Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Hunter forever
 Sniper Hunter ti mozes da pustis u prodaju svoje patrone koliko samo opreme imas. Polako valjda cu i ja kada pocnem da lovim i punim nabaviti sve to.Bravo
marka Engleski poenter marka

Sniper Hunter
 [xhide]Mozes da pocnes sa spremanjem jos sada alat mozes da kupujes bez dozvole ali prvo se "naoruzaj "znanjem B)[/xhide]

Hunter forever
 Pa zato sam se i uclanio na ovaj forum.Bye

Sniper Hunter
 [xhide]Sa kolegom Kiletom pripremali smo danas municiju za sakalijadu
i55.tinypic.com/ipcexc.jpg

i54.tinypic.com/2cqmm1v.jpg

i53.tinypic.com/os7j3r.jpg
4mm 36g
i56.tinypic.com/e651uc.jpg
4,5mm 38g[/xhide]

Hunter forever
 Veliko bravo za vas Bravo 2. Ako neko moze da mi pojasni samo kada se stavljaju ovi cepovi?

Sniper Hunter
 [xhide]Ako pitas za sliku 4mm36g to je klasicno punjenje sa filcano plutanim cepom i gasnom plasticnom podloskom sa dodatkom 2 kartoncica za podesavanje dubine prostora za sacmu nista specijalno za blize pucanjeiveli
I sve lepo spakovanoi spremno
i56.tinypic.com/1214dn5.jpg[/xhide]

Cvele
 Od prilike ovi iz leve kutije donja cev, a ovi iz desne gornja Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 [xhide]B) tako nekako CveleGrin[/xhide]

Hunter forever
 Sniper odmah si stavio ovu sliku na fb. Sve najbolje za sakala.

MARTIN

bturjane kaže:
ma imam i ja za 16-icu i ima kolega kojima ne treba masina ali isto za 16-icu dali je to tad bio trend ili sta vec ali samo 5-6 kolega ima za 12-icu a i njima treba i nemaju nameru da prodaju pa sam tako u pat
poziciji

Jank
 [xhide]

Sniper Hunter kaže:
Sa kolegom Kiletom pripremali smo danas municiju za sakalijadu
i55.tinypic.com/ipcexc.jpg

i54.tinypic.com/2cqmm1v.jpg

i53.tinypic.com/os7j3r.jpg
4mm 36g
i56.tinypic.com/e651uc.jpg
4,5mm 38g
[/xhide]

sNIPERE PA TI IMAŠ CELU RADIONICU MODERNIJU OD kRUŠIKA....HA HA HA...B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

MARTIN
 ja sam zainteresovan za punilcu za 16. Ako neko ima ili zna ko ima . . .

canis aureus
 [xhide]

Sniper Hunter kaže:
...
i56.tinypic.com/1214dn5.jpg
[/xhide]

Svaka čast SniperuB)

Podunavac
 Kolega Sniper Hunter može sa svojom produkcijom municije da snabdeva jednu manju prodavnicu ili jedno lovačko društvo.

Sniper Hunter
 [xhide]Hvala kolege na lepim komentarima!B)Grin[/xhide]

Hunter forever

Podunavac kaže:
Kolega Sniper Hunter može sa svojom produkcijom municije da snabdeva jednu manju prodavnicu ili jedno lovačko društvo.

Lagano!!!

Sniper Hunter
 [xhide]i53.tinypic.com/117qn95.jpg
i52.tinypic.com/21alj5e.jpg
Cekajuci drugara danas da se spremi da podjemo na prelet njegov sin mi pokaza ovo alat za punjenje sacmene municije koji je koristio njegov deda vidi se da je cak i roler od drveta kao izbijac starih kapisli sluzio je dugacak ekser kalibrator je rucni rad bilo mi je mnogo interesantnoB) tu je i zumba za secenje kartonskih poklopaca i kutije starih kapisli[/xhide]

rogi
 Tema mnogo lepa,svaka cast,posebno SH na posvecenosti svemu ovome.Hteo sam da porucim Lee load all ll iz Hrvatske,zna li neko da li je to moguce,i koja je procedura?

Podunavac

rogi kaže:
Tema mnogo lepa,svaka cast,posebno SH na posvecenosti svemu ovome.Hteo sam da porucim Lee load all ll iz Hrvatske,zna li neko da li je to moguce,i koja je procedura?

Ako nisi daleko od granice dođeš lepo sam po nju, spakuješ, preneseš preko grane, počastiš carinike i to ti je najpovoljnije. Tip je u Nšicama, 50-ak km od Osijeka, a Osijek ti je 50-ak km od granice. Ovo su ti njegovi brojevi telefona:
00385911814927
0038598814927

rogi
 Hvala Podunavac.Pre neki dan sam ga kontaktirao mailom,nismo nista pominjali oko slanja,rakoh,prvo da vidim ima li ko ovde iskustava te vrste.Videcu i sa njim,mozda je vec radio na tu temu.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,098 posete www.srbijalov.com