petak pa posto je vikend moze mu se da ti kaze dodji u ponedeljak... Inace to se moze izdati za nekih 2-3 sata... Strpi se jos malo cekao si dosta sacekaj jos malo sta ces kad ima toliko budala na ovom svetu...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

alex
 Naravno malo sam se razaocarao i onako ali posle kazem sebi ko zna zasto je to dobro i cekacu ponedeljak i oticicu posle 13h i nadam se da cu da uzmem obrazac i pravac sup da predam i posle mi samo ostaje da se molim Bogu da mi brzo odobre dozvolu za nabavku Smile

zecs
 pozdrav svima ja sam zeljko i imam pitanje za vas
jel se moze dobiti nabavna dozvola za pusku ako nisam jos polozio lovacki ispit cuosam da moze
veliki pozdrav
Bio bi red da se predstavite pre svega u profilu vam je predstavljanje nedovoljno !a u temi "Predstavite se "niste se ni upisali !
Srbijalov Admin Tim!

Zastitimo ptice grabljivice !!!!!!!

hamerles
 Zeljko naravno da mozeB) Ima ko zeli da ima pusku a da ne ide u lov...

nemeza
 Dobijanje nabavne dozvole nije uslovljeno ni članstvom u LU a kamo li položeni lovački ispit. Pozdrav. Bye

Lala
 Ne moraš imati položen lovački ispit, ali moraš imati položen ispit (obuku) za rukovanje oružjem koje nabavljaš.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac_Mika
 Ja sam hvala bogu 6 puta podnosio za nabavnu i svaki put su mi trazili potvrdu da sam clan LU.Confused

alex
 Ja sam bio u cetvrtak da pdnesem ali nisam podneo zahtev jer nisam imao ono da nisam osudjivan a sutra idem da uzmem to i da podnesem a i odneo sam im diplomu o polozenom lovackom ispitu oni su rekli da im to ne treba ali je lepo sto sam je bio doneo na uvid

alex
 E kolege danas sam predao zahtev za lovacku pusku sa neolucenim cevima rekli su mi da odem krajem meseca po ishod to jest 30-og nadam se da ce da mi odobre zahtev za kupovinuSmileSmileSmile

Sniper Hunter
 Ako si dobar sa komsilukom i nisi sklon svadji i tuci spremaj pare za kupovinuGrinB)

mirko knezevic
 Samo opusteno alex i ponasaj kao da nisi ni predao jer ces u suprotnom izgoreti od zelje... Sto kaze kolega Sniper ako si dobar sa komsilukom i nisi imao nijedno narusavanje javnog reda i mira ili nanosenje nekih telesnih povreda spremaj pare prvo da castis drustvo a onda i za puskicu pa ranac pa novo odelo jbg mora i to kad se krece u prvi lov municije sto vise itd...Grin Grin B) B)
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

alex
 Kolege sa komsijama sam koliko Ja znam ok cak sam i svima koliko sam mogao pomagao cepa drva... a tuce i remecenja javnog reda i mira nikada nisam napravio ni kaznu za parkiranje nemam jaooo samo se nadam da ce sve dobro poroci a onda castim i po pusku SmileSmileSmile

Boban
 Alex,pa vidim resio si da se bacis u prave ljubitelje lova svaka cast tako i treba.Bravo 2
Sto rece Mirko,samo opusteno i pravi se tosa i nece biti problema
drzim ti palceve.B)

alex
 Hvala gospodine Bobane moja želja da budem pravi lovac je sve vece i veca iz dana u dan raste jedva cekam pocetak sezone na prepelice,divlje patke,fazana... jedva cekam samo molim Boga da mi odobre zahtev za nabavku Smile

Boban
 Bice bice,nema razloga da nebude samo strpljenja i to je to.srbijalov

alex
 Nadam se to mi je velika zelja

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,159 posete www.srbijalov.com