kolega darkon,na ovoj slici dok si ti pricao sa lalom,ja sam prolazio i pozdravio se sa lalom i sremcom,izvini nisam znao da si i ti kolega sa foruma,zao mi je sto se nismo upoznali!inace da ne zaboravim kad sam se pozdravljao sa lalom gospodin Ceranic je sedeo do lale i kad je video da se pozdravljam ustane covek i pruzi ruku!NARAVOUCENIJE:kad se druzis sa lalom pozdravljaju te jake face!
ja ustvari tek sad vidim koliko sam video kolega tamo a nisam znao da su to oni!sniper hunter je pricao sa zoranomp kad sam ja stao pored vas a nisam imao pojma da je to on,dok sad nisam video slike!
joksa kaže:
kolega darkon,na ovoj slici dok si ti pricao sa lalom,ja sam prolazio i pozdravio se sa lalom i sremcom,izvini nisam znao da si i ti kolega sa foruma,zao mi je sto se nismo upoznali!inace da ne zaboravim kad sam se pozdravljao sa lalom gospodin Ceranic je sedeo do lale i kad je video da se pozdravljam ustane covek i pruzi ruku!NARAVOUCENIJE:kad se druzis sa lalom pozdravljaju te jake face!
Jokso, to nema veze sa Lalom, to ima veze sa dogadjajem i atmosferom tamo. Jake face smo u nedelju konačno bili MI LOVCI, a ne funkcioneri! I to je po meni, glavni uspeh nedeljne hajke, mnogo veći nego da je odstreljeno 10 šakala. Potrudiću se da i na svakom sledećem dogadjaju, funkcioneri budu tretirani kao lovci-pojedinci, a ne kao 'jake face'.
Meni je samo krivo, što sam dobar deo vremena morao da utrošim radno, i da sa g.Ćeranićem razgovaram o nekim skorašnjim dogadjajima, o našem pisanju na forumu (koji se itekako prati na svim nivoima i u LSS i u ministarstvu, i u upravama LU), kao i da zatražim objašnjenja za neke aktuelne poteze LSS i njegove lične. Koliko sam u tome uspeo, nisam siguran. Veruj mi da bi mi bilo 100 puta lepše da sam mogao da se priključim zezanju sa ostalim lovcima, a naročito sa forumašima.
Ali da kažem i još jednu jako važnu stvar: kada su lovci složni, i kada jedan Slava i njegovi lovci prvenstveno, pa onda i jedan Lala, Admin, Sremac, Sniper, Zoranp, Joksa, Darkon, Kile, Arnotije, i svi ostali sa foruma, pokažu da mogu da naprave ono što je napravljeno u Starom Selu, onda tu može da dodje bilo koji funkcioner i samo da skine kapu, i da ukaže poštovanje za tako nešto. Snaga i uticaj ovog portala leže upravo u aktivnostima ljudi koji su njegovi članovi, i koji zajedno mogu i planinu da pomere! Imajte uvek na umu ovo što sam napisao - to je moćno oružje za borbu protiv svega lošeg što se dogadja u lovstvu. Ono što sam ja od početka hteo da napravim, jeste da u centru dogadjanja i zbivanja dodje LOVAC-POJEDINAC, a ne funkcioneri svih profila i uprave LU, koji se već jedno duže vreme bave sami sobom. Mislim da uspevamo u tome, ide teško, ali 'ipak se okreće!'.
Mislim da još uvek, i posle sredjivanja utisaka od vikenda, nisam potpuno svestan značaja ovog što se desilo u Starom Selu za vikend. Srbijalov portal je svojim postojanjem i pisanjem na forumu, pokrenuo ono što je najteže: promene u glavama lovaca, promene u načinu razmišljanja! Bilo mi je neobično, da stari lovci, čiče za poštovanje, ljudi koji su preturili hiljade lovova i desetine godina lova, počinju da me zaustavljaju i pitaju šta je to portal, jel to neka nova državna institucija, kad se svako malo o tome priča . Pa kad ukapiraju da je ovo delo entuzijasta, ljudi kojima je dopizdilo da gledaju ćutke šta se dogadja u lovstvu, ljudi koji zbog sebe i svoje ljubavi prema lovu hoće makar da probaju da nešto izmene, onda sledi čudjenje, pa reakcije tipa 'gde ste bili ranije'! Za sada, mogu reći samo da su sva moja očekivanja prevazidjena: pogodili smo u žicu!
A Srbijalov, drugari moji, to ste vi svi, nije ni Lala ni iko drugi.
