Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
Browningbar
 Moze li neko reci nesto vise o 153 camo puskama!?
Da li se radi u 12/76 ili samo u 12/89!?Confused
Ako se radi 12/76, sa kojom duzinom cevi se pravi!?
Gde se moze kupiti i koja je cena od prilike!?Confused
Kakva joj je zastita, da li se lako skida...!?Confused
Hvala!B)
Pravo u centar!
srbijalov

marijan
 Mislim da je cena oko 500 evra,a koliko sam skontao nema razlike samo boja...

NESAM SKOLOVALA itanjepuc pucitanje

marijan

marijan kaže:
Mislim da je cena oko 500 evra,a koliko sam skontao nema razlike samo boja.

zbog boje je skuplja koliko ja znam.Mada covek moze da pogresi....

NESAM SKOLOVALA itanjepuc pucitanje

Podunavac
 U toj boji i jeste štos. To nije samo boja nego i zaštita oružja. Sloj specijalne boje često u kombinaciji sa nekom vrstom laka, a onda sve to zajedno zapečeno. Zaštita je bolja od bruniranja.

Browningbar
 Da li se pravi 12/76 camo!?Confused
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Ma sta te briga Browni uzmi 12/89...Grin kao razanj...Grin ja mislim da ima u 12/76 cini mi se da je u Snjperu ova camo bila u verziji 12/76.Smile

Browningbar
 Knele, ja pitam ozbiljno, a ti se zezas!?No no no
Pravo u centar!
srbijalov

ohotnik
 Pravi se i u 12/76 I moj ti je savet da uzmes nju jer nema potrebe za 12/89

Podunavac
 Čini mi se kolega da se Camo verzija pravi samo u kalibru 12/89. Probaj da nazoveš Snajper u Beogradu, oni bi trebali biti generalni zastupnici za Srbiju.

mirko knezevic
 Pa sta te zezam ja ti kazem,mada i meni se vise svidja u kalibru 12/76,a rekao sam ti da sam je video u Snajperu!Smile

bela
 i ja mislim da ga prave samo u 89 mm
ako ga uzmeš nećeš se pokajati
u 89-ku možeš staviti patrone i od 76 mm a ako uzmeš sa ležištem od 76 ako kojim slučajem nabaviš patrone od 89mm to nikako nećeš ispucati iz 76-icelovacpuc pucpucanje
vižlan i terier

petar
 [xhide]Sta smeta ako je 89, ako pucas 70 ili 76 municiju, nece biti nikakvih problema...B)[/xhide]
Just like old times!

Browningbar
 Bela, mene konkretno zanima 12/76 jer sam siguran da necu pucati 12/89 zato sam i postavio ovo pitanje!Confused
U svakom slucaju hvala na savetu!B)
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Bela tesko da covek moze da se prevari i uzme patrone od 89 jer je ono cudo velicine ko flasica od koka kole...Smeko

Browningbar
 Kolege dajte jos neki komentar i jos neku informaciju u vezi mog pitanja!?Confused
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic

Sniper Hunter kaže:

Imam iz 153 ali bih jako voleo jedan Maxus

1250evra... Kazu poluatomat kojim Browing hoce da osvoji evropsko trziste! Dobra stvar nema sta!B)

Hunterr RS
 Pozdrav!

Vec dugo planiram da kupim m153, jos sam u nedoumici u kojem kalibru, 12/76 ili 12/89!
Cuo sam da puska u kalibru 12/89 ponekad ima problema sa izbacivanjem caura, kada se puca standardna municija 12/70. Zanima me da li je to tacno i kakva su vasa iskustva?

mirko knezevic
 Hunterr lazu te to sto si cuo! Mislim da u rusku pusku Mp-153 moze klip zita da se stavi i da ce da radi! Drugaru iz grupe je samo jednom zaglavila 12/89,a koristio je municiju 76magnum,nije ubacila sledeci metak,ali sta je bio uzrok?! To sto je on budala nije ocistio dve god...sledece nedelje je ocistio kompletno i nauljio i nikad mu se vise to nije desilo! Mada po meni 12/76 ti je sasvim dovoljna jer ces puucati i 70mm i 76magnum,a metak 89mm je skup po meni ono sluzi samo za slonove jadnog zeca ili fazana ima pojede,a i DS nije neka razlika u brenerima....

ohotnik
 Brovingbar ja sam ti vec ranije naveo da gamo verziju prave sa lezistem metka od 76mm i 89mm Ja sam prvu mp153 kupio u ukraini 96 godine sa verzijom lezista metka od 89mm A kod nas 2001 i tada sam je u snajperu platio u markama 1600 sa lezistem od 76mm jer ranijom upotrebom puske i municije od 89mm nisam odusevljen Za takvom municijom nema potrebe sporiji metak jaci pucanj trzaj a o ceni da nepricam A sve sto moze patron od 89mm moze i patron od 70mm sa 36-38gr i to bolje ili magnum od 76mm mada i za njim nema potrebe.I budi siguran da se pravi sa lezistem metka od 76mm Nemoj da te prodavac ubedjuje da nema da bi ti prodao koju ima na lageru

mirko knezevic
 Slazem se sa Ohotnikom ono cudo bre od 89mm ne znnam zbog cega su napravili... Naj jeftiniji metak kosta 120din pa na vise...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,693,788 posete www.srbijalov.com