Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Uredba o ustanovljavanju lovnih područja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Uredba o ustanovljavanju lovnih područja
temudjin
 Na forumu su iznete lažne informacije.
Potom su obradjene i prenete drugim i trećim licima.
Za takve stvari se odgovara.
Vlasnik foruma mora da pojasni propuste u radu.
Izvinjavam se dobronamernim lovcima ali ovde se
radi o uvredi časti a čast je jedino što čovek ima
jer sve drugo mu uzima (ne)pravna država.

marcony

temudjin kaže:

temudjine koje informacije ima ih mnogo,citiraj Pravilo da nedodje do zabune

temudjin
 Srbijalov Admin Tim!
Napisite konkretno o cemu se radi ili ce svaki vas naredni post biti izbrisan!

Pročitajte kako su sada ažurni. Znaju oni vrlo dobro o čemu se radi. Izvinjenje i to onoliko puta koliko je lažnih upisa. Toliko.
Ne trosi vreme i prostor na ponavljanje postova nego pisi tuzbu protiv nas !
Srbijalov Admin Tim!

slavaplana
 Temudjine tvoji problemi,ako il imas se resavaju na ovakav nacin !!!!
Dobio si konkretno pitanj daj odgovor i da skratimo ovu zajebanciju!!!!!!!!!!!!

Da li zelis da administratori objave javno tvoje prepiske ili ne????
Kazi pa da skratimo postupak???????

temudjin

temudjin kaže:
Srbijalov Admin Tim!
Napisite konkretno o cemu se radi ili ce svaki vas naredni post biti izbrisan!

Pročitajte kako su sada ažurni. Znaju oni vrlo dobro o čemu se radi. Izvinjenje i to onoliko puta koliko je lažnih upisa. Toliko.
Ne trosi vreme i prostor na ponavljanje postova nego pisi tuzbu protiv nas !
Srbijalov Admin Tim!

Prvo objavite impresum onda sledi tužba.Da ili ne..

slavaplana
 NO COMMENT !!!!!!!!!!!!!!!POZDRAV!!!!!!!!!!!!

slavaplana
 Neces da kazes na koje konkretne stvari mislis a trazis IZVINJENJE za nesto ???????????????

Od sada si sto se mene tice

NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

BojanKG
 daj te vise Admin Power bat te ga pa kao hoce da se tuze neka tuzi Opameti se
srbijalov markafazan

ohotnik
 Hteo bih da se na ovom forumu prestane sa nekim pricama u uvijenoj formi i da svako kaze sta misli i da prica pocne prijateljskim tonom I da sa ne preti banovanjem i brisanjem upisa Za tim ima potrebe samo u slucajevima vredjanja i pretnji
I u slucajevima bespotrebnog ponavljanja istog posta u nedogled moze se brisati jer je nepotrebno a naprotiv niko nije pretio banovanjem kolega
Srbijalov Admin Tim!
iveli 3

slavaplana
 Temudjine odgovorno tvrdim da tebi niko ,nikada nije pretio zivotom na ovom Lovackom Portalu Srbijalov javno niti je iko to pominjao na temama na kojima postoje evidentni dokazi a sto se vrlo lako moze dokazati stampanjem sadzaja sa istih tema!!!!!!!!!!!
Administratori to sigurno ne bi dozvolili da se javno radi jer ovaj forum sluzi u druge svhe a to je LOVSTVO i teme koje su vezane za lov!!!!!!!!!!!
Ako ti neko preti obrati se Policiji a forum i mi clanovi mozemo da ti pomognemo i damo ti broj a on je 92!!!!!!!!!!!!!!
Uradi to i neces imati problema!!!!!!

temudjin

slavaplana kaže:
Temudjine odgovorno tvrdim da tebi niko ,nikada nije pretio zivotom na ovom Lovackom Portalu Srbijalov javno niti je iko to pominjao na temama na kojima postoje evidentni dokazi a sto se vrlo lako moze dokazati stampanjem sadzaja sa istih tema!!!!!!!!!!!
Administratori to sigurno ne bi dozvolili da se javno radi jer ovaj forum sluzi u druge svhe a to je LOVSTVO i teme koje su vezane za lov!!!!!!!!!!!
Ako ti neko preti obrati se Policiji a forum i mi clanovi mozemo da ti pomognemo i damo ti broj a on je 92!!!!!!!!!!!!!!