Ali da kažem i još jednu jako važnu stvar: kada su lovci složni, i kada jedan Slava i njegovi lovci prvenstveno, pa onda i jedan Lala, Admin, Sremac, Sniper, Zoranp, Joksa, Darkon, Kile, Arnotije, i Jank naravno i svi ostali sa foruma, pokažu da mogu da naprave ono što je napravljeno u Starom Selu, onda tu može da dodje bilo koji funkcioner i samo da skine kapu, i da ukaže poštovanje za tako nešto. Snaga i uticaj ovog portala leže upravo u aktivnostima ljudi koji su njegovi članovi, i koji zajedno mogu i planinu da pomere! Imajte uvek na umu ovo što sam napisao - to je moćno oružje za borbu protiv svega lošeg što se dogadja u lovstvu. Ono što sam ja od početka hteo da napravim, jeste da u centru dogadjanja i zbivanja dodje LOVAC-POJEDINAC, a ne funkcioneri svih profila i uprave LU, koji se već jedno duže vreme bave sami sobom. Mislim da uspevamo u tome, ide teško, ali 'ipak se okreće!'.
A Srbijalov, drugari moji, to ste vi svi, nije ni Lala ni iko drugi.
Bez Jank-a ovaj forum nebi bio interesantan......:uF
....da nacrta i prikupi informacije o prostoru tu je Jank....B)
Jank, nemoj mi zameriti ni ti, ni bilo ko drugi, ako slučajno nekog ne pomenem. Mnogo nas je, hvala Bogu, a u mojoj glavi smo svi zajedno, nabrojao ja nas 5 ili 105, svejedno.
Jank,evo je slika.Eno me u pozadini,onaj sa narandzastim kacketom pored Lale.
Sada se sećam tvog lika....darkon sledeći put da potražiš i ostale sa foruma....B)
Pa sta da radim kad sam bio u zurbi.Upoznao sam se sa Lalom,Adminom,Sremcem75,Sniper Hunterom,Kiletom,Arnotijem,upoznao sam se i sa tobom Jank u satoru pored muzike.
Sad sa slika vidim jos poznatih likova,za koje nisam ni znao da su clanovi foruma.
Sledeci put ostavljam ceo dan da se lepo upoznamo i ispricamo.B)
Jank,evo je slika.Eno me u pozadini,onaj sa narandzastim kacketom pored Lale.
Sada se sećam tvog lika....darkon sledeći put da potražiš i ostale sa foruma....B)
Pa sta da radim kad sam bio u zurbi.Upoznao sam se sa Lalom,Adminom,Sremcem75,Sniper Hunterom,Kiletom,Arnotijem,upoznao sam se i sa tobom Jank u satoru pored muzike.
Sad sa slika vidim jos poznatih likova,za koje nisam ni znao da su clanovi foruma.
Sledeci put ostavljam ceo dan da se lepo upoznamo i ispricamo.B)
B)
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
lalo,dosli su neki "novi klinci"...kuckamo se na netu,cujemo mob,prenose se informacije brze,imamo svi isti interes i to je to..drugacija atmosfera,cuje se i glas nezadovoljnih,vidi se pravo stanje..recicu sta se desava kod mene[i svi ostali] pa makar imao posledice ali ovi sto jasu i neznaju da sidju, ce ili da nauce da jasu ili ce da odu..dosta je bilo.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Lala kaže:
Jank, nemoj mi zameriti ni ti, ni bilo ko drugi, ako slučajno nekog ne pomenem. Mnogo nas je, hvala Bogu, a u mojoj glavi smo svi zajedno, nabrojao ja nas 5 ili 105, svejedno.
Lalo druže , nema veze družimo se na ovom forumu gotovo od njegovog osnivanja, polako iz postova saznajemo ko je ko i ko šta može da pomogne nebi li ovaj forum bio još bolji i sve zbog nama najvažnije sporedne stvari na svetu koja se zove LOV.....B)
Svaka čast tebi na radu i trudu koji ulažeš za dobrobit lovstva u Srbiji....
Sremac75 kaže:
Ma Charuga, znaju oni da jašu i to dobro.
Vežbaju oni već godinama!
Sada je bitno da ih konj izbaci iz sedla!
Sremac druže olovku u ruke pa udri, prava reč je najbolje oružje, ako te ne slušaju onda druga faza uz upotrebu.... i...
ma sta će to tebi samo uzmi i to mora da se poštuje......:uF
Kolege drago mi je da smo svi dobili neki novi polet i želju za daljnjim druženjem...svakako sam jako radostan što imamo ljude poput Lale, Sremca, Admina, Intermarkera, Slave i još nekih koji su u stanju i znanjem i onim što treba svakom muškarcu da saspu istinu u oči svakome...činjenica je dok smo svi željni učenja i druženja imati ćemo i napretka kao organizacija tj. lovstvo u celini ... nažalost opet moram napomenuti da pod forum -mišljenja stručnih radnika u lovstvu i dalje zvrlji prazan... što je samo dokaz kome je stalo do boljitka našeg lovstva, a kome ne..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Grupna slika posle lova Vrscana (ubacio se skroz levo i Lovac iz Kikinde, zaboravio sam mu ime, pa idu:Zaric, Sasa, Lekic, Marijan, Grade, Mile, ja cucim).
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?