Aha

marcony

temudjin kaže:

slavaplana kaže:

Aha

Gospodo lovci ovo postaje malo bolesno i totalno glupo ponašanje ovde prisutnih lovaca,vidim da neko iznosi činjenice a neko ko ima veliko znanje i smatram da poznaje lovstvo,samo odgovara sa AHA (ne priliči ti to) tako da DAJTE KONKRETNE ODGOVORE

Lala
 Svašta nešto se dešava. Nema potrebe za nervozom, ovo je internet forum. Svako iznosi svoje mišljenje, na način na koji smatra da je najbolje. Sve drugo ne bih komentarisao, upisi najbolje pokazuju ko je kakav i ko je ko.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Limun
 Ljudi ja sam iznenadjen!!!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sremac75

temudjin kaže:
Tražiću besplatan pravni savet od (pri)pravnika.
Samo da ne potpisujem neku dozvolu blanko i uplatim akontaciju od 80000.

Jako mi je žao što nisam mogao da prisustvujem emotivnom rastrojstvu jednog našeg člana.

Ti si lolo izgleda u panici!
Izgleda da se desilo nešto za šta mi obični smrtnici još nismo čuli!

Ti možda treba da paničiš, ti najbolje znaš!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

temudjin kaže:

Uvreda
Član 170.
(1) Ko uvredi drugog,
kazniće se novčanom kaznom od dvadeset do sto dnevnih iznosa ili novčanom kaznom od četrdeset hiljada do dvesta hiljada dinara.
(2) Ako je delo iz stava 1. ovog člana učinjeno putem štampe, radija, televizije ili sličnih sredstava ili na javnom skupu,
učinilac će se kazniti novčanom kaznom od osamdeset do dvestačetrdeset dnevnih iznosa ili novčanom kaznom od stopedeset hiljada do četristopedeset hiljada dinara.
(3) Ako je uvređeni uvredu uzvratio, sud može obe ili jednu stranu kazniti ili osloboditi od kazne.
(4) Neće se kazniti za delo iz st. 1. do 3. ovog člana učinilac, ako je izlaganje dato u okviru ozbiljne kritike u naučnom, književnom ili umetničkom delu, u vršenju službene dužnosti, novinarskog poziva, političke delatnosti, u odbrani nekog prava ili zaštiti opravdanih interesa, ako se iz načina izražavanja ili iz drugih okolnosti vidi da to nije učinio u nameri omalovažavanja.

Kleveta
Član 171.
(1) Ko za drugog iznosi ili pronosi štogod neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu,
kazniće se novčanom kaznom od pedeset do dvesta dnevnih iznosa ili novčanom kaznom od sto hiljada do četristo hiljada dinara.
(2) Ako je delo iz stava 1. ovog člana učinjeno putem štampe, radija, televizije ili sličnih sredstava ili na javnom skupu,
učinilac će se kazniti novčanom kaznom.
(3) Ako je ono što se neistinito iznosi ili pronosi dovelo do teških posledica za oštećenog,
učinilac će se kazniti novčanom kaznom od stodvadeset do tristašezdeset dnevnih iznosa ili novčanom kaznom od petsto hiljada do milion dinara.

Pazi se da nekoga ne uvrediš i oklevetaš ovakvim upisima!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

temudjin kaže:
Prvo objavite impresum onda sledi tužba.Da ili ne..

A kako bi bilo da se ti predstaviš imenom i prezimenom, a ne kao posmatrač ptica?
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Čovek traži da objavimo impresum? Pa nisu ovo novine, da imaju impresum, nije forum javno glasilo. A niko od administratora ne sme da iznosi privatne podatke o članovima, ili obrnuto, pa sve i da ih zna (opet onaj član 146 KZ). Ne znamo, ko je ko. Upoznao sam nekoliko ljudi koji su bili na hajki u Plani, ali im znam samo nickove koje koriste.
I dokle više to mahanje tužbama? I sud je za ljude, svako ko smatra da treba da tuži sudu za nešto, ima pravo na to. Valjda bih ja, ili neko drugi, trebao da se prepadnem pretnji tužbom? Ma daj, čovek kad je čist i siguran u sebe, ne plaši se ničeg. A jesi li ti, temudjin, čist i siguran? Ti to najbolje znaš. Da počnemo od predstavljanja?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Ja znam šta imam u rukama, pa sam miran.
Možda neko puca po šavovima baš iz tog razloga zbog kojeg sam ja miran!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

Limun kaže:
Ljudi ja sam iznenadjen!!!

A ja sam i uvređen!
ZivioRodjo
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Pravilnik o ustanovljavanju lovišta PROPISI O LOVU 372 27.02.2013. 18:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,515 posete www.srbijalov.com